Recenzie ”Jack Spintecătorul” de Kerri Maniscalco

by | Dec 31, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA JACK SPINTECĂTORUL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

    Audrey Rose Wadsworth este fiica unui lord britanic și ar trebui să se ocupe de lucruri femeiești, însă ea studiază în secret medicina și face autopsii cu unchiul ei care este doctor. Tatăl ei nu ar fi vreodată de acord, motiv pentru care ea se ascunde de acesta iar Nathaniel, fratele ei o ajută.

Arogantul Thomas Cresswell ucenicul unchiului ei, devine curând enervant dar intrigant pentru Audrey Rose și partenerul ei în investigarea crimelor din Whitechapel. Jack Spintecătorul hoinărește pe străzile întunecate omorând femei fără apărare iar nimeni nu poate să îl prindă.

Când Audrey Rose decide să investigheze pe cont propriu, Thomas o urmează iar ce aveau să afle urma să le distrugă toate teoriile. Nimeni nu este în stare să găsească marele criminal, iar când unchiul ei devine suspect, se dezlănțuie haosul.

Ce urmărește Jack să facă? Oare ucide cu un scop sau este doar un nebun care se hrănește cu suferința altora? Printre bănuieli și detalii șocante, Audrey Rose începe să facă din fiecare cunoscut un suspect. Și ce legătură au victimele cu familia ei? Când vede că ea cunoștea aproape toate victimele criminalului, întrebări mult mai întunecate apar în sufletul ei.

Nici măcar în cele mai cumplite coșmaruri, Audre Rose nu ar fi prevestit ceea ce a aflat. Când viața ei este pusă în pericol, nimic nu mai contează. Dar cum să mai aibă vreun preț viața ei când inima și sufletul i-au fost zdrobite în cel mai grotesc mod cu putință? Acum totul este prea târziu. Cine este Jack Spintecătorul și cum îi va schimba el viața lui Audrey Rose pentru totdeauna?

Jack Spintecătorul este un titlu de care m-am ferit o perioadă destul de lungă, tocmai din cauza numelui. Nu eram pregătită pentru o carte așa sângeroasă și am așteptat până la momentul potrivit. Acum, uitându-mă în urmă, sunt convinsă că nu aș fi citit așa ceva la începutul drumului meu de cititor.

Acum, însă, este una dintre cărțile care m-au intrigat și care m-au făcut să am o mulțime de suspiciuni. Nu am făcut cunoștință cu cărțile polițiste dar cred că este fascinantă o acțiune în care trebuie urmărit un criminal. Inevitabil apare un număr mare de suspecți. La fel a fost și cu Jack Spintecătorul, iar departe de  genul înfricoșător, Audrey Rose și Thomas au fost cireașa de pe tort a cărții.

Cred că sunt cea mai curioasă pentru volumul următor care va avea loc undeva destul de interesant, dar puteți afla asta doar citind Jack Spintecătorul fără să o amânați cum am făcut eu! Merita citită acum multă vreme!

 

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții JACK SPINTECĂTORUL?

Vezi toată lista de cărți scrise de Kerri Maniscalco sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA JACK SPINTECĂTORUL CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Jack Spintecătorul
Autor: Kerri Maniscalco
An apariție : 2018
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 366
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 31.12.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

"Dragă inimă" de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare...

0 0 vote
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 359 zile și a scris până acum 117 articole. Se află pe poziția 6 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments