🔥 CARTEA PE STRADA DUBLIN ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Pe strada Dublin de Samantha Young Jocelyn Butler este o fată cu o familie fericită care părea perfectă. Până nu a mai fost. Joss are un trecut plin de suferință de care și-a dorit să uite după ce părinții și sora ei au suferit un accident de mașină în care au murit pe loc, lăsând-o pe aceasta singură, speriată și îndurerată, fiind preluată de o familie adoptivă numeroasă. Joss a reușit să își reprime durerea prin băutură, aventuri de-o noapte și relații pasagere de la o vârstă mult prea fragedă. La vârsta de cincisprezece ani aceasta a făcut o greșeală pe care nu și-a iertat-o niciodată, sărutându-se cu băiatul pe care Dru, cea mai bună prietenă a ei, îl iubea, motiv în urma căruia Dru s-a îmbătat și și-a pierdut viața înecându-se.
După ce a fost preluată de altă familie, la aniversarea morții familiei ei, când aceasta avea optsprezece ani, Joss s-a îmbătat atât de rău încât s-a trezit lângă doi bărbați străini fără a-și putea aminti ce s-a întâmplat. Acela a fost momentul în care a realizat că viața ei a luat o direcție foarte greșită și și-a propus să schimbe totul.

Joss pleacă în Scoția unde se înscrie la Universitatea din Edinburgh. După absolvirea facultății Joss caută o nouă colegă, acesta fiind contextul în care o cunoaște pe Ellie Carmichael care căuta și ea o colegă cu care să stea în apartamentul pe care îl avea pe strada Dublin. Destinul intervine atunci când Joss se urcă în același taxi cu un bărbat necunoscut îmbrăcat într-un costum minunat, un bărbat izbitor de frumos de care se simte atrasă instantaneu. Îndreptându-se spre aceeași locație, bărbatul insistă să parcurgă drumul împreună. Cu toate că atracția dintre ei este aproape palpabilă iar bărbatul încearcă să intre în vorbă cu ea, Joss se abține și se agață de promisiunea pe care a făcut-o de a nu mai se mai implica în relații.

Odată ce ajunge să o cunoască pe Ellie între cele două se crează imediat o conexiune iar Joss decide să rămână în apartamentul luxos pe care fratele lui Ellie i-l făcuse acesteia cadou. Însă Jocelyn nu știa că fratele colegei ei este chiar Costumul cu care și-a intersectat drumul în taxi. Braden Carmichael este tipul de bărbat care pare că poate să obțină orice femeie vrea în orice clipă. Evident că universul pare să râdă de ea când află că apartamentul este al lui, el fiind fratele lui Ellie.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Samantha Young.

Atracția dintre ei răzbate de fiecare dată, lucru observat de amândoi, dar Jocelyn are o promisiune pe care și-o poate continua doar prin propunerea lui Braden: cea de a fi prieteni cu beneficii iar asta îi surâde lui Joss, motiv pentru care decid un termen de trei luni.

Braden reușește să rupă barierele pe care ea le-a format în jurul ei iar după ce trec cele trei luni, nu mai poate nega, aveau cu adevărat o relație. Însă toți cei pe care îi iubește suferă iar când o nenorocire lovește familia Carmichael, Jocelyn se îndepărtează atât de Braden cât și de Ellie. Iubirea poate fi periculoasă, iar Joss știe asta dar ce poate face când Braden pare că nu vrea să renunțe la ea?

🔥 CARTEA PE STRADA DUBLIN ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Pe Strada Dublin
Autor: Samantha Young
An apariție : 2013
Editura: TREI
Nr. Pagini: 398
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 18.03.2020
Nota recenzorului: 10/10

Mihaela Ruxandra Dinu
Autor: Mihaela Ruxandra Dinu
Ruxandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 59 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu