🔥 CARTEA MĂ REGĂSESC ÎN NOI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

“Mă regăsesc în noi” este superba continuare a seriei “Falling” scrisă de Jasinda Wilder. Recenzia primului volum o puteți citi aici -> https://booknation.ro/recenzie-ma-pierd-tine-de-jasinda-wilder/.

Dacă primul volum ne prezintă povestea de dragoste și lecția de viață pe care atât Nell cât și Colton le-au trăit, de data aceasta facem cunoștință cu Becca și Jason. Acțiunea ambelor volume se întâmplă aproximativ în același timp, însă acum se pune accentul pe cei din urmă.

Pot spune că iubirea lor este una destul de atipică. Pentru foarte mult timp, Becca nu a însemnat pentru Jason nimic mai mult decât o colegă de liceu și o fată pe care o vedea întâmplător pe holuri sau în sălile de curs.

Însă acest lucru nu a făcut-o să fie mai puțin îndrăgostită de Jason încă de la o vârstă foarte fragedă. Îl consideră un erou, dar și un băiat greu de atins. Ea însăși se consideră o tipă ștearsă și fără șanse de a cuceri pe cineva, așa că se refugiază în cărți și în studiul pe care tot insistă tatăl ei super protector și strict. Mai pe scurt, Becca este total opusul fratelui ei mai mare care este un rebel ce se droghează și căruia nu îi pasă de opinia nimănui despre faptele lui.

Jason are o pasiune pentru Nell, prietena cea mai bună a Beccăi, dar și cea mai populară dintre ele două, iar printr-un joc al destinului, el ajunge să iasă la o întâlnire cu Becca. În acel moment, lumea lui se dă peste cap. Seara respectivă îi schimbă toate gândurile și sentimentele și începe să fie atras de ea, de Becca cea adevărată, șoricelul de bibliotecă ce ascunde în interiorul ei o femeie pasională și care iubește cu fiecare fibră din ea.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jasinda Wilder.

Moartea prietenului său, Kyle, îl dărâmă pe Jason și numai prin sprijinul moral și fizic și prin iubirea Beccăi, reușește să treacă peste această tragedie. Nici pe iubita lui nu o părăsesc ghinioanele și suferințele. Însă fiecare reprezintă leacul celuilalt.

Jason o vindecă pe Becca și vice – versa. Exact acesta este unul dintre lunga listă de lucruri care mi-au plăcut la această carte. Faptul că nicio experiență nu este trăită fără un scop și că, în ciuda greutăților, iubirea adevărată mereu triumfă, sub o formă sau alta.

În concluzie, “Mă regăsesc în noi” este mai mult decât o iubire liceană și clișeică pe care o savurezi pe moment și apoi este ușor înlocuită de o altă carte asemănătoare. Este o adevărată lecție de viață care îți rămâne în suflet și din care sunt sigură că toți avem ce învăța.

🔥 CARTEA MĂ REGĂSESC ÎN NOI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Mă Regăsesc în Noi
Autor: Jasinda Wilder
An apariție : 2014
Editura: Epica
Nr. Pagini: 464
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 7.10.2018
Nota recenzorului: 10/10
Ioana Catalina Duta
Autor: Ioana Catalina Duta
Redactor de 482 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ioana Catalina Duta