Nu vreți să știți cât am așteptat momentul ca Penelope Ward să fie tradusă și la noi. O citesc de aproape 4 ani și după Mia Sheridan este autoarea mea favorită de Romance. Una dintre prietenele ei cele mai bune este Vi Keeland, și aceasta autoare de Romance, însă din punctul meu de vedere nu i se poate compara. Penelope are un stil mult mai bun, cu povești care lasă urme adânci după citire, în schimb ce Vi creionează povești frumoase, dar care de multe ori nu mi le mai aduc chiar așa bine aminte. În fine, împreună fac un cuplu bun, cu cărți care au vânzări foarte mari.

Mister Moneybags. Periculos de sexy” este cartea a patra din seria duo-ului Penelope Ward- Vi Keeland, carte care din punctul meu de vedere este cam cea mai slabă din serie, până acum 🙂 Nu vreau să vă descurajez, însă acesta este adevărul. Nu înțeleg de ce Editura Trei nu a luat de la început seria, pentru că primele 3 cărți sunt super tari, cu personaje foarte puternice și eroi după care poți suspina zile întregi.

Bianca este jurnalistă și urmează să îi ia interviu unui important om de afaceri, Dexter Truitt. Doar că în drum spre acesta, se blochează în liftul clădirii cu un foarte charmant bărbat, cu care pare să aibă o conexiune instantanee. Doar că acel bărbat este chiar Dexter, însă acesta nu vrea să îi spună Biancăi, pentru că i-a plăcut mult prea mult întâlnirea lor că să își divulge imaginea și să riște să o piardă. Încep o relație drăguță, dar ca întotdeauna, ceva trebuie să se întâmple!! De aici începe drama, dezvăluirile șocante și drama, drama, drama. Dar stai, am zis dramă de multe ori nu??? Totuși, mulțumesc Libris. ro pentru carte, va sta în bibliotecă alături de alte cărțile în engleză scrise de Penelope Ward. V-am spus că sunt fan.

Cartea este puțin dezechilibrată. Începutul și finalul au fost reușite, însă ceea ce a fost la mijloc mi s-a părut plictisitor. Nu cred că Penelope Ward putea să scrie singură o carte cu o relație așa fără esență, pentru că ea se pricepe de minune să împărtășească cu cititorii săi o intrigă solidă, cu un mare potențial de best seller. Aici dau dău pe Vi Keeland, pare ceva mai în zona ei, cu o acțiune destul de tărăgănată, care duce la un moment dat spre un punct culminant și cititorul se întreabă mirat: “atât”?? Știu, poate sunt rea, dar tot nu înțeleg de ce au ales să traducă această carte 🙁 Nu vreau să o fac praf complet, intriga este originală și începutul mi-a plăcut foarte mult, dar au stricat foarte mult evenimentele pe parcurs și de multe ori am dat paginile mai repede decât le-aș da în mod normal. Deci pentru duo-ul Penelope Ward- Vi Keeland, un indulgent 7 🙁

Poate totuși pentru voi această carte o să fie un succes. Pentru cei care gândesc la fel ca mine, nu aș vrea ca impresia voastră despre Penelope să se schimbe. Este o super autoare, cu cărți extrem de bune. Dacă știți engleză, vă recomand “My Skylar” și “RoomHate”.

Titlu: Mister Moneybags. Periculos De Sexy
Autor: Vi Keeland
,
Penelope Ward
An apariție : 2019
Editura: TREI
Nr. Pagini: 328
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 25.07.2019
Nota recenzorului: 7/10

Ramona Alexandra Popa
Autor: Ramona Alexandra Popa
❝ Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans. ❞
Ramona Alexandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1167 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popa
Ramona Alexandra Popa mai scrie și pe https://readwithloveblog.wordpress.com/