Recenzie “Mă pierd în tine” de Jasinda Wilder

by | Apr 24, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA MĂ PIERD ÎN TINE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Kyle Calloway era cel mai bun prieten al lui Nell Hawthorne. Iubirea lor era iubirea pură a doi copii, iubire ce s-a transformat într-o pasiune mistuitoare de adolescenți. Dar ca orice lucru care înflorește, cândva trebuie să se și ofilească, însă dragostea lor nu s-a ofilit, ci a fost făcută țăndări, a fost zdrobită. Când totul era frumos, cei doi au plecat într-o frumoasă vacanță după ce au împlinit vârsta de optsprezece ani. Tocmai când au ajuns, Kyle și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție de Nell, fiind sigur că ea este iubirea vieții lui. Speriată, Nell nu a știut ce să îi răspundă iar ezitarea aceasta avea s-o coste mult.

Cei doi se certau în ploaie, refuzând să intre în casă, până ce un fulger a fost cel care i-a distrus. Kyle a murit iar inima și sufletul ei s-au sfărâmat în mii de bucăți. Următorul pas este înmormântarea lui Kyle unde Nell este distrusă, cu inima sfâșiată iar acolo îl întâlnește pe Colton Calloway, fratele mai mare cu cinci ani al lui Kyle. După ce prezența lui Colton o alină, distrăgându-i atenția de la suferință, când acesta o sărută, Nell este zguduită de vină și știe că nu ar trebui să facă asta în niciun caz tocmai cu fratele lui Kyle.

Doi ani mai târziu, Nell plutea prin aceeași durere iar singurul mod de a-și reprima durerea era alcoolul și faptul că se tăia pe mâini. Dar într-o zi, în Central Park îl întâlnește iar pe Colton care cânta cu chitara pentru a câștiga bani iar dintr-un motiv oarecare, Nell începe să îl acompanieze vocal.

Când el o reîntâlnește pe Nell, știe că ea nu a trecut peste durere și decide să rămână în viața ei, întrucât în ultimii doi ani nu și-a putut lua gândul de la ea și de la acel sărut de pe terasă. Când Colton află că Nell umblă cu Dan Sirkorsky, acesta o urmărește pe Nell pâna la apartamentul ei și aude că Dan încerca să o violeze. Cu toate că Dan era un bătăuș cu o experiență uriașă, acesta nu știa de anii în care Colton a câștigat bani din bătăi, fiind cel mai bun dintre cei mai buni. După ce Colton o salvează pe Nell, ceva înăuntrul ei se crapă iar recunoștința și sentimentul de a fi protejată sunt primele emoții pe care ea le simte după o perioadă foarte lungă.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jasinda Wilder

Când Colton realizează că Nell se taie, el știe că nu va mai pleca din viața ei până nu o va vindeca, pâna nu o va ajuta să treacă peste toată suferința. Când încep să cânte amândoi în bar, fac cea mai minunată pereche iar vocea lui Nell este asemenea vocii unui înger pentru Colton iar el știe că începe s-o iubească.  Cu timpul, Nell învață și ea să iubească din nou, el îi destăinuie adevărul despre trecutul lui.

Timpul trece iar iubirea lor crește cu fiecare clipă. Însă atunci când viața lui Nell este dată peste cap de o veste neașteptată, primul ei instinct este să fugă. Fuge de Colton, fuge de dragostea lor și fuge de realitate. Viața lui Nell este pusă în pericol iar Colton pleacă în căutarea ei. Îl va mai lăsa Nell în viața ei? Și oare este iubirea lor atât de puternică încât să înfrunte orice?

Titlu: Mă Pierd în Tine
Autor: Jasinda Wilder
An apariție : 2013
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 315
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 24.04.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

E adevărat că o carte nu se judecă niciodată după copertă, dar o copertă deosebită poate constitui un avantaj și poate atrage ca un magnet, iar în cazul acestei cărți este foarte reușită. Un mare plus sunt și desenele din carte și începuturile de capitol: desenul...

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu este un roman minunat, unicitatea fiind cuvântul cheie care îl poate defini. Chiar dacă este introdus în colecția ”Romane de dragoste”, ”Fereastră spre mâine” evidențiază lumea satului românesc la sfârșitul secolului douăzeci....

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Nu am agreat foarte mult genul "dark romance" și de multe ori l-am ocolit. Atunci când mi-am făcut curaj să citesc "Corupt", mi-am dat seama că am pierdut niște senzații țări... de senzație. 🙂 Am citit cartea acum 2 ani și am așteptat cu sufletul la gură ca o editură...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 234 zile și a scris până acum 71 articole. Se află pe poziția 19 din 149 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments