Recenzie ”Malakai II” de A. Stephanie

de | oct. 18, 2021 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA MALAKAI II ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

O scurtă prezentare a acțiunii:

Malakai realizează în sfârșit că a greșit și este gata să accepte asta și în fața fetei care i-a fost mereu alături.

Malakai nu are un trecut prea fericit, căci tot ce a trăit a dus la o boală care face ca schimbările lui de comportament să fie bruște și involuntare. Cu un tratament totul ar fi mai simplu. Asta dacă l-ar și lua.

-Mh… simptomele se pot ameliora. Cu terapie și medicamente pentru anti-tot ce vrei tu, râde sec. Antidepresive, antipsihotice. Dar nu știu dacă o să fiu vreodată bine, Anna. Ăsta e adevărul. Pot să răbufnesc în următoarele cinci secunde.

Hannah este nevoită să lupte cu dorințele lui suicidale și să accepte că Malakai nu va fi niciodată un tip normal. Suferința pe care i-o provoacă acesta cu răutatea și cuvintele pe care i le spune sunt dulci amărui, ca și dragostea lor.

Relația lor continuă, deși în preajma lui Malakai totul este nesigur. Relația și viitorul lor atârnă de un fir de ață. Cum să iubești un om bolnav, care ar face orice ca să te rănească?

Alek este cel care are grijă ca Hannah să rămână lângă Malakai. Însă el este și cel care vrea ca Hannah să fie fericită, oricât ar costa-o această fericire. Zilele lor se încheie cu promisiuni deșarte și cu visul la un viitor pe care nu îl vor avea niciodată.

Tot ce îi rămâne de făcut este să plece, iar Alek îi este alături și o susține. Se pare că Malakai nu poate fi salvat, sau cel puțin, nu poate fi salvat de ea, iar asta este în regulă, însă finalul poveștii lor se apropie și nimeni nu s-ar și așteptat la ceea ce avea să se întâmple.

Hannah a fost speranța lui, raza de soare din întunericul vieții sale. Însă după ce furtuna trece, în urmă este lăsat un dezastru. Iar acest dezastru amenință să le aducă un final tragic.

Opinia mea despre Malakai:

Ei bine, eu am știut că seria asta nu o să mă impresioneze prea tare. Malakai este seria de care aveam nevoie cu șapte ani în urmă. Atunci când descopeream romance-ul, seria aceasta ar fi fost preferata mea.

Recunosc că finalul m-a luat prin surprindere, motiv pentru care acest volum mi-a plăcut mai mult decât primul. Mă așteptam la o cu totul altă încheiere pentru Hannah și Malakai. Chiar dacă de multe ori eram sigură care va fi finalul, niciodată nu m-am așteptat ca acțiunea să se îndrepte în direcția asta.

Trebuie să spun că Malakai mi-a părut un personaj diferit în acest volum, construit și transformat în bine. Relația lui și a lui Hannah a continuat să fie la fel de abruptă, ceea ce m-a iritat de câteva ori, dar totul a fost făcut în așa fel încât să primim acel final șocant.

Știu că pentru unii poate ar fi o serie tristă și chiar sper să îi dați o șansă, însă eu cred că am fost cam mare pentru povestea tragică a lui Malakai și a fetei care l-a iubit.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții MALAKAI II?

Vezi toată lista de cărți scrise de A. Stephanie sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA MALAKAI II CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Malakai Ii
Autor: A. Stephanie
An apariție : 2019
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 222
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 18.10.2021
Nota recenzorului: 7

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Zahăr ars”, de Avni Doshi

Recenzie „Zahăr ars”, de Avni Doshi

„Zahăr ars” nu a fost deloc... dulce. Din contră, a mai lărgit hăul căscat de cărțile mediocre de care tot dau în ultimul timp. Romanul ne prezintă o relație mamă-fiică, trecut-prezent, un prezent tot mai șters și fad odată cu diagnosticul mamei, demență, care...

Recenzie “Bună seara, Melania” de Rodica Ojog-Brașoveanu

Recenzie “Bună seara, Melania” de Rodica Ojog-Brașoveanu

Revenim la Melania Lupu și la peripețiile ei. Și dacă în prima carte din serie, ne apărea drept o bătrânică aparent nevinovată, dar care ar fi devenit complice fără voia ei, aici ea este cheia acțiunii. Melania și Mirciulică (motanul ei) sunt cei care regizează și pun...

Recenzie “GOG” de Giovanni Papini

Recenzie “GOG” de Giovanni Papini

Lansată la începutul secolului trecut, cartea este scrisă cu măiestrie și poate fi citită cu plăcere și în zilele noastre. Giovanni Papini s-a dovedit un vizionar, iar sub masca sarcasmului a adus în atenția publicului subiecte profunde, care au preocupat omenirea din...

0 0 votes
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 667 zile și a scris până acum 198 articole. Se află pe poziția 5 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments