Recenzie ”Layla” de Colleen Hoover

de | oct. 19, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA LAYLA ARE REDUCERE PE:

Layla, o carte în stilul lui Verity, dar paranormalul bate oare thriller-ul?

Layla și Leeds se cunosc într-un moment neașteptat, într-o frumoasă seară, în circumstanțe neobișnuite, iar între ei ies scântei. Se îndrăgostesc din prima clipă, iar după doar o noapte petrecută împreună, aceștia sunt convinși că vor să-și petreacă împreună toată viața. Se mută împreună, viața lor se schimbă și nimic nu pare să le stea în cale.

Poate doar trecutul lui Leeds care apare fulgerător și dureros în relația lor. După un atac, Layla este nevoită să se recupereze, iar săptămânile petrecute în spital curg una câte una. Când Layla iese din spital, totul se schimbă. Leeds nu o mai vede în ea pe fata de care s-a îndrăgostit nebunește, dar este gata să facă orice pentru a se reîndrăgosti de ea.

Așa că acesta o duce pe Layla la pensiunea unde s-au cunoscut, acolo unde și-au petrecut împreună prima noapte. Leeds a plănuit totul, crezând că iubirea lor va fi astfel salvată. Dar habar nu avea el atunci că starea de sănătate a Laylei se va înrăutăți și că el va cunoaște pe altcineva. Willow este cea care intervine între cei doi și una dintre cauzele pentru care Layla este tot mai bolnavă. Dar cine este Willow și de ce Leeds este gata să afle totul despre ea?

Opinia mea despre Layla, o carte diferită de tot ce a scris Colleen până acum

Primul meu thriller citit vreodată a fost Verity. Pentru un om care citise numai fantasy și romance, Verity a fost la vremea aia ceva hardcore. Numai că am  intrat în lumea aceasta a poveștilor sinistre, mai mult sau mai puțin, iar Verity a devenit varianta drăguță a acestui gen. Ei bine, Layla mi-a amintit foarte mult de Verity. Trebuie să mărturisesc că am citit-o când era seară și mi-a fost frică să o continui.

Dacă îți place recenzia cărții LAYLA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Colleen Hoover

Aveam experiența de la Verity, dar se pare că Laya este un cu totul alt gen de carte. Am fost atât de atrasă de povestea asta, însă nu aș fi prevăzut finalul niciodată. Nu mă așteptam să îmi placă atât de mult, mai ales după ce văzusem tot felul de păreri, dar e Colleen Hoover. Ea merită mereu o șansă, indiferent de genul cărților ei.

Layla a fost șocant de bună, o carte cu subiect paranormal care cucerește din prima! Personajele și acțiunea sunt atât de contradictorii, că nu știi dacă să te simți speriat de acestea sau intrigat, fascinat. Briliantă idee, deși Verity rămâne preferata mea. Cu toate acestea, sunt aproape incomparabile. Mi-a amintit puțin chiar și de Prin ochii ei, dar această poveste are ceva aparte!

Și poate că nu aș fi spus asta la început, dar acum știu că o recomand din suflet! Layla este lectura oarecum sinistră, bizară și întunecată de care aveți nevoie în luna octombrie! Toate cele trei sute de pagini sunt o întreagă aventură, iar Layla și Willow sunt niște personaje de care m-am atașat foarte tare! Fie că e Layla, fie că e Verity, știu că le veți îndrăgi în nebunia lor. Trebuie doar să le dați o șansă!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LAYLA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: LAYLA
Autor: Colleen Hoover
Traducător: Andreea Roset
An apariție : 2021
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 318
Limba: Română
Gen Literar: Alte Genuri
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 2284

Alte recenzii de la Colleen Hoover:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

L-am descoperit pe Guillaume Musso prin intermediul cărții Vei fi acolo?, pe care am citit-o recent și care mi-a plăcut foarte mult. Am “pus ochii” de ceva timp pe cărțile autorului, dar abia de curând am decis să citesc una, iar lectura m-a surprins plăcut....

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Dacă sunteți fan cărți și filme cu case bântuite și aveți ceva neastâmpăr romantic în vene, această carte este un must pentru voi. Este un horror paranormal construit în jurul unei povești de dragoste, pentru că dragostea salvează tot, după cum bine ați învățat la...

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Sunt momente în care citim cărți grele, care necesită mult timp și o răbdare de fier, iar la finalul lecturii simți că ai, cu adevărat, o reușită. În același timp, sunt și cărți lejere, cu o acțiune liniară și previzibilă, dar pe care nu le poți lăsa din mână....

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1042 zile și a scris până acum 262 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments