Recenzie ”Întoarcerea lui Rafe MacKade” (Frații MacKade #1) de Nora Roberts

by | Apr 25, 2017 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA ÎNTOARCEREA LUI RAFE MACKADE (FRAȚII MACKADE #1) ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Orgoliu și mândrie împotriva unei atracții și a unei pasiuni de nestăvilit, astea sunt cuvintele ce pot caracteriza pe deplin Întoarcerea lui Rafe MacKade.

Seria MacKade de Nora Roberts urmărește viața a patru frați rămași pe cont propriu după ce ambii părinți mor. Caractere puternice cu personalități distinctive frații MacKade au un comun două lucruri: iubirea frățească și șarmul datorită căruia fetele suspin în urma lor. Dar cum fiecare individ își are nașul său, așa și frații MacKade sunt puși la pământ de… boala inimii.

Primul îmbolnăvit este Rafe MacKade. Oaia cea mai neagră a familiei, Rafe are cea mai proastă reputație posibilă. Pe cât este de chipeș pe atât de dual și nestăpânit. După ce își părăsește pe nesimțite orașul și casa, tot pe nesimțite apare în centrul comunității, după zece ani. Însă cine mai ieri era doar un tânăr fără țintă, privit de toată lumea ca pe un viitor pușcăriaș, azi este un tânăr bogat, la fel de șarmant, dar cu planuri mărețe: reședința Barlow. În paragină, locuit doar de fantomele foștilor locatari, reședința Barlow a fost singurul suvenir cu care a plecat, în minte, Rafe în lume, iar zece ani mai târziu dorința acestuia de a  achiziționa și de a restaura reședința a devenit realitate.

Pentru a aduce reședința la gloria și imaginea de demult apelează la Regan Bishop. Mutată de doar trei ani în micul orășel Antietam, Regan deține un magazin de antichități, iar viziunea lui Rafe devine o provocare pentru ea din prima clipă. Punând bazele unui parteneriat de afaceri, cei doi se pierd însă pe drumul pasiunilor și a atracției nebunești pe care o simt unul pentru celălalt.

Ea îi furase ceva ce el se chinuise ani întregi să construiască. Respectul de sine. Ce ciudat că nu își dăduse seama nici de asta până în acest moment.

Ea își dorea cu disperare ca el să se întindă după ea, să o lipească de el așa cum făcuse în trecut. Era trist să fie lăsată așa, atât de rece, atât de singură, chiar dacă încă tremura după retragerea lui.

El vrea să se simtă util și dorit. Să fie de ajutor, să fie persoana la care ea să apeleze când este vulnerabilă și lipsită de apărare. El vrea să simtă că merită să fie ținut în brațe de ea.

Ea vrea să fie independentă și departe de titulatura de ”domniță la ananghie”. Ea este curajoasă și perfect capabilă să se descurce în orice situație.

Cei doi sunt ca un yin şi yang pe dos. Ce îşi doreşte el să aibă ea, ea dispreţuieşte. Nevoia unuia este văzută ca slăbiciune în ochii celuilalt.

Întoarcerea lui Rafe MacKade este volumul ce mi-a atras atenţia asupra seriei Fraţii MacKade. Iar atenţia mi-a fost răsplătită printr-o lectură relaxantă şi plăcută care deşi mult prea romantică pentru gustul meu s-a îmbinat frumos cu paranormalul şi fantomele comunităţii din Antietam. Nora Roberts obişnuieşte să-şi provoace personajele să-şi găsească dragostea în plin teren de război sau, mai nou, în plin loc bântuit.

Ce a transformat reşedinţa Barlow într-un loc bântuit şi ce vor stafiile de la protagoniştii noştri, veţi descoperi citind primul volum din seria Fraţii MacKade, Întoarcerea lui Rafe MacKade.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ÎNTOARCEREA LUI RAFE MACKADE (FRAȚII MACKADE #1)?

Vezi toată lista de cărți scrise de Nora Roberts sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ÎNTOARCEREA LUI RAFE MACKADE (FRAȚII MACKADE #1) CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Întoarcerea Lui Rafe Mackade (frații Mackade #1)
Autor: Nora Roberts
An apariție : 2015
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 240
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 25.04.2017
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Sărbătoarea Țapului” de Mario Vargas Llosa

Recenzie “Sărbătoarea Țapului” de Mario Vargas Llosa

Am citit câteva recenzii la cărțile lui Llosa prin online și m-am întărâtat nițel. Mi-a fost frică de o dezamăgire când am început Sărbătoarea Țapului, dar n-a fost cazul. Scrie în forță Llosa, scrie trivial și vulgar, e brutal și misogin, sfâșie inima, își bate joc...

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

0 0 vote
Article Rating
Diana Daniela Macovei este redactor Booknation.ro de 2101 zile și a scris până acum 270 articole. Se află pe poziția 1 din 25 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Daniela Macovei aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments