Recenzie ”Malakai II” de A. Stephanie

de | oct. 18, 2021 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA MALAKAI II ARE REDUCERE PE:

O scurtă prezentare a acțiunii:

Malakai realizează în sfârșit că a greșit și este gata să accepte asta și în fața fetei care i-a fost mereu alături.

Malakai nu are un trecut prea fericit, căci tot ce a trăit a dus la o boală care face ca schimbările lui de comportament să fie bruște și involuntare. Cu un tratament totul ar fi mai simplu. Asta dacă l-ar și lua.

-Mh… simptomele se pot ameliora. Cu terapie și medicamente pentru anti-tot ce vrei tu, râde sec. Antidepresive, antipsihotice. Dar nu știu dacă o să fiu vreodată bine, Anna. Ăsta e adevărul. Pot să răbufnesc în următoarele cinci secunde.

Hannah este nevoită să lupte cu dorințele lui suicidale și să accepte că Malakai nu va fi niciodată un tip normal. Suferința pe care i-o provoacă acesta cu răutatea și cuvintele pe care i le spune sunt dulci amărui, ca și dragostea lor.

Dacă îți place recenzia cărții MALAKAI II, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de A. Stephanie

Relația lor continuă, deși în preajma lui Malakai totul este nesigur. Relația și viitorul lor atârnă de un fir de ață. Cum să iubești un om bolnav, care ar face orice ca să te rănească?

Alek este cel care are grijă ca Hannah să rămână lângă Malakai. Însă el este și cel care vrea ca Hannah să fie fericită, oricât ar costa-o această fericire. Zilele lor se încheie cu promisiuni deșarte și cu visul la un viitor pe care nu îl vor avea niciodată.

Tot ce îi rămâne de făcut este să plece, iar Alek îi este alături și o susține. Se pare că Malakai nu poate fi salvat, sau cel puțin, nu poate fi salvat de ea, iar asta este în regulă, însă finalul poveștii lor se apropie și nimeni nu s-ar și așteptat la ceea ce avea să se întâmple.

Hannah a fost speranța lui, raza de soare din întunericul vieții sale. Însă după ce furtuna trece, în urmă este lăsat un dezastru. Iar acest dezastru amenință să le aducă un final tragic.

Opinia mea despre Malakai:

Ei bine, eu am știut că seria asta nu o să mă impresioneze prea tare. Malakai este seria de care aveam nevoie cu șapte ani în urmă. Atunci când descopeream romance-ul, seria aceasta ar fi fost preferata mea.

Recunosc că finalul m-a luat prin surprindere, motiv pentru care acest volum mi-a plăcut mai mult decât primul. Mă așteptam la o cu totul altă încheiere pentru Hannah și Malakai. Chiar dacă de multe ori eram sigură care va fi finalul, niciodată nu m-am așteptat ca acțiunea să se îndrepte în direcția asta.

Trebuie să spun că Malakai mi-a părut un personaj diferit în acest volum, construit și transformat în bine. Relația lui și a lui Hannah a continuat să fie la fel de abruptă, ceea ce m-a iritat de câteva ori, dar totul a fost făcut în așa fel încât să primim acel final șocant.

Știu că pentru unii poate ar fi o serie tristă și chiar sper să îi dați o șansă, însă eu cred că am fost cam mare pentru povestea tragică a lui Malakai și a fetei care l-a iubit.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA MALAKAI II CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Malakai Ii
Autor: A. Stephanie
An apariție : 2019
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 222
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 308

Alte recenzii de la A. Stephanie:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

Recenzie „Pericol la petrecere!”

Recenzie „Pericol la petrecere!”

La insistențele fiicei, care a văzut-o într-o librărie, am cumpărat și altă carte din seria Pericol. Ei i-a plăcut foarte mult, mie mi s-a părut mai slabă decât prima parte. Îmi place culoarea locală (stilul oltenesc de a vorbi al unor personaje, referirile la Therme,...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 973 zile și a scris până acum 251 articole. Se află pe poziția 5 din 54 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments