Recenzie “Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri” de Allan Pease

by | Jun 8, 2021 | Educație, Psihologie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNTREBĂRILE SUNT DE FAPT RĂSPUNSURI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Allan Pease a fost uluit în anii 80 de metoda rapidă de îmbogățire prin vânzări directe și a căutat să perfecționeze acest sistem. Cartea “Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri”  nu își propune să devină un manual complet de vânzări, ci un îndrumar pentru a obține rezultate pozitive în urma întâlnirilor față în față cu potențialii clienți, ea sistematizează rezultatele și concluziile la care a ajuns autorul după mulți ani de experimente.

În primul capitol sunt descrise cele 5 reguli de aur ale succesului, reguli care au la bază ideea de a întâni cât mai mulți oameni. În continuare, Allan Pease zugrăvește principalele obiecțiuni ale oamenilor în fața agenților de vânzări și ne prezintă patru căi de a le înfrunta. Ele sunt intitulate sugestiv: Topește, Găsește butonul, Butonul fierbinte și Obține implicarea.

Se insistă asupra factorilor motivaționali pentru că sunt diferiți de la o persoană la alta și, dacă facem presupuneri, există mari șanse să eșuăm. Autorul ne recomandă să punem întrebări prin care să identificăm corect motivația potențialului client și ne prezintă câteva interviuri din care să înțelegem cum să le aplicăm în practică.

Planul afacerii este doar o soluție la o problemă sau calea de a rezolva un vis.

Prezentarea unei afaceri nu se face spontan, spunând ce ne trece prin cap, ci presupune  utilizarea unor strategii care și-au dovedit eficiența anterior. Aceste strategii presupun atât afirmații în legătură cu anumite subiecte, cât și aspecte legate de limbajul trupului.

Autorul ne prezintă succint câteva detalii care pot face diferența, gesturi care pot crea o impresie bună la prima întâlnire. El analizează ce transmitem prin modul în care dăm mâna cu cineva, zâmbetul pe care îl afișăm, hainele pe care le purtăm, distanța pe care o păstrăm. De asemenea, ne sugerează ce să facem cu mâna stângă ca să evităm stângăciile în momentul întâlnirii și prezintă pe scurt tehnici de citire a limbajului trupului.

Cartea “Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri” nu se adresează exclusiv agenților de vânzări, este utilă unui număr mare de persoane, pentru că ne învață cum să traducem gesturile interlocutorilor și ne arată cum să ne pregătim pentru o întâlnire de negocieri încununată de succes.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ÎNTREBĂRILE SUNT DE FAPT RĂSPUNSURI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Allan Pease sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ÎNTREBĂRILE SUNT DE FAPT RĂSPUNSURI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Întrebările Sunt De Fapt Răspunsuri
Autor: Allan Pease
An apariție : 2018
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 120
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 8.06.2021
Nota recenzorului: 8

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Midnight Blue” de L. J. Shen

Recenzie ”Midnight Blue” de L. J. Shen

A fost odată ca niciodată, un zeu rock care s-a îndrăgostit de o simplă muritoare. Trebuia sa fie usor. Eu aveam nevoie de bani. El avea nevoie de o dădacă, de cineva care să îl împiedice să tragă pe nas până la ultima suflare. Am fost aleasă special pentru el....

Recenzie “Ultima vară otrăvită” de Tony Mott

Recenzie “Ultima vară otrăvită” de Tony Mott

Cum va spuneam cărțile lui Tony Mott sunt o descoperire recentă pentru mine. Atât de recentă încât nu am reușit să pun mâna pe volumul doi al seriei Gigi Alexa dar m-am trezit cu ocazia de a citi volumul al treilea. În general nu prea îmi place să sar volumele pentru...

Recenzie „Întoarcerea” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Întoarcerea” de Jennifer L. Armentrout

-N-am mai avut niciodată ceva care să fie doar al meu, a spus el cu gura lipită de gura mea. Nimic care să fi fost vreodată doar pentru mine și pentru nimeni altcineva. N-am fost niciodată primul pentru cineva. M-a sărutat și apoi și-a înălțat capul. L-am privit în...

0 0 votes
Article Rating
Elena Constantin este redactor Booknation.ro de 98 zile și a scris până acum 13 articole. Se află pe poziția 21 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Elena Constantin aici.
Pasionată de lectură si de psihologie, îmi place să încurajez dezvoltarea unei vieți armonioase. Valorile personale sunt: autocunoaștere, bunăstare, dragoste, obiectivitate, prietenie, spiritualitate.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments