🔥 CARTEA MĂ REGĂSESC ÎN NOI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Jason era îndrăgostit de Nell iar atunci când o invită la o întâlnire aceasta acceptă dar dragostea ei pentru Kyle devine tot mai puternică și îi spune lui Jason că nu mai poate ieși cu el dar îi destăinuie faptul că Becca De Rosa, cea mai bună prietenă a ei, era îndrăgostită de el de când erau copii. Jason realizează în sfârșit că și Becca este la fel de minunată ca Nell și decide să își încerce norocul cu fata timidă și inteligentă pe care nici nu o observase până atunci.

Becca era o tănără cu o minte sclipitoare care își așternea toate gândurile în caietul de poezii pe care îl avea. Ea se bâlbâia adesea iar în acest fel își putea așterne gândurile mult mai ușor. Părinții ei aveau concepții stricte și învechite iar ea avea multe interdicții spre deosebire de Ben, fratele ei mai mare care alesese o cale greșită, care se droga, bea și era de asemenea, bipolar. Cu toate acestea, Ben este hotărât să o acopere pe Becca de fiecare dată când aceasta vrea să iasă cu Jason. Aceasta a ieșit cu el la o întâlnire aranjată de Nell iar acum trebuia să se strecoare de fiecare dată din casă dacă voia să îl vadă… și avea de gând să facă asta des.

Atunci când Becca îi arată jurnalul ei cu poezii, Jason îi arată la rândul său o fotografie făcută de el, amândoi fiind uimiți de talentul celuilalt. Relația lor a evoluat în cel mai frumos mod iar aceștia au explorat împreună noul tărâm în care trăiau și au ajuns împreună pe culmile fericirii…până doi ani mai târziu.

După doi ani, un telefon sună iar vestea că prietenul lor, Kyle, a murit, vine ca o lovitură pentru Becca și Jason. Cu toate acestea, cei doi se pierd în relația lor, fiind o ancoră unul pentru celălalt. Când viața devine tot mai grea, iubirea lor este cel mai puternic scut.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jasinda Wilder

Anii au trecut iar Becca s-a mutat cu Jason, Ben a revenit pe drumul bun iar cum era împreună cu Kate iar viața lor era cât se poate de perfectă, spre deosebire de Nell, prietena lor cu care viața nu fusese blândă iar care acum se tăia pe mâini și plutea în derivă. Când Colton a intrat în viața ei, Becca își dorea ca în sfârșit să apară și fericirea ei și să dispară problemele din viețile lor… și au dispărut până când totul s-a prăbușit.

Într-o zi când Becca a venit acasă, știa că ceva este în neregulă iar ceea ce avea să vadă avea să îi schimbe viața pentru totdeauna. Inima ei a fost zdrobită iar Jason este singurul în care își găsește alinarea. Dar când problemele și răutățile continuă să apară, cum mai pot Nell și Colton să zâmbească, cum mai pot Becca și Jason să treacă peste loviturile primite de la viață? Iubirea riscă să se destrame iar inimile riscă să se frângă.

🔥 CARTEA MĂ REGĂSESC ÎN NOI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Mă Regăsesc în Noi
Autor: Jasinda Wilder
An apariție : 2015
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 458
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 24.04.2020
Nota recenzorului: 10/10

Mihaela Ruxandra Dinu
Autor: Mihaela Ruxandra Dinu
Ruxandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 117 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu