Recenzie ”Mister Moneybags” de Vi Keeland și Penelope Ward

de | iul. 28, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA MISTER MONEYBAGS ARE REDUCERE PE:

Bianca George îl întâlnește pe Dexter Truitt într-un lift în clădirea în care trebuia să îi ia acestuia un interviu pentru o revistă. Un interviu faimosului și secretosului Dexter Truitt a cărui înfățișare nu o cunoștea prea multă lume. Dar ea nu l-a cunoscut pe Dex în lift ci pe Jay Reed, un simplu curier pe bicicletă, o identitate falsă cu care el a ales să se prezinte.

După ce aceștia rămân blocați în lift, Bianca îi spune că detestă oamenii ca Dex Truitt, niște snobi, niște bărbați bogați, crescuți în familii pline de bani cu o educație aleasă, bărbații puternici care nu apreciază aproape nimic

După un schimb delicios de replici, după ce au ieșit din lift, Dex a anulat interviul și a făcut primul pas din rândul de minciuni care avea să urmeze: A continuat să se dea drept Jay Reed, un alterego pe care curând l-a detestat, dorindu-și ca Bianca că îl cunoască pe adevăratul om din spatele lui Jay.

Cu cât relația dintre Jay și Bianca avansa, aceasta a reușit să îi ia interviul lui Dex, online. Dar ceea ce era cu adevărat zguduitor era chimia dintre ei chiar și în banalul chat unde aceștia vorbeau seară de seară la ora 11:00.

Dacă îți place recenzia cărții MISTER MONEYBAGS, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Vi Keeland

Seara, Bianca vorbea cu Dex, discuții ce au intrat curând pe un teren minat, iar ziua ieșea la întâlniri cu romanticul și minunatul Jay, simplul curier care sculpta în lemn și care își făcea pași repezi spre inima ei.

Când între cei doi lucrurile păreau să meargă mult prea departe, Dex a dat înapoi. Tot ceea ce își dorea acum era ca Bianca să știe adevărul. Dar cum mai putea totul să fie reparat când și Jay și Dex s-au îndrăgostit de Bianca?

Când Bianca a aflat adevărul, tot ceea ce se clădise în jurul lor amenința să se prăbușească. Ar mai fi putut ea să aibă încredere în Dex? Acum că Jay Reed nu mai exista, Bianca trebuia să accepte că cele două persoane din viața ei erau același bărbat. Ea trebuia să accepte dar oare putea să mai aibă încredere în Dex vreodată?

Cu sentimente pe care nu le-a mai avut pentru nicio altă femeie, Dex începe să repare ceea ce a stricat și să clădească iar legătura dintre ei și încrederea pe care i-a zdrobit-o Biancăi.

Când adevărul se lovește de ei iar trecutul pare să zdrobească fiecare dorință și vis pe care îl aveau, tot ce au ei este clipa de acum. Dar cum poți să te îndepărtezi de femeia îmbrăcată într-o rochie albă care pășește în fața ta și îți spune că te iubește? Cum poți să mai zâmbești când știi că ziua de mâine poate să îți fure totul?

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA MISTER MONEYBAGS CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: MISTER MONEYBAGS
Autor: Vi Keeland
,
Penelope ward
An apariție : 2019
Editura: TREI
Nr. Pagini: 327
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 229

Alte recenzii de la Vi Keeland:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Societatea din care faceți parte crede chiar că fiecare om este perfect înlocuibil. O carte premoniție. Cu siguranță Constantin Virgil Gheorgiu a fost un vizionar care a prevăzut că va exista cândva în viitor acest schimb de putere între om și tehnică. Mai întâi...

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

"Anna Hibiscus" și "Bravo, Anna Hibiscus!" sunt două volume de povestiri despre o fetiță care locuiește în Africa ("extraordinara Africă!"), alături de familia ei extinsă (numeroasă!). Bunicii ei sunt tradiționaliști, și încearcă să îi facă pe ceilalți membri ai...

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

               N-a primit degeaba cartea aceasta premiul Orange în 2015. Este atât de bine scrisă, atât de dezinhibată, sinceră și intra atât de adânc în miezul problemei încât a fost o încântare s-o citesc cu toate că tratează un subiect incomod, delicat și...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1045 zile și a scris până acum 262 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments