Recenzie „Întoarcerea” de Jennifer L. Armentrout

de | nov. 15, 2017 | Fantezie, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Mister, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA ÎNTOARCEREA ARE REDUCERE PE:

Ridică-mă și poartă-mă în sufletul tău, poartă-mă pe brațe spre tărâmul fericirii. Deschide-mi ușa și lasă-mă să-ți invadez spațiul persoanal, lasă-mă să-ți arat că poți iubi, hai lasă-mă!

Seria TITANII volumul 1 ~Întoarcerea~ de Jennifer L. Armentrout, a fost plăcerea mea vinovată, am găsit cartea la reducere și am luat-o, însă nu aveam idee că-mi va plăcea ATÂT de mult! E dreptul meu să vă spun că TREBUIE SĂ CITIȚI ACESTĂ CARTE! E pur și simplu minunată, are o idee relativ simplă, ce pe parcurs devine încet, încet complexă.

Jennifer L. Armentrout e autoarea mea preferată, e în top lângă Nora Roberts și Colleen Hoover și mulți alții pe care îi recomand. ❤ Are un stil aparte ce m-a cucerit, nu doar că creează personaje pe care toată lumea le îndrăgește, ci și le cuplează în așa fel încât, nu poți să nu adori acel cuplul format care se completează excelent, iar situațiile în care aceștia sunt puși reprezintă cireașa de pe tort.

Cartea cei drept, am răsfoit-o înainte, deoarece eram sceptică la început. Îmi puneam întrebări, oare îmi va plăcea? Oare chiar e așa bună pe cât susțin alții?  Iar dacă e, atunci nu vreau să o termin. Și exact așa a şi fost, am parcurs împreună cu Seth un drum abrupt (noroc că a fost el atent, astfel cădeam de multe ori😂), în care am prins viață alături de personaje. Le-am simțiți energia și dorința de a lupta, am simțit și aroganța lui Seth, și la naiba, chiar mi-a plăcut la nebunie acest lucru!

Seth, un aplloyon nebunatic, sexy și rău (în sensul bun) încheie un pact cu Zeii, în care acesta își încredințează sufletul pentru ai ajuta. Apollo, regele soarelui are o misiune specială pentru el: trebuie să protejeze o fată, o fată ce-i va aduce doar necazuri, însă care va deveni în scurt timp rațiunea lui de a lupta și a trăi.

Acesta are un trecut pătat ce l-a adus în fața unor bătălii ce nu ar fi trebuit să le poarte. Lupta cu Ares și pactul pe care îl face,-doar pentru a salva un cuplu-, îl face pe acesta să devină mașinăria de ucis a zeilor. Asta până când o întâlnește pe Josie, o studentă cu vise uriașe și bineînțeles are o gură pe măsură ( Doar seamănă cu Apollo), îl înnebunește ușor,  ușor pe Seth.

„A ajuns adânc în mine, făcând mai mult decât să pornească un foc. În sărutul ăla era speranță.

Josie, e o tânără ce a crescut în singurătate, nu doar că mama sa e bolnavă de schizofrenie, -ce susține că fiică sa e concepută cu un înger-, ci și faptul că nu avusese prieteni în copilărie. Înconjurată de singurătate, acesta își dorește cu ardoare să o repare pe mama sa sau pe alții ce au probleme similare, așa că vrea să devină medic-psiholog, dar apare problematicul Seth, care îi strică planurile.

Când cei doi se întâlnesc, el nu știe cine e fătuca aceia și de ce e așa de importantă pentru Apollo,- de l-a însărcinat pe el, bărbatul care le „aranjează” pe toate-, să aibă grijă de ea. Însă ce nu a antipatic Apollo a fost că cei doi se vor îndrăgosti, iar povestea se va complica.

” -Când ți-am cerut să ai grijă de fiică-mea, nu la asta mă gândeam…”

Seth trebuie să o apere de Hyperion, dar acum nu mai e vorba de o simplă datorie, el o iubește, iar protejarea lui Josie nu mai constituie pentru acesta o obligație.

„Sărutul…Mi-a furat sufletul, m-a revendicat într-un fel despre care nu știam că e posibil…”

Recomand această carte, care are toate ingredientele pentru a deveni în scurt timp bestseller, a fost o lectură foarte plăcută și aștept cu nerăbdare următoarele volume. 🙈

Ți-a plăcut recenzia cărții ÎNTOARCEREA?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Jennifer L. Armentrout

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ÎNTOARCEREA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Întoarcerea
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2017
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 432
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 857

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Legendarii, o poveste despre legendele Arthuriene După ce mama Brianei Matthews moare, aceasta încearcă să facă orice pentru a uita de durere și de suferință. Așa că programul pentru liceeni de la colegiul din Carolina de Nord pare cea mai bună decizie pentru ca Bree...

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Atunci când ai un feeling bun în legătură cu o carte sau cu un personaj, urmează acel feeling pentru că știe el ce zice. Exact așa am făcut și eu cu Tristan Miles, pentru că am simțit o chimie super puternică cu acesta atunci când citeam "Escala". M-a atras mult mai...

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Sunt doar cuvinte, iar cuvintele n-au nicio valoare. Numai faptele au valoare. După ceva timp, Jennifer L. Armentrout revine în rubrica mea de recenzii. În ultima perioadă m-am confruntat cu un reading slump cum nu cred ca am mai avut vreodată. Trebuia să știu că...

0 0 votes
Article Rating
Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1884 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 1 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments