Recenzie ”Mister Moneybags” de Vi Keeland și Penelope Ward

by | Jul 28, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA MISTER MONEYBAGS ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Bianca George îl întâlnește pe Dexter Truitt într-un lift în clădirea în care trebuia să îi ia acestuia un interviu pentru o revistă. Un interviu faimosului și secretosului Dexter Truitt a cărui înfățișare nu o cunoștea prea multă lume. Dar ea nu l-a cunoscut pe Dex în lift ci pe Jay Reed, un simplu curier pe bicicletă, o identitate falsă cu care el a ales să se prezinte.

După ce aceștia rămân blocați în lift, Bianca îi spune că detestă oamenii ca Dex Truitt, niște snobi, niște bărbați bogați, crescuți în familii pline de bani cu o educație aleasă, bărbații puternici care nu apreciază aproape nimic

După un schimb delicios de replici, după ce au ieșit din lift, Dex a anulat interviul și a făcut primul pas din rândul de minciuni care avea să urmeze: A continuat să se dea drept Jay Reed, un alterego pe care curând l-a detestat, dorindu-și ca Bianca că îl cunoască pe adevăratul om din spatele lui Jay.

Cu cât relația dintre Jay și Bianca avansa, aceasta a reușit să îi ia interviul lui Dex, online. Dar ceea ce era cu adevărat zguduitor era chimia dintre ei chiar și în banalul chat unde aceștia vorbeau seară de seară la ora 11:00.

Seara, Bianca vorbea cu Dex, discuții ce au intrat curând pe un teren minat, iar ziua ieșea la întâlniri cu romanticul și minunatul Jay, simplul curier care sculpta în lemn și care își făcea pași repezi spre inima ei.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Vi Keeland

Când între cei doi lucrurile păreau să meargă mult prea departe, Dex a dat înapoi. Tot ceea ce își dorea acum era ca Bianca să știe adevărul. Dar cum mai putea totul să fie reparat când și Jay și Dex s-au îndrăgostit de Bianca?

Când Bianca a aflat adevărul, tot ceea ce se clădise în jurul lor amenința să se prăbușească. Ar mai fi putut ea să aibă încredere în Dex? Acum că Jay Reed nu mai exista, Bianca trebuia să accepte că cele două persoane din viața ei erau același bărbat. Ea trebuia să accepte dar oare putea să mai aibă încredere în Dex vreodată?

Cu sentimente pe care nu le-a mai avut pentru nicio altă femeie, Dex începe să repare ceea ce a stricat și să clădească iar legătura dintre ei și încrederea pe care i-a zdrobit-o Biancăi.

Când adevărul se lovește de ei iar trecutul pare să zdrobească fiecare dorință și vis pe care îl aveau, tot ce au ei este clipa de acum. Dar cum poți să te îndepărtezi de femeia îmbrăcată într-o rochie albă care pășește în fața ta și îți spune că te iubește? Cum poți să mai zâmbești când știi că ziua de mâine poate să îți fure totul?

🔥 CARTEA MISTER MONEYBAGS ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Mister Moneybags
Autor: Vi Keeland
,
Penelope ward
An apariție : 2019
Editura: TREI
Nr. Pagini: 327
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 28.07.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 197 zile și a scris până acum 61 articole. Se află pe poziția 20 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments