Recenzie ”Jumătate demon, jumătate înger” de P. Anda Claudia

de | feb. 10, 2019 | Literatura Română, Recenzii cărți

🔥 CARTEA JUMĂTATE DEMON JUMĂTATE ÎNGER ARE REDUCERE PE:

Autoarea  P. Anda Claudia continuă seria ”Jurnalul împlinirii” cu volumul doi ”Jumătate demon, jumătate înger” în care îl avem ca protagonist pe David, bărbatul pe care l-am întâlnit și în volumul unu ”Eliberată de prejudecăți”.

În urma unei copilării tragice, marcată de evenimente negative, David reușește să se ridice peste condiția umană impusă de bărbatul care trebuia să îl protejeze de greutățile vieții. Văzut ca pe un ”nimic” de propriul părinte, acesta încearcă din răsputeri să se maturizeze mult prea repede pentru a se putea descurca singur și a-și câștiga independența.

Familia ”toxică” din care face parte este tipică celor întâlnite și în viața reală, în care femeia este mult prea slabă și indiferentă în fața acțiunilor bărbatului. Părăsită în cele din urmă de soț, aceasta își continuă viața cu și mai multe greutăți pe care David trebuie să le înfrunte.

Băiatul se îndreaptă spre un drum periculos, în care siguranța nu este asigurată, iar frica trebuie să fie mascată pentru a se putea păzi de cei din jur. Anturajul a transformat băiatul sensibil și temător într-o persoană rece, dornică de a-și arăta potențialul. Mânia îi guvernează rațiunea, iar impulsurile de moment devin incontrolabile.

Dacă îți place recenzia cărții JUMĂTATE DEMON JUMĂTATE ÎNGER, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de P. Anda Claudia

Întâlnirea cu tatăl său îi dovedește lui David că transformarea sa nu a avut ca scop ”supraviețuirea”, ci a fost orbit de ”puterea” pe care voia să o arate tuturor. Respectul, aprecierea și acceptarea erau cele pe care băiatul le dorea cu adevărat.

Conștientizarea acestui adevăr îl pune pe gânduri pe băiat, dar inima întunecată nu îi oferă nicio soluție pentru a se putea întoarce la o viață simplă și lipsită de griji.

”Jumătate demon, jumătate înger” este un volum în care imaginația este îmbinată cu evenimente reale, unde soluțiile sunt aproape inexistente în comparație cu problemele care apar la fiecare pas. Dragostea este îmbinată cu sacrificiul de sine, cu puterea de a iubi fără limite și depășirea condițiilor umane.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA JUMĂTATE DEMON JUMĂTATE ÎNGER CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: JUMĂTATE DEMON JUMĂTATE ÎNGER
Autor: P. Anda Claudia
An apariție : 2018
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 240
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 633

Alte recenzii de la P. Anda Claudia:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Cred că nu mai e nevoie să vă spun că Rushdie îmi place din ce în ce mai tare datorită excentricității stilului și poveștilor imaginate. Este unul dintre cei mai erudiți scriitori pe care i-am citit de-a lungul timpului și continuă să mă surprindă cu originalitatea...

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Daneza spune povestea neobişnuită de dragoste dintre Einar Wegener, primul bărbat din lume care a trecut printr-o operaţie de schimbare a sexului, şi soţia sa, Greta Wegener, pictoriţă şi ilustratoare daneză. Cred că scrierea acestei povești a fost o treabă...

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Astăzi vorbim despre o serie extreeeeeeeeeem de populară pe Tik Tok și care aparent, face ravagii în rândul cititoarelor. Seria lui Lauren Asher a fost primită foarte bine și sincer, mă simt ca un Grinch literar atunci când vorbesc cu mai puțin entuziasm despre o...

0 0 votes
Article Rating
Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 1640 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments