Recenzie “Întoarcerea” de Jennifer L. Armentrout

by | Mar 6, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNTOARCEREA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Josie este o simplă fată care vrea să studieze psihologia, crescută de bunicii și de mama ei, fără a ști cine este tatăl ei, luptându-se cu faptul că mama ei este schizofrenică iar în afară de Erin, nu a avut prieteni toată viața ei. Cu toate acestea, Josie nu știe cât de importantă este de fapt. Seth este un Apollyon cu un trecut pătat, plin de greșeli dar și de sacrificii, care în urmă cu puțin timp a încheiat o înțelegere prin care acesta își pune viața în mâinile zeilor. Apollo are o misiune complicată pentru Seth, să aibă grijă de Josie.

Titanii și zeii sunt pe urmele lui Josie. Ruptă din vechea ei viață, aceasta trebuie să accepte noua ei viață și adevărata ei natură cât și pe Seth, tipul ciudat și sexy care s-a băgat în viața ei cu forța. În curând, Josie este dusă la Academia Legământului, după cererile lui Apollo, nu înainte de a face o oprire acasă pentru a verifica ce fac mama și bunicii ei și pentru a-și cere scuze pentru toți anii în care a considerat-o schizofrenică pe mama ei care susținea că tatăl ei ar fi o ființă supernaturală. Acasă are loc o bătălie marcantă în care bunicii ei sunt uciși în mod brutal iar mama ei nu este de găsit. Hyperion este pe urmele lor iar aceștia mai au un drum destul de lung până vor fi în siguranță.

Josie, aceasta nu poate să ignore atracția dintre ea și Seth dar el este chinuit de trecutul plin de greșeli pe care îl are, de istoria care pare să se repete la fel ca și cu Alex iar acesta este speriat de sentimentele pe care începe să le aibă pentru Josie. Se presupunea că trebuie să o ducă în Dakota de Sud iar aici misiunea lui s-ar fi încheiat. Dar se pare că Apollo nu se arată să îl smulgă de lânga Josie iar dorința acestuia de a rămâne lângă ea și de a o antrena este din ce în ce mai mare.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jennifer L. Armentrout

Timpul trece dar Josie este curând într-o situație care pare fără scăpare. Cum poate ea să îl salveze pe Seth, cât și pe ea însăși? Singurul care ar putea să o ajute este tatăl ei… dar se va arăta acesta oare? Josie este în mâinile lui Hyperion, fără apărare, rememorând toate lecțiile de luptă primite de la Seth. Dar cum ar putea ea să învingă o ființă atât de puternică? Tatăl ei este singura ei scăpare… Va reuși oare aceasta să scape?

Titlu: Întoarcerea
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2018
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 430
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 6.03.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “La răscruce de vânturi” de Emily Brönte

Recenzie “La răscruce de vânturi” de Emily Brönte

La răscruce de vânturi este o poveste de dragoste clasică, dar neobișnuită, atipică, toxică, cum ar cataloga-o psihologii din zilele noastre, este povestea de dragoste neîmpărtășită dintre Heathcliff și Catherine. O dragoste, o apropiere și o pliere perfectă a...

Recenzie „Totul pentru dragoste” de Kristin Hannah

Recenzie „Totul pentru dragoste” de Kristin Hannah

Kristin Hannah a reușit să mă surprindă din nou cu noua carte tradusă la noi în țară. Totul pentru dragoste are toate ingredientele unui roman de dragoste, de familie și este, mai ales, despre puterea de a merge mai departe. Așa cum ne-a obișnuit, cartea aceasta ne...

Recenzie “Mica enciclopedie Hygge” de Meik Wiking

Recenzie “Mica enciclopedie Hygge” de Meik Wiking

"Mica enciclopedie Hygge" este un bestseller internațional scris de Meik Wiking. Cartea încadrată în genul Dezvoltare personală a fost publicată în anul 2016. La un an după, a apărut și surata ei, "Mica enciclopedie Lykke".  Se știe deja că Danemarca are o reputație...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 309 zile și a scris până acum 99 articole. Se află pe poziția 13 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments