Recenzie „Treptele iubirii” de Nora Roberts

de | nov. 11, 2021 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA TREPTELE IUBIRII ARE REDUCERE PE:

Treptele iubirii de Nora Roberts„Treptele iubirii” de Nora Roberts este primul roman din seria romantică „Hanul amintirilor” sau mai bine zis Trilogia Boonsboro. Nu mai citisem de mult timp ceva de la Nora Roberts. Cred că ultimul roman de dragoste de la ea l-am savurat prin liceu, când dădeam iama prin colecția de cărți romance a mamei, atunci când rămâneam în pană de alte genuri de cărți.

Vă avertizez, volumul „Treptele iubirii” este ușurel, clișeic și se citește rapid

Așa cum mi-am dat seama de la început, cartea nu este deloc profundă, deși relatează o poveste oarecum realistă, dar nu foarte bine conturată. Dintre volumele seriei, acesta este singurul citit deocamdată și se găsește la Editura Litera, în colecția Alma. Celelalte două volume la rând din trilogie se intitulează „Pași spre fericire” și „Iubire peste timp”.

„Treptele iubirii” ne prezintă povestea familiei Montgomery, o mamă excentrică rămasă văduvă, alături de cei 3 fii ai ei

Clanul din Boonsboro are în plan să renoveze și să redea viață unei foste clădiri fastuoase cu un istoric bogat situată în centrul orașului. Aceasta va fi retransformată în han, un loc minunat de cazare și de petrecut timpul, cu detalii elegante și romantice, cu încăperi atrăgătoare și decorate pe tematici diferite.

Dacă îți place recenzia cărții TREPTELE IUBIRII, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Nora Roberts

În prima carte din serie, „Treptele iubirii”, aflăm care sunt personajele, un pic din istoria clădirii, legăturile dintre protagoniști și afacerile locale. În plus, și ceea ce mi s-a părut că oferă mister și un pic de senzațional romanului de dragoste, în hanul la care se lucrează bântuie o fantomă de gen feminin.

Nu este însă nimic de groază aici, ci doar o doză de supranatural care condimentează povestea. Fantoma de gen feminin supranumită Lizzy nu numai că este inofensivă, dar mai este și de ajutor într-o situație delicată regăsită spre finalul cărții.

În primul roman al seriei „Treptele iubirii” povestea se concentrează pe Beckett Montgomery

El este arhitectul dintre cei 3 frați și poate cel mai sensibil și de casă dintre toți. Dar având această ocupație și fiind total implicat în planurile de renovare și restilizare a vechii clădiri din oraș, nu prea are timp și pentru el personal. Viața socială îi este aproape egală cu zero iar viața amoroasă suferă destul de mult.

Însă în curând pe lângă proiectele pentru hanul despre care vorbește toată lumea, el se va mai implica într-un proiect serios. De data asta legat de sfera sentimentală, romantică. Beckett Montgomery a pus ochii încă din liceu pe Clare Brewster. Iar acum că ea s-a întors în orașul natal, rămasă văduvă de tânără, și cu o afacere de condus – librăria din Boonsboro, bărbatul începe să se implice din ce în ce mai mult în seducerea ei. Nu contează că acum are 3 băieți încă dependenți de atenția ei.

Clare e fata pe care a dorit să o sărute încă de la 16 ani, dar cu care nu a fost decât amic din cauză că ea s-a îndrăgostit de un alt coleg și s-a măritat de foarte tânără.

Romanul „Treptele iubirii”, primul din trilogia „Hanul amintirilor”, nu este atât de pasional pe cât m-aș fi așteptat

Și nici prea sexi sau cine știe ce captivant. Povestea îi e destul de simplă și întâlnită. Poate doar cu ceva în plus. Un pic de supranatural deloc deranjant și un pic de hărțuire care stimulează într-o măsură relația de iubire dintre personajele principale.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TREPTELE IUBIRII CU REDUCERE DE PE:

Titlu: TREPTELE IUBIRII
Autor: Nora Roberts
An apariție : 2018
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 320
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 972

Alte recenzii de la Nora Roberts:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

0 0 votes
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 5 ani, 1 lună, 27 zile și a scris până acum 418 articole. Se află pe poziția 5 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici. Oana Maria Stefan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments