Recenzie “Întoarcerea” de Jennifer L. Armentrout

Titlu: Întoarcerea
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2017
Editura: Leda Edge
Nr. Pagini: 432
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 15.11.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

Ridică-mă și poartă-mă în sufletul tău, poartă-mă pe brațe spre tărâmul fericirii. Deschide-mi ușa și lasă-mă să-ți invadez spațiul persoanal, lasă-mă să-ți arat că poți iubi, hai lasă-mă!

Seria TITANII volumul 1 ~Întoarcerea~ de Jennifer L. Armentrout, a fost plăcerea mea vinovată, am găsit cartea la reducere și am luat-o, însă nu aveam idee că-mi va plăcea ATÂT de mult! E dreptul meu să vă spun că TREBUIE SĂ CITIȚI ACESTĂ CARTE! E pur și simplu minunată, are o idee relativ simplă, ce pe parcurs devine încet, încet complexă.

Jennifer L. Armentrout e autoarea mea preferată, e în top lângă Nora Roberts și Colleen Hoover și mulți alții pe care îi recomand. ❤ Are un stil aparte ce m-a cucerit, nu doar că creează personaje pe care toată lumea le îndrăgește, ci și le cuplează în așa fel încât, nu poți să nu adori acel cuplul format care se completează excelent, iar situațiile în care aceștia sunt puși reprezintă cireașa de pe tort.

Cartea cei drept, am răsfoit-o înainte, deoarece eram sceptică la început. Îmi puneam întrebări, oare îmi va plăcea? Oare chiar e așa bună pe cât susțin alții?  Iar dacă e, atunci nu vreau să o termin. Și exact așa a şi fost, am parcurs împreună cu Seth un drum abrupt (noroc că a fost el atent, astfel cădeam de multe ori😂), în care am prins viață alături de personaje. Le-am simțiți energia și dorința de a lupta, am simțit și aroganța lui Seth, și la naiba, chiar mi-a plăcut la nebunie acest lucru!

Seth, un aplloyon nebunatic, sexy și rău (în sensul bun) încheie un pact cu Zeii, în care acesta își încredințează sufletul pentru ai ajuta. Apollo, regele soarelui are o misiune specială pentru el: trebuie să protejeze o fată, o fată ce-i va aduce doar necazuri, însă care va deveni în scurt timp rațiunea lui de a lupta și a trăi.

Acesta are un trecut pătat ce l-a adus în fața unor bătălii ce nu ar fi trebuit să le poarte. Lupta cu Ares și pactul pe care îl face,-doar pentru a salva un cuplu-, îl face pe acesta să devină mașinăria de ucis a zeilor. Asta până când o întâlnește pe Josie, o studentă cu vise uriașe și bineînțeles are o gură pe măsură ( Doar seamănă cu Apollo), îl înnebunește ușor,  ușor pe Seth.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jennifer L. Armentrout.

“A ajuns adânc în mine, făcând mai mult decât să pornească un foc. În sărutul ăla era speranță.

Josie, e o tânără ce a crescut în singurătate, nu doar că mama sa e bolnavă de schizofrenie, -ce susține că fiică sa e concepută cu un înger-, ci și faptul că nu avusese prieteni în copilărie. Înconjurată de singurătate, acesta își dorește cu ardoare să o repare pe mama sa sau pe alții ce au probleme similare, așa că vrea să devină medic-psiholog, dar apare problematicul Seth, care îi strică planurile.

Când cei doi se întâlnesc, el nu știe cine e fătuca aceia și de ce e așa de importantă pentru Apollo,- de l-a însărcinat pe el, bărbatul care le “aranjează” pe toate-, să aibă grijă de ea. Însă ce nu a antipatic Apollo a fost că cei doi se vor îndrăgosti, iar povestea se va complica.

” -Când ți-am cerut să ai grijă de fiică-mea, nu la asta mă gândeam…”

Seth trebuie să o apere de Hyperion, dar acum nu mai e vorba de o simplă datorie, el o iubește, iar protejarea lui Josie nu mai constituie pentru acesta o obligație.

“Sărutul…Mi-a furat sufletul, m-a revendicat într-un fel despre care nu știam că e posibil…”

Recomand această carte, care are toate ingredientele pentru a deveni în scurt timp bestseller, a fost o lectură foarte plăcută și aștept cu nerăbdare următoarele volume. 🙈

Aspecte Pozitive:

Toată cartea m-a fascinat, mai ales Zeii pe care abia aștept să-i cunosc mai bine în următoarele volume, dar bineînțeles și pe Seth și Josie❤

Aspecte Negative:

Aş fi spus că acesta carte nu are așa ceva, însă aş fi vrut să fie mai mult despre ei doi, despre relația lor, dar înțeleg că autoarea trebuia să explice trecutul lui și mitologia greacă.☺

POST A COMMENT.