Recenzie Misterul gemenelor de Adi Rule

Titlu: Misterul Gemenelor
Autor: Adi Rule
An apariție : 2016
Editura: Corint
Nr. Pagini: 256
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Ancuta Pietaru
Publicată la 4.03.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie Misterul gemenelor de Adi Rule
Acordă o notă

Încep prin a vã spune că am adorat coperta acestei cărți de când am văzut-o și după ce am citit mica descriere oferită de editură, am hotărât să o cumpăr și să o citesc. Știu acum că poate unii dintre voi o să mă judece cum că aleg cartea după copertă și deși știu că nu e bine și de multe ori m-am păcălit.

De data asta a fost bine pentru că Misterul Gemenelor are nu numai o înfățișare drăguță, dar și o acțiune care nu se lasă cu nimic mai prejos

Născute dintr-un tata om și o mamă altfel, prințesa a luminii și a virtuții, deși sunt gemene la prima vedere singură diferență fiind culoarea ochilor, prin venele lui Jey curge sânge de om în timp ce soră ei este un aripi-roșii, un monstru.

Deși nu poate fii botezată fără că secretul ei să nu fie aflat mi s-a părut și așa puțin ciudat că timp de 18 ani să trăiești într-o casă cu sora și tatăl tău fără să te strige într-un anumit fel.

Ok înțeleg lumea nu trebuie să afle de existența ei așa că o ascunzi în podul casei, dar să îți strigi fiică pe care se presupune că o iubești după monstrul pe care îl reprezintă e o barbaritate.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Adi Rule.

Cum Jay e normală ea are o viață că orice altă adolescentă, merge la școală, iese în oraș cu prietenii ei, așa că atunci când trebuie să se întâlnească cu iubitul ei îi propune lui Aripi roșii să se dea drept ea și să îi țină locul la muncă. Această nu poate să o refuze mai ales că soră ei are grije de grădinile luxuriante de pe Insulă Roet, iar ea iubește la nebunie floriile, tot ce trebuie să mai facă e să stea ascunsă și să nu vorbească cu nimeni .

Ușor de zis greu de făcut pentru că în momentul în care cel mai frumos băiat îți oferă un pahar rece cu apa și îți dăruiește o floare cu riscul de a fii pedepsit normal că planul de acasă nu se mai potrivește cu cel din târg.

Zahi pare un băiat obișnuit, un simplu grădinar, dar la fel că și Aripi roșii nici el nu este cine pretinde a fii așa că atunci când Jey primește o invitație la băl de la acesta, Aripi Roșii se află în postură dacă să îi spună surorii ei că de fapt ea e cea invitată și să meargă la băl sau poate să nu spună nimic și să rămână că până acum o simplă umbră.

Dacă vrei să aflii ce decizie a luat Aripi roșii, dacă va merge la întâlnirea cu băiatul visurilor ei și să riște să fie descoperită și omorâtă, atunci nu va rămâne decât să lecturați această minunată carte și să aflați în ce necazuri o sã mai între Aripi roșii.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

POST A COMMENT.