Recenzie “Mai rece ca gheața” de Jennifer L. Armentrout

by | Mar 25, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA MAI RECE CA GHEAȚA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Mai rece ca gheața de Jennifer L. Armentrout Inima Laylei s-a frânt într-o mie de fărâme atunci când Roth a fost aruncat în Infern iar tot ce încearcă acum este să treacă peste și să își vadă mai departe de viață. Dar atunci când Roth apare iar în viața ei îi zdrobește fiecare speranță, scopul sosirii și descătușării lui din iad fiind dorința ca Demonii să încheie un pact cu Gardienii. Durerea Laylei la cuvintele lui este imensă, mai ales când află că ea a fost o simplă distracție pentru el.

Însă șocul tuturor apare atunci când Roth divulgă motivul venirii lor: Un Lilin a fost născut. După îndelungate investigații și priviri ucigătoare din partea Gardienilor asupra Laylei, aceștia decid să încheie înțelegerea și să găsească Lilinul.

Dar totul devine din ce în ce mai complicat când Roth se întoarce în viața ei iar Layla este nevoită să îl vadă pe acesta zi de zi. Oscilând între dragostea pentru Roth, care s-a dovedit a fi o greșeală și dragostea imposibilă pentru Zayne, Gardianul pe care îl cunoștea de când era mică și pe care îl iubea în secret, viața ei este o luptă între viața unei fete normale de șaptesprezece ani cu probleme în dragoste și viața unei fete care este în parte Demon, în parte Gardian.

Când Zayne se apropie de ea și încearcă să îi arate adevăratele lui sentimente, Layla știe că dragostea ei pentru el este cea mai periculoasă armă care l-ar putea ucide în orice clipă. În cumpăna din inima ei, amintirile cu Roth și dragostea pentru el încă au un loc nemeritat și dureros. Dar pe parcurs, barierele lui Roth par să cedeze și să ne lase cu o singură întrebare: ce simte el cu adevărat?

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jennifer L. Armentrout

Clanul Gardienilor devine tot mai nesigur pentru Layla iar ceea ce cândva reprezenta un loc călduros și primitor se transformă într-un loc rece plin de oameni care par să o urască. Când răspunsurile lor la întrebări nerostite încep să se arate, lumea Laylei este dată peste cap iar curând avea să afle că trădarea este de fapt cel mai dureros sentiment.

Singurele persoane care au acceptat-o cu adevărat au fost întotdeauna Zayne și Roth, dar ce poate ea să aleagă când realizează că iubește doi bărbați?  Când toți îi întorc spatele, când a pierdut un bărbat din viața ei, celălalt bărbat pe care îl iubește apare amenințător și gata să spulbere tot pentru a o salva.

Dar oare Layla mai poate fi salvată? Dragostea poate fi ca o otravă dar poate să fie și o dulce agonie pentru o inimă frântă. Tot ce știau ei pare să fie greșit iar sfârșitul pare mai aproape decât oricând. Se pare că nu toți au parte de un final fericit. Sau poate vor avea?

🔥 CARTEA MAI RECE CA GHEAȚA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Mai Rece Ca Gheața
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2020
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 543
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 25.03.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Recenzie ”Occulta” de Cristian Neamțu

Recenzie ”Occulta” de Cristian Neamțu

Într-o lume cu măști la propriu, iar alteori și la figurat, am avut ocazia săptămâna aceasta să gust dintr-o carte care promovează libertatea de exprimare prin însuși conținutul ei. Cristian Neamțu a așternut pe pagini părți din sufletul lui, din conștientizările de...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 157 zile și a scris până acum 50 articole. Se află pe poziția 22 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici.
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments