Recenzie: ”Iubire peste timp” de Nora Roberts

by | Aug 1, 2019 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA IUBIRE PESTE TIMP ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Aruncă o privire înapoi, îi trimise o sărutare miresei, apoi coborî treptele ca să-și urmeze destinul este finalul cărții Iubire peste timp scrisă de Nora Roberts.

Știu e genul acela clișeistic de poveste de dragoste și inițial nu m-am agitat foarte tare să o citesc. Dar, după primele pagini am început să îmi conturez o imagine, curiozitatea mea a prins viață.

Hope, directoarea hanului deținut de familia Montgomery, este o femeie împlinită din punct de vedere profesional dar nu este mulțumită în privința dragostei. Însă nu o deranjează foarte tare acest aspect, sau cel puțin încearcă să se eschiveze, afundându-se în muncă și concentrâdu-se pe evenimentele ce urmează să aibă loc la han.

Cele mai bune prietene ale ei, Avery și Clare, sunt împlinite din toate punctele de vedere iar fericirea li se citește pe chip. Avery urmează să își deschidă un nou restaurant și să se căsătorească cu unul dintre cei trei frați Montgomery, Owen. Clare, soția lui Beckett, află că este însărcinată cu gemeni.

Ryder rămând singurul burlac al familiei, tipul dur, lipsit de blândețe axat pe construirea sălii de fitness și pe găsirea de noi proiecte de lucru.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Nora Roberts

Între Hope și Ryder se dezvoltă o relație bizară. Chiar dacă atracția dintre ei poate fi ușor observată, cei doi o neagă cu desăvârșire. Însă ce se întâmplă când anumite evenimente din trecutul ei o urmăresc în Boonsboro, la han? Vulnerabilitatea ei îi trezește latura sensibilă a lui Ryder.

Alte detalii nu vă maid au, trebuie să le descoperiți.

De fapt, încă un detaliu interesant al cărții este că există o latură puțin SF, adică se vorbește despre prezența unei fantome.

Îi plăcea liniștea de la ora aceea și felul în care felia de lună, care încă nu își închisese socotelile cu noaptea, se ivea printre copaci este citatul meu preferat din carte, cred că expresia felia de lună îmi place foarte mult și trebuie să o țin minte, pentru viitoare compuneri.

🔥 CARTEA IUBIRE PESTE TIMP ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Iubire Peste Timp
Autor: Nora Roberts
An apariție : 2013
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 316
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 1.08.2019
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Elena Săvulescu este redactor Booknation.ro de 446 zile și a scris până acum 17 articole. Se află pe poziția 48 din 142 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Elena Săvulescu aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments