Recenzie „Întoarcerea” de Jennifer L. Armentrout

de | mart. 6, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNTOARCEREA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Josie este o simplă fată care vrea să studieze psihologia, crescută de bunicii și de mama ei, fără a ști cine este tatăl ei, luptându-se cu faptul că mama ei este schizofrenică iar în afară de Erin, nu a avut prieteni toată viața ei. Cu toate acestea, Josie nu știe cât de importantă este de fapt. Seth este un Apollyon cu un trecut pătat, plin de greșeli dar și de sacrificii, care în urmă cu puțin timp a încheiat o înțelegere prin care acesta își pune viața în mâinile zeilor. Apollo are o misiune complicată pentru Seth, să aibă grijă de Josie.

Titanii și zeii sunt pe urmele lui Josie. Ruptă din vechea ei viață, aceasta trebuie să accepte noua ei viață și adevărata ei natură cât și pe Seth, tipul ciudat și sexy care s-a băgat în viața ei cu forța. În curând, Josie este dusă la Academia Legământului, după cererile lui Apollo, nu înainte de a face o oprire acasă pentru a verifica ce fac mama și bunicii ei și pentru a-și cere scuze pentru toți anii în care a considerat-o schizofrenică pe mama ei care susținea că tatăl ei ar fi o ființă supernaturală. Acasă are loc o bătălie marcantă în care bunicii ei sunt uciși în mod brutal iar mama ei nu este de găsit. Hyperion este pe urmele lor iar aceștia mai au un drum destul de lung până vor fi în siguranță.

Josie, aceasta nu poate să ignore atracția dintre ea și Seth dar el este chinuit de trecutul plin de greșeli pe care îl are, de istoria care pare să se repete la fel ca și cu Alex iar acesta este speriat de sentimentele pe care începe să le aibă pentru Josie. Se presupunea că trebuie să o ducă în Dakota de Sud iar aici misiunea lui s-ar fi încheiat. Dar se pare că Apollo nu se arată să îl smulgă de lânga Josie iar dorința acestuia de a rămâne lângă ea și de a o antrena este din ce în ce mai mare.

Timpul trece dar Josie este curând într-o situație care pare fără scăpare. Cum poate ea să îl salveze pe Seth, cât și pe ea însăși? Singurul care ar putea să o ajute este tatăl ei… dar se va arăta acesta oare? Josie este în mâinile lui Hyperion, fără apărare, rememorând toate lecțiile de luptă primite de la Seth. Dar cum ar putea ea să învingă o ființă atât de puternică? Tatăl ei este singura ei scăpare… Va reuși oare aceasta să scape?

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ÎNTOARCEREA?

Vezi toată lista de cărți scrise de Jennifer L. Armentrout sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ÎNTOARCEREA CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Întoarcerea
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2018
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 430
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 6.03.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Bucuria de a fi în formă” de Irina Alionte

Recenzie ”Bucuria de a fi în formă” de Irina Alionte

De ce am citit cartea aceasta? Pentru că e timpul să accept o provocare. Iar cartea aceasta este o provocare. Te provoacă să îndrăznești să te transformi. Să te transformi în ceea ce te va face să te simți bine în propria piele. De ce o recomand și altora? Pentru că...

Recenzie „Mexican Gothic” de Silvia Moreno-Garcia

Recenzie „Mexican Gothic” de Silvia Moreno-Garcia

Cred că trebuie menționat din start că e o carte pe care o recomand fanilor lui King, adică celor care au înclinație către supranatural, paranormal și ocult. Este o poveste bine gândită și cu un final elaborat minuțios care în mare măsură acoperă semnele de întrebare,...

Recenzie „Lolita” de Vladimir Nabokov

Recenzie „Lolita” de Vladimir Nabokov

"Lolita, lumina vieții mele, focul coapsei mele, păcatul meu, sufletul meu." Lo-lee-ta: vârful limbii făcând o călătorie de trei pași pe palat, ca să atingă, la trei, pe dinți. Era Lo, diminuată, dimineață, în picioare de patru picioare, într-un șosete, era Lola în...

0 0 votes
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 541 zile și a scris până acum 160 articole. Se află pe poziția 5 din 37 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments