Recenzie „Jocul Coroanei” de Evelyn Skye

de | mart. 21, 2017 | Beletristică, Literatura Universală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA JOCUL COROANEI ARE REDUCERE PE:

 Jocul coroanei de Evelyn Skye este o carte minunată care mi-a intrat foarte repede la suflet.O carte despre magi care se duelează până când unul dintre ei va fi desemnat câștigător, o iubire interzisă și un triunghi amoros nu are cum să nu te vrăjească.

„Jocul Coroanei este unul străvechi, mai străvechi decât însuși țaratul. Câștigătorul jocului avea să primească puteri de neimaginat. Pe cel învins îl aștepta sumbra uitare. Jocul Coroanei nu era unul de pierdut.”

Poate unora o să vi se pară că ideea este una banală, că nu vine cu nimic diferit și nu este nici o problemă pentru că aceeași impresie am avut-o și eu, dar Evelyn Skye m-a surprins cu faptul că cei doi magi nu se luptă fizic pentru supremație ci se întrec în vrăji una mai drăguță că cealaltă și totul se petrece într-o ordine, ca la școală, întâi Nikolai face prima mișcare, iar apoi Vika și tot așa fiecare având dreptul la cinci mișcări.

Vika este fiica unei nimfe care a murit la nașterea ei și de atunci trăiește împreună cu tatăl ei, Serghei, care o antrenează pentru a deveni atunci când împlinește 18 ani, Magul țarului. Ce nu știu însă cei doi e faptul că ea nu este singura care are puteri așa că toate planurile le sunt date peste cap când Serghei primește un bilet de la palat în care este anunțat că va începe Jocul Coroanei.

Dacă îți place recenzia cărții JOCUL COROANEI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Evelyn Skye

„Cum este cu putință? Mai ales când credeam că mai încă doi ani să o pregătesc, să-i petrec cu ea. Acum nu mai am decât trei zile…”.

Nikolai a fost crescut și educat de Galina că să fie Mag Imperial încă de când avea șapte ani, întreagă lui viață fusese canalizată spre acest țel.

„Nu joci frumos, Nikolai. Dacă ești isteț, te vei gândi la joc ca la o partidă de șah. Ai putea să nu te grăbești, să pui la cale mișcări pentru a-ți frustra oponentul, să faci pe grozavul pe tabla de șah și să te mândrești cu talentele tale în timp ce încerci să-l pui la colț pe celălalt mag. Sau…”

Cum se va sfârși lupta dintre cei doi magi, ce vrăji vor face ca să câștige atenția țarului sau dacă vor găsi o soluție ca să nu existe niciun pierzător veți afla doar citind această carte.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA JOCUL COROANEI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: JOCUL COROANEI
Autor: Evelyn Skye
An apariție : 2016
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1316

Alte recenzii de la Evelyn Skye:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Ancuta Pietaru este redactor Booknation.ro de 2162 zile și a scris până acum 13 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ancuta Pietaru aici.
Subscribe
Notify of
guest

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Nu stiu ce sa zic 😉 . Ma mai gandesc 😀