🔥 CARTEA MONTESAMBRA BĂRBATUL VIEȚII MELE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Montesambra, bărbatul vieții melePrima lucrare de acest fel a autoarei Nadina Maria Szakacs, Montesambra, bărbatul vieții mele este genul de carte de care te lovești, de prea puține ori în viață. Este o carte care inspiră și  tentează cititorul la măreție și fericire absolută, la curaj și izbăvire.

Cartea este structurată în mai multe texte ce diferă ca lungime, dar care ating subiecte asemănătoare – natura (cu predominanță muntele), transformarea, fericirea, iertarea și, nu în ultimul rând, iubirea. Iubirea pentru acela care este, după cum dezvăluie și titlul, bărbatul vieții autoarei. Din acest punct de vedere, cartea se aseamănă cu Manuscrisul găsit  la Accra a lui Paulo Coelho, în care Coptul abordează diverse tematici categorizate separat în scurte narațiuni pentru a forma un întreg.

Muntele nu este prezentat doar ca simplă formă de relief, ci și drept o ascensiune utopică a cărei urmări reverberează până în adâncul ființei, în paralel cu dragostea pe care o întâlnești o singură dată în viață.

Montesambra prinde viață prin intermediul trăirilor și emoțiilor autoarei. Datorită iubirii ei, bărbatul capătă chip, personalitate, o identitate. Cu toate acestea, el reprezintă metamorfoza, devenirea ei.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Nadina Maria Szakacs.

Personal, nu pot decât să admir autoarea pentru curajul ei, deoarece, din punctul meu de vedere, această carte este o declarație de dragoste directă și clară într-o lume în care sentimentele capătă culori timide și ascunse.

Cu toate acestea, misterul ia și el parte la ceea ce transformă cartea Nadinei într-o scriere cu totul aparte – nu sunt dezvăluite nume de locuri, de personaje, date concrete, ceea ce temperează, dar nu întinează aspectul de confesiune al tomului.

Montesambra, bărbatul vieții mele are toate atributele unei cărți de calitate – sentiment, cutezanță, dăruire și pasiune. Însăși coperta este intrigantă. Cu o scriitură care atrage, pot spune că Nadina Maria Szakacs reușește să creeze o întreagă lume în jurul unui vital punct al transformării sale – Montesambra.

🔥 CARTEA MONTESAMBRA BĂRBATUL VIEȚII MELE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Montesambra Bărbatul Vieții Mele
Autor: Nadina Maria Szakacs
An apariție : 2015
Editura: AZBEST PUBLISHING
Nr. Pagini: 237
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.10.2015
Nota recenzorului: n/a

Avatar
Autor: Denisa Mona
Redactor de 2030 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Denisa Mona