Recenzie ,,Lasă-mă să te iubesc” de Jennifer L. Armentrout

by | Aug 30, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA LASĂ-MĂ SĂ TE IUBESC ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Roxy este o tânără artistă care lucrează într-un bar iar în fiecare zi de vineri din ultimii șase ani și-a vizitat cel mai bun prieten care este internat în spital și trăiește ca o legumă în urma unui conflict în care a apărat-o pe Roxy. În fiecare vineri Roxy îi aduce un tablou pictat de ea și îi citește lui Charlie din cărțile lui preferate. Roxy îi simte lipsa în fiecare clipă și se învinovățește de fiecare dată când se uită la patul de spital în care zace Charlie.

Reece Anders este polițist și este cel cu care Roxy a avut o aventură de o noapte, cel putin asta l-a lăsat pe el să creadă în ulimul an. Adevărul este că nu s-a întâmplat nimic între ei în acea seară dar Reece nu știe acest lucru și regretă faptul că nu își poate aminti.

Roxy este îndrăgostită de el de mai bine de șase ani dar a încercat din răsputeri să îl evite în tot acest timp. Când destinul îi aduce împreună Roxy are nevoie de el mai mult decât oricând. Cu toate acestea, nu reușește să îi spună adevărul despre noaptea ce a avut loc cu un an în urmă când se presupune că au avut o aventură. Minciuna lui Roxy riscă să distrugă încrederea dintre cei doi.

Punctul culminant aduce cu el o întorsătură de situație: Vinovatul pentru starea lui Charlie a ieșit din închisoare și își dorește să se împace cu Roxy și să îl viziteze pe Charlie. Roxy nu are încredere în regretele lui și aproape își iese din minți când află că părinții lui Charlie i-au permis acestuia să îl vadă dar Reece îi este alături chiar și când Roxy face o prostie și este chemată poliția.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jennifer L. Armentrout

Curând, lui Roxy i se întâmplă tot mai multe lucruri bizare în propria casă și se teme că tot Henry vrea să îi facă și ei rău cum i-a făcut lui Charlie. Greșeala ei este că nu îi spune și lui Reece de întâmplările stranii ce au loc în casa ei. Atunci când realizează ce se întâmplă, acesta face tot posibilul să o protejeze pe Roxy.

Un nou episod dramatic îi arată lui Roxy cât de mult s-a înșelat iar viața ei este pusă brusc în pericol.Vor rămâne Roxy si Reece împreună după toate acestea? Îl va ierta ea pe Henry? Și oare își va reveni Charlie vreodată?

Titlu: Lasă-mă Să Te Iubesc
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2018
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 363
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 30.08.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Nicolae Iorga afirma că “Un popor care nu-și cunoaşte istoria este ca un copil care nu-și cunoaşte părinţii!”.  Pe acest principiu, autorul, din dorința de a informa opinia publică română asupra Genocidului din 1915, subiect încă prea puțin cunoscut populației din...

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Bună, dragi cititori! Vă îmbrățișez cu aroma de ceai de toamnă și vă invit să descoperim o lume magică împreună. Astăzi este mai mult pentru cei care au în casă sau cunosc un princhindel căruia i-ar putea dărui o carte încântătoare. Romanul Meșterul ceasornicar se...

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Ce mai faceți?! Mi-a fost de dor de voi. Am citit mult zilele acestea și am fost dornică să vă împărtășesc ce am mai descoperit prin lumea cărților. Culorile anotimpului mi-au adus, cu iz de toamnă, cartea Magia punctelor scrisă de Ștefania Tudorache.  Volumul...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 271 zile și a scris până acum 85 articole. Se află pe poziția 16 din 151 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments