Recenzie „Pasiuni Întunecate Roma” de Rodica Mijache

Titlu: Pasiuni Întunecate Roma
Autor: Rodica Mijaiche
An apariție : 2017
Editura: Librex
Nr. Pagini: 264
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 24.07.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie „Pasiuni Întunecate Roma” de Rodica Mijache
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI PASIUNI ÎNTUNECATE ROMA PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Niciodată să nu te dai bătut, chiar dacă viața te supune la toate provocările ce-ți  provoacă suferință, care te îndepărtează de persoanele dragi, când acestea au atâta  nevoie de tine. Nu te da bătut, chiar și atunci când îți răpește tot ceea ce ai mai drag, chiar de față cu tine, iar tu tot ceea ce poți să faci este să privești și să memorezi fiecare detaliu. Dar în toată negura în care te-a aruncat, îți oferă o ușă către viața liniștită după care tânjești, oare o va găsi Alessandro Martinez? Ține minte: Nu te da bătut!

Rodica Mijaiche, autoarea a patru romane până în prezent și sper că nu se va opri până nu ajunge la numărul de 500, este românca care a creat universul lui Alessandro și Reginei în cel de-al doilea volum din Pasiuni Întunecate. Un roman care mi-a bătut așteptările și de care m-am îndrăgostit iremediabil și pentru asta îi mulțumesc.😘

Regina Nunzio este fata care cunoaște durerea încă de mică, orfană fără nici o persoană care să o iubească, să-și facă  griji pentru ea sau să-i fie alături, Regina este adoptată de fermecătorul Franco Nunzio, lângă care va cunoaște doar durerea și umilință până la vârsta de 18 ani.

Deșteaptă și al naibii de frumoasă, visul Reginei încă de mică este să devină fotomodel și cum toate visurile se îndeplinesc pe jumătate atunci când ai încredere în tine, pentru Regina a fost ușor să pătrundă în această lume fiind extrem de încrezătoare, iar acest atuu a ajutat-o să devină cel mai căutat model.

Dar zâmbetul pe care și-l așterne pe buze de fiecare dată când este în lumina reflectoarelor reprezintă doar o mască. Adevăratul ei chip este brăzdată de lacrimi și repulsie, de regrete că a suferit atât de mult timp și pentru faptul că nu a putut să oprească avalanșa care s-a pornit asupra ei.

Fratele ei, Paolo care a maltratat-o încă de când a ajuns în familia Nunzio, în loc de un frate protector pe care îl promisese Franco pe marginea minunatei Fontana Di Trevi, aceasta găsește în Paolo opusul unui frate protector. Obsesia criminală pe care acesta a început să o dezvolte pentru Regina, îl va ucide lent.

Paolo se reîntoarce pentru ai face din nou rău. Dar acum nu mai e singură, iar Alessandro, chiar dacă are alte planuri pe care trebuie să le rezolve, o va proteja.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Rodica Mijaiche.

Alessandro Martinez a fost singurul  martor care a asistat la uciderea tatălui său, știe fiecare detaliu, dar cel mai importat știe cine a făcut asta. Luptele l-ar fi putut ucide, însă dorința lui pentru răzbunarea îi curge prin vene, prea însetat ca să se răzbune și uită cum e să fie uman. Trăiește în umbra altora, investigând  fiecare persoana pe care îi se pare suspectă și având grijă de sora sa, chiar dacă prietenul ei, Carlo Di Angeli o ajută.

Acesta a crescut în laboratoarele tatălui său, Alberto Martinez, fondatorul A&A Health Care. Visul lui a fost să devină un chimist celebru, însă planurile acestuia i-au fost spulberate în ziua când Alberto a murit.

Ea, o fată puternică care își dorește să fie fericită. El, un băiat care nu crede în fericire. Cei doi sunt jumătățile care se regăsesc după atâta timp, se regăsesc, se unesc și împreună formează întregul perfect. Iar atunci când Alessandro devine Bodyguard-ul ei pentru a o proteja de Paolo, acesta începe să simtă din nou cum e să fii om, un om care are sentimente de oferit.

Dar oare vor fi puternici cei doi pentru a supraviețui secretelor pe care le vor  descoperi?

Recomand acestă carte pentru aventura celor doi protagoniști, pentru felul în care este scrisă, pentru personajele complicate, pentru întregul roman care te primește în lumea lui. O lumea din care nu ți-ai mai dori să pleci.

ACUM GĂSEȘTI PASIUNI ÎNTUNECATE ROMA PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Încă de la început veți îndrăgi acest roman, mai ales pe cei doi protagoniști încăpățânați, care se luptă pentru supremație. Nu veți regreta că ați achiziționat un astfel de roman, pentru că sunt sigură că vă va plăcea.

Aspecte Negative:

Mi-aş dori din nou mai multă acțiune între protagoniști, decât pentru fiecare personaj în parte. Însă acest lucru nu mă împiedică să spun că este unul din romanele mele preferate și că îl aștept pe al treilea❤. Aici îi vom cunoaște pe Carlo și Melissa❤.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

POST A COMMENT.