Recenzie ”M-ai trădat – Seria The Cahills #3” de Lisa Jackson

de | mart. 8, 2022 | Beletristică, Dragoste, Horror și Thriller, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA M-AI TRĂDAT - SERIA THE CAHILLS #3 ARE REDUCERE PE:

Familia Cahill a ajuns deja la partea a treia iar despre celelalte două cărți din serie v-am povestit aici și aici. Ei bine, clanul nebun al Cahill-ilor revine în scenă. Din fericire, nu toți. Din păcate, la fel de instabili psihic și periculoși.

James Cahill s-a desprins de familie. Și-a investit banii într-un complex care cuprinde un han, o fabrică de cherestea ce construiește case minimaliste și un restaurant. Este un tip dedicat care muncește cot la cot cu angajații și se preocupă pentru a avea o afacere profitabilă. Dar are un mic defect. Îi plac femeile și le schimbă ca pe șosete. Și din câte observăm nici femeile nu prea pot rămâne indiferente în preajma lui.

Cred că dacă ați citit și celelalte părți ale seriei sunteți deja obișnuiți ca povestea să debuteze într-un salon de spital unde zace o victimă a unui accident, cu nenumărate fracturi și contuzii, dar și cu o mică amnezie. Vă sună cunoscut, nu? Da, da, draga de Marla. Dar de data asta pe patul spitalului este James care după o ceartă violentă cu una dintre iubitele lui și-a pierdut cunoștința și s-a trezit în spital fără amintiri ale serii când nefericitul incident s-a produs. Destul de convenabil dacă ținem cont că așa-zisa agresoare a dispărut fără urmă cu tot cu mașină, telefon și acte.

Suspectat de poliție, James își reia viața și pe măsură ce amintirile îi revin realizează ce haos a generat în viața lui sentimentală slăbiciunea pentru aventuri și femei. Reputația familiei sale îl precede și scandalurile în care a fost implicată această familie sunt readuse în actualitate. Averea familiei ajunge încă o dată să devină obsesie pentru cei care, născuți din legături promiscue, se consideră lăsați pe dinafară și defavorizați.

Povestea este întreruptă de capitole scurte în care sunt redate groaza și eforturile unei femei captive într-o cabană de a evada. Cronologia evenimentelor este întortocheată iar talentul nativ, ieșit din comun al detectivului Rivers dezvăluie amănunte și fragmente din gândurile fiecărui suspect. Un pic de realism magic nu strică într-un thriller. Caracterul femeilor cu care James este mai mult sau mai puțin încurcat este foarte diferit, ca și aspectul exterior. Megan este vulcanică și impulsivă, are ieșiri psihotice și se dovedește a fi foarte instabilă, sora ei, Rebecca se situează la polul opus, fiind cerebrală și reținută, iar Sophie este o enigmă și genul de femeie fatală. James este prins în plasa propriilor minciuni și amnezia îl pune în și mai mare dificultate.

Am crezut că aceasta este ultima parte din seria Cahill, dar finalul mă face să cred că se vor întoarce deoarece averea este încă disponibilă iar moștenitorii prea mulți și avizi. Este un thriller alert, plin de enigme și suspans în care personajul principal este destul de confuz și acest lucru adâncește misterul. De asemenea, apar două crime violente în care poliția suspectează că ar fi fost implicat. James are probleme. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, James se îndrăgostește până peste urechi ca un adolecent. De cine oare? Dacă vreți să vă potoliți curiozitatea va trebui să citiți cartea.

Cine ar fi capabil să comită aceste crime atroce și care ar fi scopul? Cine a căzut victimă de data aceasta tentației averii familiei Cahill?

Ți-a plăcut recenzia cărții M-AI TRĂDAT - SERIA THE CAHILLS #3?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Lisa Jackson

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA M-AI TRĂDAT - SERIA THE CAHILLS #3 CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: M-ai Trădat - Seria The Cahills #3
Autor: Lisa Jackson
An apariție : 2022
Editura: METEOR PRESS
Nr. Pagini: 480
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 444

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Legendarii, o poveste despre legendele Arthuriene După ce mama Brianei Matthews moare, aceasta încearcă să facă orice pentru a uita de durere și de suferință. Așa că programul pentru liceeni de la colegiul din Carolina de Nord pare cea mai bună decizie pentru ca Bree...

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Atunci când ai un feeling bun în legătură cu o carte sau cu un personaj, urmează acel feeling pentru că știe el ce zice. Exact așa am făcut și eu cu Tristan Miles, pentru că am simțit o chimie super puternică cu acesta atunci când citeam "Escala". M-a atras mult mai...

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Sunt doar cuvinte, iar cuvintele n-au nicio valoare. Numai faptele au valoare. După ceva timp, Jennifer L. Armentrout revine în rubrica mea de recenzii. În ultima perioadă m-am confruntat cu un reading slump cum nu cred ca am mai avut vreodată. Trebuia să știu că...

0 0 votes
Article Rating
Angela este redactor Booknation.ro de 1306 zile și a scris până acum 427 articole. Se află pe poziția 3 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Angela aici. Angela are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments