Recenzie Femeia la 40 de ani. Pe Facebook de Adriana Ungureanu

Titlu: Femeia La 40 De Ani. Pe Facebook
Autor: Adriana Ungureanu
An apariție : 2014
Editura: eLiteratura
Nr. Pagini: 178
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Diana Elena Neaţă
Publicată la 29.04.2015
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI FEMEIA LA 40 DE ANI. PE FACEBOOK PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

femeia-la-40-de-ani-pe-facebook

Cu Adriana Ungureanu v-am făcut cunoștință mai de mult. Acum e timpul să vorbim și despre cărțile ei! Evident, acesta fiind primul articol dedicat lor, o să ne ocupăm de prima ei carte – Femeia la 40 de ani. Pe Facebook.

Personajul central al cărții este Alma – o femeie aflată în pragul vârstei de 40 de ani. De-a lungul vieții s-a confruntat cu multe: o iubire neîmplinită, decesul mamei, căsătoria cu un bărbat care încă se mai gândea la fosta soție, pierderea afacerii. Alma e genul acela de femeie în care toate celelalte reprezentante ale sexului frumos își pot găsi măcar o caracteristică. La început e fragilă, lumea ei practic se dărâmă. Cu timpul însă se reinventează și devine puternică, independentă – și asta cu ajutorul Facebook-ului. Deși reticentă la început, Alma pătrunde într-o lume nouă, cunoaște oameni care o ajută să își aleagă un nou drum în viață. Găsește chiar și iubirea, dar e prea târziu pentru ea…

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Adriana Ungureanu.

Femeia la 40 de ani. Pe Facebook nu e o carte grea, se citește ușor și chiar te prinde! E structurată în trei părți, eu îmi propusesem să o citesc încet – câte o parte pe zi – dar am citit-o în doar două zile. Abia așteptam să văd ce va face Alma pentru că nu e o carte previzibilă, deși la început unii ar putea avea impresia că știu ce va urma finalul (mai ales al poveștii de iubire) e cu totul neașteptat!

Cartea Adrianei e o carte cu suflet (nu degeaba personajul principal se numește Alma) adresată sufletului cititorului. E o carte ce te îndeamnă să reflectezi, să îți analizezi viața – chiar te ghidează într-un fel spre zona dezvoltării personale. O recomand tuturor celor dornici de o lectură ușoară, dar caldă!

ACUM GĂSEȘTI FEMEIA LA 40 DE ANI. PE FACEBOOK PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Deși la început pare monotonă, chiar nu e! Acțiunea te prinde!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.