Recenzie ”OZZ” de Ştefana Cristina Czeller

by | Jul 9, 2015 | Mister, Mister, Recenzii cărți

ozz-stefana-cristina-czellerAm ales cartea sincer să vă spun după titlu.

Mereu am iubit povestea Vrăjitorului din Oz. Mă fascinau personajele. Uneori voiam să fiu Dorothy, să fug cu Toto în lume, alteori voiam să fiu Leul, chiar şi Sperietoarea.

Cu toţii ne căutăm “drumul galben” şi la fel face şi eroul cărţii Ştefanei Cristina Czeller, H. L. Simons un om în căutarea unor răspunsuri privind trecutul său spre a putea să înţeleagă prezentul.

De cele mai multe ori atunci când nu ne acceptăm trecutul, când ne luptăm cu el, ne reducem considerabil şansele unui viitor pe gustul nostru.

Eroul cărţii află că este prins între viaţa sa de muritor dar atins şi de cea de nemuritor fiind totuşi fiul unui Vampir puternic. Visele sale și frământările îl duc pe acest drum galben al regăsirii, al recunoaşterii, al puterii, al chemării sângelui.

Personajele care întregesc această călătorie, Julien, Kat, James, Mike, sunt repere în drumul lui H.L. , fiecare ghidându-l spre ceea ce el caută: TATĂL şi mai ales cine este el.

Cartea are cursivitate, este plină de evenimente, are un ritm alert care te face să nu o laşi din mână decât atunci când ai ajuns să devii tu propriul tău Vrăjior din Oz şi ai redescoperit magia vieţii trăite la maximum.

Mă bucur că am ales această carte mergând pe un presentiment că mă va ajuta să mă descopăr şi vă invit să o răsfoiţi, să o citiţi şi să vedeţi că fiecare avem Ozz-ul nostru.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții OZZ?

Vezi toată lista de cărți scrise de Ștefana Cristina Czeller sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA OZZ CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Ozz
Autor: Ștefana Cristina Czeller
An apariție : 2013
Editura: TRACUS ARTE
Nr. Pagini: 308
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 9.07.2015
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

"Dragă inimă" de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare...

0 0 vote
Article Rating
Mihaela Popa este redactor Booknation.ro de 2173 zile și a scris până acum 4 articole. Se află pe poziția 1 din 25 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Popa aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments