Recenzie Misterul gemenelor de Adi Rule

de | mart. 4, 2017 | Fantezie, Ficțiune pentru Adolescenți, Recenzii cărți

🔥 CARTEA MISTERUL GEMENELOR ARE REDUCERE PE:

Încep prin a vã spune că am adorat coperta acestei cărți de când am văzut-o și după ce am citit mica descriere oferită de editură, am hotărât să o cumpăr și să o citesc. Știu acum că poate unii dintre voi o să mă judece cum că aleg cartea după copertă și deși știu că nu e bine și de multe ori m-am păcălit.

De data asta a fost bine pentru că Misterul Gemenelor are nu numai o înfățișare drăguță, dar și o acțiune care nu se lasă cu nimic mai prejos

Născute dintr-un tata om și o mamă altfel, prințesa a luminii și a virtuții, deși sunt gemene la prima vedere singură diferență fiind culoarea ochilor, prin venele lui Jey curge sânge de om în timp ce soră ei este un aripi-roșii, un monstru.

Dacă îți place recenzia cărții MISTERUL GEMENELOR, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Adi Rule

Deși nu poate fii botezată fără că secretul ei să nu fie aflat mi s-a părut și așa puțin ciudat că timp de 18 ani să trăiești într-o casă cu sora și tatăl tău fără să te strige într-un anumit fel.

Ok înțeleg lumea nu trebuie să afle de existența ei așa că o ascunzi în podul casei, dar să îți strigi fiică pe care se presupune că o iubești după monstrul pe care îl reprezintă e o barbaritate.

Cum Jay e normală ea are o viață că orice altă adolescentă, merge la școală, iese în oraș cu prietenii ei, așa că atunci când trebuie să se întâlnească cu iubitul ei îi propune lui Aripi roșii să se dea drept ea și să îi țină locul la muncă. Această nu poate să o refuze mai ales că soră ei are grije de grădinile luxuriante de pe Insulă Roet, iar ea iubește la nebunie floriile, tot ce trebuie să mai facă e să stea ascunsă și să nu vorbească cu nimeni .

Ușor de zis greu de făcut pentru că în momentul în care cel mai frumos băiat îți oferă un pahar rece cu apa și îți dăruiește o floare cu riscul de a fii pedepsit normal că planul de acasă nu se mai potrivește cu cel din târg.

Zahi pare un băiat obișnuit, un simplu grădinar, dar la fel că și Aripi roșii nici el nu este cine pretinde a fii așa că atunci când Jey primește o invitație la băl de la acesta, Aripi Roșii se află în postură dacă să îi spună surorii ei că de fapt ea e cea invitată și să meargă la băl sau poate să nu spună nimic și să rămână că până acum o simplă umbră.

Dacă vrei să aflii ce decizie a luat Aripi roșii, dacă va merge la întâlnirea cu băiatul visurilor ei și să riște să fie descoperită și omorâtă, atunci nu va rămâne decât să lecturați această minunată carte și să aflați în ce necazuri o sã mai între Aripi roșii.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA MISTERUL GEMENELOR CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: MISTERUL GEMENELOR
Autor: Adi Rule
An apariție : 2016
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 256
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1881

Alte recenzii de la Adi Rule:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Cred că nu mai e nevoie să vă spun că Rushdie îmi place din ce în ce mai tare datorită excentricității stilului și poveștilor imaginate. Este unul dintre cei mai erudiți scriitori pe care i-am citit de-a lungul timpului și continuă să mă surprindă cu originalitatea...

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Daneza spune povestea neobişnuită de dragoste dintre Einar Wegener, primul bărbat din lume care a trecut printr-o operaţie de schimbare a sexului, şi soţia sa, Greta Wegener, pictoriţă şi ilustratoare daneză. Cred că scrierea acestei povești a fost o treabă...

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Astăzi vorbim despre o serie extreeeeeeeeeem de populară pe Tik Tok și care aparent, face ravagii în rândul cititoarelor. Seria lui Lauren Asher a fost primită foarte bine și sincer, mă simt ca un Grinch literar atunci când vorbesc cu mai puțin entuziasm despre o...

0 0 votes
Article Rating
Ancuta Pietaru este redactor Booknation.ro de 2213 zile și a scris până acum 13 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ancuta Pietaru aici.
Subscribe
Notify of
guest

2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Multumesc de recomandare! Am auzit de carte si ma tenteaza un pic 😉 😉 .