🔥 CARTEA ÎNTOARCEREA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

 Josie este o simplă fată care vrea să studieze psihologia, crescută de bunicii și de mama ei, fără a ști cine este tatăl ei, luptându-se cu faptul că mama ei este schizofrenică iar în afară de Erin, nu a avut prieteni toată viața ei. Cu toate acestea, Josie nu știe cât de importantă este de fapt. Seth este un Apollyon cu un trecut pătat, plin de greșeli dar și de sacrificii, care în urmă cu puțin timp a încheiat o înțelegere prin care acesta își pune viața în mâinile zeilor. Apollo are o misiune complicată pentru Seth, să aibă grijă de Josie.

Titanii și zeii sunt pe urmele lui Josie. Ruptă din vechea ei viață, aceasta trebuie să accepte noua ei viață și adevărata ei natură cât și pe Seth, tipul ciudat și sexy care s-a băgat în viața ei cu forța. În curând, Josie este dusă la Academia Legământului, după cererile lui Apollo, nu înainte de a face o oprire acasă pentru a verifica ce fac mama și bunicii ei și pentru a-și cere scuze pentru toți anii în care a considerat-o schizofrenică pe mama ei care susținea că tatăl ei ar fi o ființă supernaturală. Acasă are loc o bătălie marcantă în care bunicii ei sunt uciși în mod brutal iar mama ei nu este de găsit. Hyperion este pe urmele lor iar aceștia mai au un drum destul de lung până vor fi în siguranță.

Josie, aceasta nu poate să ignore atracția dintre ea și Seth dar el este chinuit de trecutul plin de greșeli pe care îl are, de istoria care pare să se repete la fel ca și cu Alex iar acesta este speriat de sentimentele pe care începe să le aibă pentru Josie. Se presupunea că trebuie să o ducă în Dakota de Sud iar aici misiunea lui s-ar fi încheiat. Dar se pare că Apollo nu se arată să îl smulgă de lânga Josie iar dorința acestuia de a rămâne lângă ea și de a o antrena este din ce în ce mai mare.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jennifer L. Armentrout.

Timpul trece dar Josie este curând într-o situație care pare fără scăpare. Cum poate ea să îl salveze pe Seth, cât și pe ea însăși? Singurul care ar putea să o ajute este tatăl ei… dar se va arăta acesta oare? Josie este în mâinile lui Hyperion, fără apărare, rememorând toate lecțiile de luptă primite de la Seth. Dar cum ar putea ea să învingă o ființă atât de puternică? Tatăl ei este singura ei scăpare… Va reuși oare aceasta să scape?

🔥 CARTEA ÎNTOARCEREA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Întoarcerea
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2018
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 430
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 6.03.2020
Nota recenzorului: 10/10

Mihaela Ruxandra Dinu
Autor: Mihaela Ruxandra Dinu
Ruxandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 59 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu