Recenzie ”Mulțumesc pentru amintiri” de Cecelia Ahern

de | nov. 8, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA MULȚUMESC PENTRU AMINTIRI ARE REDUCERE PE:

Au fost cândva două persoane care au împărțit câteva amintiri…

După ce Joyce Conway suferă un accident teribil, întreaga ei viață se schimbă. Căsnicia ei se încheie și trebuie să locuiască acum cu tatăl ei. După ce petrece o perioadă în spital, având nevoie de o transfuzie de sânge, Joyce trebuie să dea piept cu viața. Unele vieți se încheie, altele sunt menite să continue. Așa se întâmplă și cu Joyce după ce viața ei este salvată de un necunoscut care a donat sângele ce îi curge acum prin vene.

Justin Hitchcock este necunoscutul care a ales să doneze sânge, constrâns de o frumoasă doctoriță. Justin este un bărbat complex, este un bărbat boem care predă arta la facultate. Viața lui nu a fost ușoară, dar a fost mereu nevoit să înfrunte tot ce a trăit. Așa cum a trebuit acum să înfrunte teama de ace pentru a salva viața cuiva. Sângele lui a salvat pe cineva. Ce păcat că totul rămâne anonim. I-ar fi prins bine câteva mulțumiri…

Fără să știe unul de existența celuilalt, între Joyce și Justin se creează o legătură ciudată. Odată ieșită din spital, Joyce se confruntă cu o serie de amintiri care nu sunt ale ei. Vede atât de clar momente pe care nu le-a trăit, întrebându-se ale cui sunt toate amintirile care i se derulează în minte. Rămâne doar să pornească în căutarea adevărului. Atât Joyce, cât și Justin încep o mică anchetă, căutând persoana de la capătul legăturii lor de care sunt atrași în mod inexplicabil. Pot oare câteva amintiri să lege două destine?

O simplă carte, o poveste despre destin

Cecelia Ahern este scriitoarea care nu încetează să îmi cucerească inima cu poveștile sale. Se pare că acum, cu ajutorul lui Joyce și al lui Justin, Cecelia a intrat iar în sufletul meu! Cu toate că mă așteptam la un astfel de deznodământ, având în vedere câte povești frumoase am citit de Cecelia!

Dacă îți place recenzia cărții MULȚUMESC PENTRU AMINTIRI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Cecelia Ahern

Îmi amintesc cum verișoara mea mi-a recomandat cartea asta cu șase ani în urmă. Se pare că anul acesta am învățat despre cum pot cărțile amânate să ascundă cele mai frumoase povești. Cecelia are o idee originală în fiecare carte a ei, însă aceasta m-a dus mult cu gândul la Suflete pereche. Cât am putut iubi acea carte, cât am iubit personajele!

În mod inevitabil am început să o iubesc și pe aceasta. Joyce și Justin ne vorbesc despre destin, despre suflete menite să fie împreună, despre iubire și despre cum cele mai dureroase trăiri ne pot duce către viața la care am visat întotdeauna. Se pare că adaug încă o carte pe raftul meu dedicat Ceceliei și nu regret nimic! De aceea recomand din suflet Mulțumesc pentru amintiri și sper doar ca și vouă să vă placă la fel de mult! Este un must read al acestei scriitoare!

Cartea aceasta este pentru cei ce sunt fără speranță, căci Cecelia ne învață că fiecare lucru are un scop, iar fericirea are propriile ei mijloace de a ajunge la noi, chiar dacă la început nu sunt tocmai fericite!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA MULȚUMESC PENTRU AMINTIRI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: MULȚUMESC PENTRU AMINTIRI
Autor: Cecelia Ahern
Traducător: Marilena Iovu
An apariție : 2017
Editura: ALL
Nr. Pagini: 458
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 3016

Alte recenzii de la Cecelia Ahern:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Toate fetele rele” de Chris Whitaker

Recenzie „Toate fetele rele” de Chris Whitaker

Doamne ferește ce carte tocmai am citit. Plină de suspans, de elemente religioase, de mister, de traume și de o emoție din aceea dark. Nu m-am așteptat de la autor să aibă această abordare, mai ales că eu îl cunoscusem mai sensibil și mai deep, dar în sensul acela...

Recenzie „Cerul ca oțelul”, de Cosmin Leucuța

Recenzie „Cerul ca oțelul”, de Cosmin Leucuța

V-ați obișnuit cu „Hoodoo” și „Cum te vei îmbrăca la sfîrșitul lumii”? Mai puneți-Vă pofta-n cui de data asta! Cineva a decis să ne demonstreze universalitatea imaginației pe care o are în arsenal. Cosmin Leucuța deschide parantezele unei lumi postbelice, futuristice...

Recenzie „Ultimul zbor” de Julie Clark

Recenzie „Ultimul zbor” de Julie Clark

Dacă vă era dor de o nouă recomandare de Thriller, sunt aici pentru a vă ajuta. Am citit destul de multe cărți în ultima perioadă dar nu am apucat să scriu câte o recenzie pentru fiecare, așa că abia acum le aștern pe hârtie. Recunosc, nu am avut chef de Thrillers, am...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1094 zile și a scris până acum 262 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments