Recenzie M-am născut să te întâlnesc de Adriana Ungureanu

Titlu: M-am Născut Să Te întâlnesc
Autor: Adriana Ungureanu
An apariție : 2015
Editura: eLiteratura
Nr. Pagini: 166
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Diana Elena Neaţă
Publicată la 29.04.2015
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA M-AM NĂSCUT SĂ TE ÎNTÂLNESC ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

m-am nascut sa te intalnesc

M-am născut să te întâlnesc, cel de-al doilea roman al Adrianei Ungureanu, nu este (cel puțin la prima vedere) foarte diferit de primul, mai ales dacă avem în vedere stilul scriiturii și faptul că personajul principal e tot o femeie matură căreia destinul îi joacă o festă. Însă de îndată ce treci de primele câteva pagini realizezi că totuși e ceva diferit de data asta, și devii curios.

Martha, personajul principal, e o femeie aflată între două vârste cu viață aglomerată și, în același timp, banală. Soțul ei o părăsește pentru o femeie mai tânără. Deși bântuită de fantomele trecutului, ea se resemnează și se dedică în totalitate copiilor ei. Însă întâlnirea cu diverse persoane care au povești de viață mult mai triste decât a ei o determină să își reactiveze feminitatea și chiar să descopere iubirea alături de un bărbat care a fost întotdeauna lângă ea. Deși scurtă, povestea lor de iubire e foarte frumoasă și tristă (chiar mi-a smuls câteva lacrimi).

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Adriana Ungureanu.

Cartea tinde să își ducă cititorii spre aceeași zonă a dezvoltării personale, ceea ce nu e un lucru rău! Povestea e frumoasă, te încălzește sufletește (dacă îmi permiteți să mă exprim astfel) și o citești ușor. Însă o lectură ușoară nu înseamnă că nu e o lectură care să nu te facă să te gândești la… diverse lucruri (vă las pe voi să aflați!).

Eu v-o recomand din suflet! E o carte pentru femeile de toate vârstele și despre problemele cu care multe se confruntă în viață!

🔥 CARTEA M-AM NĂSCUT SĂ TE ÎNTÂLNESC ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

O lectură ușoară despre o reinventarea unei femei trădate de soț.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.