Recenzie ”Jumătate demon, jumătate înger” de P. Anda Claudia

Titlu: Jumătate Demon Jumătate înger
Autor: P. Anda Claudia
An apariție : 2018
Editura: Stylished
Nr. Pagini: 240
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Cristina Zegheru
Publicată la 10.02.2019
Nota recenzorului: 9/10
Recenzie ”Jumătate demon, jumătate înger” de P. Anda Claudia
3 (60%) 1 vote[s]

ACUM GĂSEȘTI JUMĂTATE DEMON JUMĂTATE ÎNGER PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Autoarea P. Anda Claudia continuă seria ”Jurnalul împlinirii” cu volumul doi ”Jumătate demon, jumătate înger” în care îl avem ca protagonist pe David, bărbatul pe care l-am întâlnit și în volumul unu ”Eliberată de prejudecăți”.

În urma unei copilării tragice, marcată de evenimente negative, David reușește să se ridice peste condiția umană impusă de bărbatul care trebuia să îl protejeze de greutățile vieții. Văzut ca pe un ”nimic” de propriul părinte, acesta încearcă din răsputeri să se maturizeze mult prea repede pentru a se putea descurca singur și a-și câștiga independența.

Familia ”toxică” din care face parte este tipică celor întâlnite și în viața reală, în care femeia este mult prea slabă și indiferentă în fața acțiunilor bărbatului. Părăsită în cele din urmă de soț, aceasta își continuă viața cu și mai multe greutăți pe care David trebuie să le înfrunte.

Băiatul se îndreaptă spre un drum periculos, în care siguranța nu este asigurată, iar frica trebuie să fie mascată pentru a se putea păzi de cei din jur. Anturajul a transformat băiatul sensibil și temător într-o persoană rece, dornică de a-și arăta potențialul. Mânia îi guvernează rațiunea, iar impulsurile de moment devin incontrolabile.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de P. Anda Claudia.

Întâlnirea cu tatăl său îi dovedește lui David că transformarea sa nu a avut ca scop ”supraviețuirea”, ci a fost orbit de ”puterea” pe care voia să o arate tuturor. Respectul, aprecierea și acceptarea erau cele pe care băiatul le dorea cu adevărat.

Conștientizarea acestui adevăr îl pune pe gânduri pe băiat, dar inima întunecată nu îi oferă nicio soluție pentru a se putea întoarce la o viață simplă și lipsită de griji.

”Jumătate demon, jumătate înger” este un volum în care imaginația este îmbinată cu evenimente reale, unde soluțiile sunt aproape inexistente în comparație cu problemele care apar la fiecare pas. Dragostea este îmbinată cu sacrificiul de sine, cu puterea de a iubi fără limite și depășirea condițiilor umane.

ACUM GĂSEȘTI JUMĂTATE DEMON JUMĂTATE ÎNGER PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.