Recenzie „Pasiuni Ascunse New York” de Rodica Mijaiche

by | Jul 23, 2017 | Fantezie, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA PASIUNI ASCUNSE NEW YORK ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Biletele nu au fost rezervate pentru Paradis, iar Alysaa Martinez este conștientă de acest lucru. Aceasta își conturează existența așa cum poate, fuge de tot ceea ce-i provoacă durere și se ascunde de fericirea pe care nu a întâlnit-o niciodată și de care e sigură că nu o va întâlni vreodată.

Atunci când sufletul ei tânjește după dragoste, după micul strop de afecțiune,  după o familie și un cămin, după tot ceea ce nu a avut, Alysaa e determinată de unele împrejurimi să devină dintr-o micuță adolescentă, un adult care încercă să repare situații ce o depășesc.

Alysaa Martinez, frumoasa cu ochii verzi care nu are deloc încredere în ea, este asistenta personală al Marelui Alexander Chase, bărbatul care cu doar o privire “răpește” sufletele doamnelor, le amețește ca un vin dulce. Acestea  devin involuntar dependente de gustul amenințător de care dă dovadă vechimea acestuia. Frumoasă Alysaa cade și ea în ispită atunci când la petrecerea prietenului ei cel mai bun,-de fapt singurul-, îl întâlnește pe Chase.

Se lasă pradă sentimentelor, inimile celor doi dansează în ritmul valsului, acompaniați de vioara fermecată a posibilităților. Începutul reprezintă pentru ea sfârșitul, iar pentru el sfârșitul reprezintă începutul de a simți că trăiește ca un om, nu ca un robot teleghidat de faptele lui, ci un om care trăiește prin sentimentele pe care nu le lasă să iasă la suprafață. Iar Alysaa va fi ceea care îi va arata drumul spre fericire, iar el spre iubire.

Insă acesta nu o recunoaște, iar acest lucru îl intrigă și mai mult și își dorește să o cunoască pe misterioasă femeie pe care nu a mai vazut-o până atunci la astfel de petreceri selecte.

Alexander Chase, fondatorul publicație de succes, The Chase, este un bărbat impunător, un bărbat ce a pornit de pe prima dreaptă a societății și a ajuns în vârful piramidei prin muncă și seriozitate.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Rodica Mijaiche

Prin patul lui au trecut multe femeie, însă nici una nu l-a făcut să iubească. Prin tirania de care a dat dovada de cele mai multe ori, Chase a fost și este încă cel mai râvnit burlac, însă atunci când o întâlnește pe femeia misterioasă cu ochii verzi și buzele roși ca sângele totul se schimbă.

Oare va reuși să-și dea seama că aceea femeie este asistenta lui pe care nu a bagat-o deloc în seamă?

Trecutul lui Alysaa revine ca o avalanșă care o va ucide lent, dar sigur. Fratele ei care a dispărut de foarte mult timp,  se reîntoarce ca să o salveze de cel care l-a ucis pe tatăl lor și le-a furat afacerea.

Oare va putea Alessandro Martinez să o protejeze pe Alysaa și pe Regina?

Inima îi spune da, dar mintea îi spune nu.
Chase și Alysaa sunt supuși unor încercă grele. Dar oare vor găsi puterea de a se elibera de tot ceea ce le fac rău și își vor acorda o șansă?

Recomand acestă cartea pentru simplitatea personajelor care au o putere extraordinară de a merge înainte, deși viața se încăpațânează să le ofere doar fructe necoapte. M-am îndrăgostit de New York-ul în care am fost alături de Chase și Alysaa, iar acum vreau să călătoresc împreună cu Regina și Alessandro Martinez la Roma în aventura vieții lor. Citiți acest roman, sunt sigură că vă va încântă.😍

🔥 CARTEA PASIUNI ASCUNSE NEW YORK ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Pasiuni Ascunse New York
Autor: Rodica Mijaiche
An apariție : 2017
Editura: LIBREX
Nr. Pagini: 272
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 23.07.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Am citit romanul în 2 zile și nu pot să zic decât wow, abia aștept să citesc și volum doi, dar și trei și patru pentru că sunt sigură că vor fi la fel de bune ca primele două. Acțiunea, situațiile, personajele formează acest roman care te captivează până la final. Merită citite!

Aspecte Negative:

Mi-ar fi plăcut să nu fie povestită din atâtea perspective pentru că mi-ar placea să li se acorde mai multă atenție protagoniștilor, deși știu că și celelalte personajele sunt la fel de importante ca aceștia. Oricum povestea în sine este frumoasă și merită descoperită. Lectură plăcută!❤

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Stilul lui Liane Moriarty mi-a atras atenția încă de la prima carte citită, Am uitat să fim fericiți. Autoarea are abilitatea de a pătrunde în mintea personajelor și de a le analiza acestora comportamentele și trăirile. Când vina ne desparte este o carte extrem de...

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Cărțile cu animale sunt cu adevărat geniale, cel puțin pentru mine. Este bine să intrăm în lumea unui câine sau a unei pisici și să le înțelegem comportamentele față de noi. Memoriile unui motan călător de Hiro Arikawa  m-a distrat, dar m-a și emoționat profund....

Recenzie „Întâlnindu-l pe domnul Parker” de Ana Iănescu

Recenzie „Întâlnindu-l pe domnul Parker” de Ana Iănescu

O lectură lejeră și amuzantă este remediul perfect pentru o zi ploioasă sau pentru o zi de vară călduroasă. Întâlnindu-l pe domnul Parker de Ana Iănescu este un ChickLit plin de umor, în care o fată obișnuită intră în lumea celor bogați fie că vrea sau nu. Deși...

Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1150 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 29 din 146 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirela Barbalata

Am citit cartea. O am cu autograf si sunt mandra 🙂 . Imi place seria.