Recenzie „Pasiuni Ascunse New York” de Rodica Mijaiche

Titlu: Pasiuni Ascunse New York
Autor: Rodica Mijaiche
An apariție : 2017
Editura: Librex
Nr. Pagini: 272
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 23.07.2017
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA PASIUNI ASCUNSE NEW YORK ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Biletele nu au fost rezervate pentru Paradis, iar Alysaa Martinez este conștientă de acest lucru. Aceasta își conturează existența așa cum poate, fuge de tot ceea ce-i provoacă durere și se ascunde de fericirea pe care nu a întâlnit-o niciodată și de care e sigură că nu o va întâlni vreodată.

Atunci când sufletul ei tânjește după dragoste, după micul strop de afecțiune,  după o familie și un cămin, după tot ceea ce nu a avut, Alysaa e determinată de unele împrejurimi să devină dintr-o micuță adolescentă, un adult care încercă să repare situații ce o depășesc.

Alysaa Martinez, frumoasa cu ochii verzi care nu are deloc încredere în ea, este asistenta personală al Marelui Alexander Chase, bărbatul care cu doar o privire “răpește” sufletele doamnelor, le amețește ca un vin dulce. Acestea  devin involuntar dependente de gustul amenințător de care dă dovadă vechimea acestuia. Frumoasă Alysaa cade și ea în ispită atunci când la petrecerea prietenului ei cel mai bun,-de fapt singurul-, îl întâlnește pe Chase.

Se lasă pradă sentimentelor, inimile celor doi dansează în ritmul valsului, acompaniați de vioara fermecată a posibilităților. Începutul reprezintă pentru ea sfârșitul, iar pentru el sfârșitul reprezintă începutul de a simți că trăiește ca un om, nu ca un robot teleghidat de faptele lui, ci un om care trăiește prin sentimentele pe care nu le lasă să iasă la suprafață. Iar Alysaa va fi ceea care îi va arata drumul spre fericire, iar el spre iubire.

Insă acesta nu o recunoaște, iar acest lucru îl intrigă și mai mult și își dorește să o cunoască pe misterioasă femeie pe care nu a mai vazut-o până atunci la astfel de petreceri selecte.

Alexander Chase, fondatorul publicație de succes, The Chase, este un bărbat impunător, un bărbat ce a pornit de pe prima dreaptă a societății și a ajuns în vârful piramidei prin muncă și seriozitate.

Prin patul lui au trecut multe femeie, însă nici una nu l-a făcut să iubească. Prin tirania de care a dat dovada de cele mai multe ori, Chase a fost și este încă cel mai râvnit burlac, însă atunci când o întâlnește pe femeia misterioasă cu ochii verzi și buzele roși ca sângele totul se schimbă.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Rodica Mijaiche .

Oare va reuși să-și dea seama că aceea femeie este asistenta lui pe care nu a bagat-o deloc în seamă?

Trecutul lui Alysaa revine ca o avalanșă care o va ucide lent, dar sigur. Fratele ei care a dispărut de foarte mult timp,  se reîntoarce ca să o salveze de cel care l-a ucis pe tatăl lor și le-a furat afacerea.

Oare va putea Alessandro Martinez să o protejeze pe Alysaa și pe Regina?

Inima îi spune da, dar mintea îi spune nu.
Chase și Alysaa sunt supuși unor încercă grele. Dar oare vor găsi puterea de a se elibera de tot ceea ce le fac rău și își vor acorda o șansă?

Recomand acestă cartea pentru simplitatea personajelor care au o putere extraordinară de a merge înainte, deși viața se încăpațânează să le ofere doar fructe necoapte. M-am îndrăgostit de New York-ul în care am fost alături de Chase și Alysaa, iar acum vreau să călătoresc împreună cu Regina și Alessandro Martinez la Roma în aventura vieții lor. Citiți acest roman, sunt sigură că vă va încântă.😍

🔥 CARTEA PASIUNI ASCUNSE NEW YORK ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Am citit romanul în 2 zile și nu pot să zic decât wow, abia aștept să citesc și volum doi, dar și trei și patru pentru că sunt sigură că vor fi la fel de bune ca primele două. Acțiunea, situațiile, personajele formează acest roman care te captivează până la final. Merită citite!

Aspecte Negative:

Mi-ar fi plăcut să nu fie povestită din atâtea perspective pentru că mi-ar placea să li se acorde mai multă atenție protagoniștilor, deși știu că și celelalte personajele sunt la fel de importante ca aceștia. Oricum povestea în sine este frumoasă și merită descoperită. Lectură plăcută!❤

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

POST A COMMENT.