Recenzie “Întoarcerea” de Theo Anghel

by | Dec 17, 2018 | Literatura Română, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNTOARCEREA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Întoarcerea” este primul volum din seria “Am murit, din fericire“. Theo Anghel a creat un volum care te va ține în priză și după finalizarea lecturii. Nu doar că vei intra în mintea și sufletul autoarei, ci vei rămâne alături de personaje, luptând și gândind asemenea lor.

Spre deosebire de alte protagoniste întâlnite, Oriana este acea fată stăpână pe sine, încrezătoare și puternică. Nu se lasă înfrântă atunci când lumea i se dezbină, ci întâmpină cu fruntea sus fiecare obstacol.
Tânăra adolescentă devine recuperator de suflete.

In ciuda faptului că Oriana își primește cu îndârjire noua sa viață, amintirile despre vechea familie rămân constant în mintea acesteia.
Ama este îngerul tăcut, dornic să ajute și să o îndrepte pe Oriana pe drumul cel bun. Se implică doar în momente extreme și preferă să-i acorde încredere protagonistei.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Theo Anghel

Abel este îngerul întunecat care stă în slubja diavolului. Dacă m-aș fi așteptat ca Abel să îi pună bețe în roate protagonistei, pe parcurs am văzut nu doar bunătate în gesturile sale, ci și amuzament și devotament. Toate acestea se îmbină perfect, conturând firea rebelă a personajului.
Totul ia o întorsătură neașteptată în momentul în care apare Marc, un recuperator decăzut. O fire superioară, hotărâtă și plină de umor, Marc își îndreaptă atenția spre Oriana.

„Întoarcerea” este un volum în care acțiunea este alertă și se îmbină perfect cu personajele bine conturate. Personal, acest volum mi-a ridicat numeroase semne de întrebare pe care le voi lămuri în următoarele volume. Trăind din plin acțiunea, am ajuns să mă întreb dacă și noi, ca oameni, avem o Ama si un Abel care să ne îndrume zi de zi.
Recomand cu drag acest volum tuturor persoanelor care îndrăgesc genul fantasy.
Nu veți fi dezamăgiți!

🔥 CARTEA ÎNTOARCEREA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Întoarcerea
Autor: Theo Anghel
An apariție : 2016
Editura: QUANTUM
Nr. Pagini: 295
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 17.12.2018
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Recenzie ”Occulta” de Cristian Neamțu

Recenzie ”Occulta” de Cristian Neamțu

Într-o lume cu măști la propriu, iar alteori și la figurat, am avut ocazia săptămâna aceasta să gust dintr-o carte care promovează libertatea de exprimare prin însuși conținutul ei. Cristian Neamțu a așternut pe pagini părți din sufletul lui, din conștientizările de...

Recenzie „Darul stelelor” de Jojo Moyes

Recenzie „Darul stelelor” de Jojo Moyes

Jojo Moyes a devenit una dintre autoarele mele preferate. N-am citit trilogia care i-a adus renumele, însă i-am citit majoritatea cărților care au fost traduse până acum. Darul stelelor nu este o carte de romance, așa cum suntem obișnuiți să scrie autoarea. Este o...

Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 644 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 14 din 142 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments