Recenzie “Mai rece ca gheața” de Jennifer L. Armentrout

by | Mar 25, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA MAI RECE CA GHEAȚA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

 Inima Laylei s-a frânt într-o mie de fărâme atunci când Roth a fost aruncat în Infern iar tot ce încearcă acum este să treacă peste și să își vadă mai departe de viață. Dar atunci când Roth apare iar în viața ei îi zdrobește fiecare speranță, scopul sosirii și descătușării lui din iad fiind dorința ca Demonii să încheie un pact cu Gardienii. Durerea Laylei la cuvintele lui este imensă, mai ales când află că ea a fost o simplă distracție pentru el.

Însă șocul tuturor apare atunci când Roth divulgă motivul venirii lor: Un Lilin a fost născut. După îndelungate investigații și priviri ucigătoare din partea Gardienilor asupra Laylei, aceștia decid să încheie înțelegerea și să găsească Lilinul.

Dar totul devine din ce în ce mai complicat când Roth se întoarce în viața ei iar Layla este nevoită să îl vadă pe acesta zi de zi. Oscilând între dragostea pentru Roth, care s-a dovedit a fi o greșeală și dragostea imposibilă pentru Zayne, Gardianul pe care îl cunoștea de când era mică și pe care îl iubea în secret, viața ei este o luptă între viața unei fete normale de șaptesprezece ani cu probleme în dragoste și viața unei fete care este în parte Demon, în parte Gardian.

Când Zayne se apropie de ea și încearcă să îi arate adevăratele lui sentimente, Layla știe că dragostea ei pentru el este cea mai periculoasă armă care l-ar putea ucide în orice clipă. În cumpăna din inima ei, amintirile cu Roth și dragostea pentru el încă au un loc nemeritat și dureros. Dar pe parcurs, barierele lui Roth par să cedeze și să ne lase cu o singură întrebare: ce simte el cu adevărat?

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jennifer L. Armentrout

Clanul Gardienilor devine tot mai nesigur pentru Layla iar ceea ce cândva reprezenta un loc călduros și primitor se transformă într-un loc rece plin de oameni care par să o urască. Când răspunsurile lor la întrebări nerostite încep să se arate, lumea Laylei este dată peste cap iar curând avea să afle că trădarea este de fapt cel mai dureros sentiment.

Singurele persoane care au acceptat-o cu adevărat au fost întotdeauna Zayne și Roth, dar ce poate ea să aleagă când realizează că iubește doi bărbați?  Când toți îi întorc spatele, când a pierdut un bărbat din viața ei, celălalt bărbat pe care îl iubește apare amenințător și gata să spulbere tot pentru a o salva.

Dar oare Layla mai poate fi salvată? Dragostea poate fi ca o otravă dar poate să fie și o dulce agonie pentru o inimă frântă. Tot ce știau ei pare să fie greșit iar sfârșitul pare mai aproape decât oricând. Se pare că nu toți au parte de un final fericit. Sau poate vor avea?

Titlu: Mai Rece Ca Gheața
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2020
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 543
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 25.03.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Nicolae Iorga afirma că “Un popor care nu-și cunoaşte istoria este ca un copil care nu-și cunoaşte părinţii!”.  Pe acest principiu, autorul, din dorința de a informa opinia publică română asupra Genocidului din 1915, subiect încă prea puțin cunoscut populației din...

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Bună, dragi cititori! Vă îmbrățișez cu aroma de ceai de toamnă și vă invit să descoperim o lume magică împreună. Astăzi este mai mult pentru cei care au în casă sau cunosc un princhindel căruia i-ar putea dărui o carte încântătoare. Romanul Meșterul ceasornicar se...

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Ce mai faceți?! Mi-a fost de dor de voi. Am citit mult zilele acestea și am fost dornică să vă împărtășesc ce am mai descoperit prin lumea cărților. Culorile anotimpului mi-au adus, cu iz de toamnă, cartea Magia punctelor scrisă de Ștefania Tudorache.  Volumul...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 271 zile și a scris până acum 85 articole. Se află pe poziția 16 din 151 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments