Recenzie ” Marea călătorie a lui Amy & Roger” de Morgan Matson

Titlu: Marea Călătorie A Lui Amy Roger
Autor: Morgan Matson
An apariție : 2010
Editura: Epica
Nr. Pagini: 399
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Maria Vulpe
Publicată la 29.10.2017
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA MAREA CĂLĂTORIE A LUI AMY ROGER ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Marea călătorie a lui Amy & Roger” de Morgan Matson este o carte plăcută , dedicată literaturii pentru adolescenți, fiind inclusă chiar și printre primele 10 cărți într-un top al acestei categorii.

Cartea vorbește mult despre greșelile trecutului , care pășesc în fiecare zi alături de tine , și ale căror remușcări nu doresc să dispară.

Este prezentată Amy , o fată care consideră că ea este responsabilă de moartea tatălui său, dat fiind faptul că ea era la volan în momentul accidentului, care se mută din locul natal, fiind așteptată de mama ei în altă parte a Californiei.

Astfel, ea trebuie să parcurgă un drum destul de lung cu mașina împreună Roger, care urma să fie şoferul .Însă, acest drum se schimbă curând într-o călătorie, fiecare alegând locuri pe care urmează apoi să le viziteze, începând de la locurile plănuite de tatăl lui Amy să fie realizate, care se materializează în sfârşit , iar apoi locurile dorite de Roger, care este în căutarea fostei iubite.

Așa ajung să se cunoască și să se înțeleagă , născându- se între ei ceva mai mult decât o prietenie.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Morgan Matson.

Amy este supusă să se lupte din nou cu fantomele trecutului, dar oare de această dată va reuși să le țină pasul?

Cartea este foarte uşor de citit cuprinde multe citate, mai ales provenite de la marele cantăreţ Elvis Presley, personaj adorat de unele personaje din carte, multe ilustraţii şi o recomand în primul rând adolescenţilor, dar şi adulţilor în căutarea unor romane plăcute şi uşoare!

A spune la revedere este de fapt o invitație de a nu te vedea din nou cu persoana respectivă. Se potrivește bine cu o ultimă conversație pe care o ai cu cineva .Așadar, dacă nu îți iei rămas bun – dacă lași conversația neîncheiată – înseamnă că va trebui să te revezi cu acea persoană.

Lectură plăcută!!

🔥 CARTEA MAREA CĂLĂTORIE A LUI AMY ROGER ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.