🔥 CARTEA ISLA ȘI FERICIREA PÂNĂ LA ADÂNCI BĂTRÂNEȚI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Isla Martin este îndrăgostită până peste cap de Joshua Wassestein, încă din primul an de liceu, având chiar camera de cămin în care a stat el. După ce s-au întâlnit întâmplător în vacanța de vară în Manhattan, la o cafenea, cu toate că Isla este convinsă că s-a făcut de râs, i s-au aprins călcâiele și mai puternic după colegul ei artist. După acest episod stânjenitor vrea să discute cu Josh și să își ceară scuze și să vadă desenul pe care l-a făcut, întrucât acesta a desenat-o cât timp a dormit cu capul pe masă. Dar Isla nu are curaj să discute cu băiatul popular și tatuat de care este îndrăgostită, până când cei doi se întâlnesc din nou.

Când cei doi se întâlnesc la liceu, Josh încearcă să petreacă timp cu ea iar Isla află că și el era îndrăgostit de ea de trei ani de zile dar el a crezut în tot acest timp că Isla este împreună prietenul ei cel mai bun. Deși este greu de crezut pentru ea, Josh devine iubitul ei și fug în Barcelona unde au parte de cele mai frumoase momente și unde, deși nu părea posibil, pe străzile ploioase, sub o umbrelă, aceștia se îndrăgostesc și mai mult.

Dar curând, la liceu, directoarea află despre mica lor escapadă, la fel și părinții lor iar visul și fericirea lor ajung la final. Nefiind la prima abatere, nici la a doua, Josh este exmatriculat, acest fapt venind ca o lovitură pentru Isla, fiind sigură că nu vor rezista distanței. Alături de incertitudinea unui viitor, nesiguranța legată de facultățile la care vor merge și de drama familiilor, distanța pare să fie picătura care a umplut paharul. Când cei doi locuiau în același cămin, greutățile și problemele păreau mult mai ușor de înfruntat dar acum, când îi va despărți un drum de ore întregi, totul se clatină.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Stephanie Perkins

Când gândurile Islei devin tot mai întunecate, după ce a luat parte la o petrecere din lumea lui Josh, ea realizează îndurerată că nu va putea să fie vreodată parte din lumea lui iar gândurile nerostite de aceasta sunt cele mai înspăimântătoare. Când totul devine clar pentru ea, aceasta face o greșeală pe care știe că o va regreta. Când nesiguranța s-a strecurat în inima ei, știa că este greșit dar acum este prea târziu pentru că i-a frânt atât inima lui Josh dar și inima ei. Va putea Isla să repare greșeala pe care a făcut-o?

🔥 CARTEA ISLA ȘI FERICIREA PÂNĂ LA ADÂNCI BĂTRÂNEȚI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Isla și Fericirea Până La Adânci Bătrâneți
Autor: Stephanie Perkins
An apariție : 2015
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 330
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 16.04.2020
Nota recenzorului: 8/10

Mihaela Ruxandra Dinu
Autor: Mihaela Ruxandra Dinu
Ruxandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 117 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu