🔥 CARTEA LOLA ȘI BĂIATUL ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Lola-si-baiatul-de-treaba-din-vecini_EPICALola Nolan nu crede în modă… crede în deghizări.

Ea are o adevărată pasiune pentru costumațiile sclipitoare, colorate și neobișnuite. Astăzi e o căpșună, cu rochia roz și părul verde, mâine este gospodină retro cu șorțuleț din anii 50. Cu toate că iubitul ei este un rocker talentat, misterios și rebel, ea este o prietenă de nădejde și o fiică ascultătoare.

Înainte ca gemenii Bell să își facă din nou apariția în cartier, viața Lolei se rezuma la încercarea de a-i face pe părinții ei foarte protectori- Andy și Nathan- să-i accepte iubitul. Însă când patinatoarea de renume internațional Calliope, și fratele ei (un inventator talentat) Cricket se întorc, adolescenta este nevoită să își înfrunte sentimentele.

După ce Calliope o face pe Lola să creadă că nu înseamnă nimic pentru Cricket și familia Bell se mută pentru doi ani, Lola rămâne cu inima frântă. Acum, Cricket s-a întors și încearcă să o cucerească din nou, fiind în continuare îndrăgostit de ea. Lola luptă insă pentru Max și relația lor, care se complică din pricina geloziei și neîncrederii rockerului.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Stephanie Perkins.

Norah, mama biologică a Lolei și sora lui Nathan, intervine și ea când este dată din nou afară din apartamentul ei și arestată. Aceasta rămâne în casa familiei Nolan, unde își continuă mica afacere a ghicitului în frunze de ceai și reamintindu-i Lolei că este fiica unei foste drogate.

Odată cu trecerea timpului, Cricket și Lola devin mai apropiați. Totodată, este nevoită să îl mintă pe Max care devine din ce în ce mai neîncrezător. Balul de iarnă al școlii se apropie iar Lola face progrese în îndeplinirea unui vis al său- acela de a apărea la festivitate într-o rochie Maria Antoaneta, elegantă, pompoasă, de neuitat.

Adolescenta este nevoită să petreacă timp cu Norah iar sentimentele dintre ea și Cricket devin de nestăpânit, Lola fiind cucerită de blândul afectuosul și amabilul vecin. ce se întâmplă totuși cu Max? Vor fi Lola și Cricket împreună?

🔥 CARTEA LOLA ȘI BĂIATUL ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Lola și Băiatul
Autor: Stephanie Perkins
An apariție : 2014
Editura: Epica
Nr. Pagini: 318
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 4.02.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Este o carte ușor de citit, comică și lejeră.

Aspecte Negative:

Nu am apreciat faptul că acțiunea nu are un punct culminant propriu- zis, astfel că nu ține cititorul în suspans.

Avatar
Autor: Denisa Mona
Redactor de 1959 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Denisa Mona