Recenzie: “Mister Moneybags. Periculos de sexy” de Vi Keeland, Penelope Ward

by | Jul 25, 2019 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, noaff, Recenzii cărți

Nu vreți să știți cât am așteptat momentul ca Penelope Ward să fie tradusă și la noi. O citesc de aproape 4 ani și după Mia Sheridan este autoarea mea favorită de Romance. Una dintre prietenele ei cele mai bune este Vi Keeland, și aceasta autoare de Romance, însă din punctul meu de vedere nu i se poate compara. Penelope are un stil mult mai bun, cu povești care lasă urme adânci după citire, în schimb ce Vi creionează povești frumoase, dar care de multe ori nu mi le mai aduc chiar așa bine aminte. În fine, împreună fac un cuplu bun, cu cărți care au vânzări foarte mari.

Mister Moneybags. Periculos de sexy” este cartea a patra din seria duo-ului Penelope Ward- Vi Keeland, carte care din punctul meu de vedere este cam cea mai slabă din serie, până acum 🙂 Nu vreau să vă descurajez, însă acesta este adevărul. Nu înțeleg de ce Editura Trei nu a luat de la început seria, pentru că primele 3 cărți sunt super tari, cu personaje foarte puternice și eroi după care poți suspina zile întregi.

Bianca este jurnalistă și urmează să îi ia interviu unui important om de afaceri, Dexter Truitt. Doar că în drum spre acesta, se blochează în liftul clădirii cu un foarte charmant bărbat, cu care pare să aibă o conexiune instantanee. Doar că acel bărbat este chiar Dexter, însă acesta nu vrea să îi spună Biancăi, pentru că i-a plăcut mult prea mult întâlnirea lor că să își divulge imaginea și să riște să o piardă. Încep o relație drăguță, dar ca întotdeauna, ceva trebuie să se întâmple!! De aici începe drama, dezvăluirile șocante și drama, drama, drama. Dar stai, am zis dramă de multe ori nu??? Totuși, mulțumesc Libris. ro pentru carte, va sta în bibliotecă alături de alte cărțile în engleză scrise de Penelope Ward. V-am spus că sunt fan.

Cartea este puțin dezechilibrată. Începutul și finalul au fost reușite, însă ceea ce a fost la mijloc mi s-a părut plictisitor. Nu cred că Penelope Ward putea să scrie singură o carte cu o relație așa fără esență, pentru că ea se pricepe de minune să împărtășească cu cititorii săi o intrigă solidă, cu un mare potențial de best seller. Aici dau dău pe Vi Keeland, pare ceva mai în zona ei, cu o acțiune destul de tărăgănată, care duce la un moment dat spre un punct culminant și cititorul se întreabă mirat: “atât”?? Știu, poate sunt rea, dar tot nu înțeleg de ce au ales să traducă această carte 🙁 Nu vreau să o fac praf complet, intriga este originală și începutul mi-a plăcut foarte mult, dar au stricat foarte mult evenimentele pe parcurs și de multe ori am dat paginile mai repede decât le-aș da în mod normal. Deci pentru duo-ul Penelope Ward- Vi Keeland, un indulgent 7 🙁

Poate totuși pentru voi această carte o să fie un succes. Pentru cei care gândesc la fel ca mine, nu aș vrea ca impresia voastră despre Penelope să se schimbe. Este o super autoare, cu cărți extrem de bune. Dacă știți engleză, vă recomand “My Skylar” și “RoomHate”.

Titlu: Mister Moneybags. Periculos De Sexy
Autor: Vi Keeland
,
Penelope Ward
An apariție : 2019
Editura: TREI
Nr. Pagini: 328
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 25.07.2019
Nota recenzorului: 7/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Ramona Alexandra Popa este redactor Booknation.ro de 1258 zile și a scris până acum 342 articole. Se află pe poziția 4 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popa aici. Ramona Alexandra Popa are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments