Recenzie: „Mister Moneybags. Periculos de sexy” de Vi Keeland, Penelope Ward

de | iul. 25, 2019 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, noaff, Recenzii cărți

Nu vreți să știți cât am așteptat momentul ca Penelope Ward să fie tradusă și la noi. O citesc de aproape 4 ani și după Mia Sheridan este autoarea mea favorită de Romance. Una dintre prietenele ei cele mai bune este Vi Keeland, și aceasta autoare de Romance, însă din punctul meu de vedere nu i se poate compara. Penelope are un stil mult mai bun, cu povești care lasă urme adânci după citire, în schimb ce Vi creionează povești frumoase, dar care de multe ori nu mi le mai aduc chiar așa bine aminte. În fine, împreună fac un cuplu bun, cu cărți care au vânzări foarte mari.

Mister Moneybags. Periculos de sexy” este cartea a patra din seria duo-ului Penelope Ward- Vi Keeland, carte care din punctul meu de vedere este cam cea mai slabă din serie, până acum 🙂 Nu vreau să vă descurajez, însă acesta este adevărul. Nu înțeleg de ce Editura Trei nu a luat de la început seria, pentru că primele 3 cărți sunt super tari, cu personaje foarte puternice și eroi după care poți suspina zile întregi.

Bianca este jurnalistă și urmează să îi ia interviu unui important om de afaceri, Dexter Truitt. Doar că în drum spre acesta, se blochează în liftul clădirii cu un foarte charmant bărbat, cu care pare să aibă o conexiune instantanee. Doar că acel bărbat este chiar Dexter, însă acesta nu vrea să îi spună Biancăi, pentru că i-a plăcut mult prea mult întâlnirea lor că să își divulge imaginea și să riște să o piardă. Încep o relație drăguță, dar ca întotdeauna, ceva trebuie să se întâmple!! De aici începe drama, dezvăluirile șocante și drama, drama, drama. Dar stai, am zis dramă de multe ori nu??? Totuși, mulțumesc Libris. ro pentru carte, va sta în bibliotecă alături de alte cărțile în engleză scrise de Penelope Ward. V-am spus că sunt fan.

Cartea este puțin dezechilibrată. Începutul și finalul au fost reușite, însă ceea ce a fost la mijloc mi s-a părut plictisitor. Nu cred că Penelope Ward putea să scrie singură o carte cu o relație așa fără esență, pentru că ea se pricepe de minune să împărtășească cu cititorii săi o intrigă solidă, cu un mare potențial de best seller. Aici dau dău pe Vi Keeland, pare ceva mai în zona ei, cu o acțiune destul de tărăgănată, care duce la un moment dat spre un punct culminant și cititorul se întreabă mirat: „atât”?? Știu, poate sunt rea, dar tot nu înțeleg de ce au ales să traducă această carte 🙁 Nu vreau să o fac praf complet, intriga este originală și începutul mi-a plăcut foarte mult, dar au stricat foarte mult evenimentele pe parcurs și de multe ori am dat paginile mai repede decât le-aș da în mod normal. Deci pentru duo-ul Penelope Ward- Vi Keeland, un indulgent 7 🙁

Poate totuși pentru voi această carte o să fie un succes. Pentru cei care gândesc la fel ca mine, nu aș vrea ca impresia voastră despre Penelope să se schimbe. Este o super autoare, cu cărți extrem de bune. Dacă știți engleză, vă recomand „My Skylar” și „RoomHate”.

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: MISTER MONEYBAGS. PERICULOS DE SEXY
Autor: Vi Keeland
,
Penelope Ward
An apariție : 2019
Editura: TREI
Nr. Pagini: 328
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 625

Alte recenzii de la Vi Keeland:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Societatea din care faceți parte crede chiar că fiecare om este perfect înlocuibil. O carte premoniție. Cu siguranță Constantin Virgil Gheorgiu a fost un vizionar care a prevăzut că va exista cândva în viitor acest schimb de putere între om și tehnică. Mai întâi...

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

"Anna Hibiscus" și "Bravo, Anna Hibiscus!" sunt două volume de povestiri despre o fetiță care locuiește în Africa ("extraordinara Africă!"), alături de familia ei extinsă (numeroasă!). Bunicii ei sunt tradiționaliști, și încearcă să îi facă pe ceilalți membri ai...

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

               N-a primit degeaba cartea aceasta premiul Orange în 2015. Este atât de bine scrisă, atât de dezinhibată, sinceră și intra atât de adânc în miezul problemei încât a fost o încântare s-o citesc cu toate că tratează un subiect incomod, delicat și...

0 0 votes
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 2141 zile și a scris până acum 495 articole. Se află pe poziția 2 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Cititul este pasiunea mea si nu m-as vedea facand altceva. Orice carte reprezinta pentru mine un prilej de relaxare si nu exista un loc mai bun in care as vrea sa fiu.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments