Recenzie ”OZZ” de Ştefana Cristina Czeller

Titlu: Ozz
Autor: Ștefana Cristina Czeller
An apariție : 2013
Editura: Tracus Arte
Nr. Pagini: 308
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Mihaela Popa
Publicată la 9.07.2015
Nota recenzorului: n/a

ozz-stefana-cristina-czellerAm ales cartea sincer să vă spun după titlu.

Mereu am iubit povestea Vrăjitorului din Oz. Mă fascinau personajele. Uneori voiam să fiu Dorothy, să fug cu Toto în lume, alteori voiam să fiu Leul, chiar şi Sperietoarea.

Cu toţii ne căutăm “drumul galben” şi la fel face şi eroul cărţii Ştefanei Cristina Czeller, H. L. Simons un om în căutarea unor răspunsuri privind trecutul său spre a putea să înţeleagă prezentul.

De cele mai multe ori atunci când nu ne acceptăm trecutul, când ne luptăm cu el, ne reducem considerabil şansele unui viitor pe gustul nostru.

Eroul cărţii află că este prins între viaţa sa de muritor dar atins şi de cea de nemuritor fiind totuşi fiul unui Vampir puternic. Visele sale și frământările îl duc pe acest drum galben al regăsirii, al recunoaşterii, al puterii, al chemării sângelui.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Ștefana Cristina Czeller.

Personajele care întregesc această călătorie, Julien, Kat, James, Mike, sunt repere în drumul lui H.L. , fiecare ghidându-l spre ceea ce el caută: TATĂL şi mai ales cine este el.

Cartea are cursivitate, este plină de evenimente, are un ritm alert care te face să nu o laşi din mână decât atunci când ai ajuns să devii tu propriul tău Vrăjior din Oz şi ai redescoperit magia vieţii trăite la maximum.

Mă bucur că am ales această carte mergând pe un presentiment că mă va ajuta să mă descopăr şi vă invit să o răsfoiţi, să o citiţi şi să vedeţi că fiecare avem Ozz-ul nostru.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.