🔥 CARTEA PE STRADA INDIA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Din punctul meu de vedere cărțile Samanthei Young sunt o adevărată încântare pentru cititorul de literatură romantică, iar în ceea ce privește romanul Pe Strada India, acesta nu face excepție de la regulă.

Hannah Nichols este o tânără și fermecătoare femeie ce își împarte timpul între profesie și familie. Ea a renunțat să mai acorde vreo șansă iubirii de când Marco D’Alessandro a ieșit din viața ei împreună cu visurile și speranțele ei.

Marco a dispărut din viata ei în urmă cu cinci ani, dar acum a revenit și își dorește să o recucerească, însă între ei au rămas multe lucruri nespuse și altele s-au întâmplat în perioada în care au fost despărțiți.

Dacă Hannah îi va acorda o nouă șansă lui Marco și mai ales dacă cei doi vor reușii să rămână împreună veți afla citind această poveste.

Romanul, al patrulea din seria Pe strada Dublin, ne-o aduce în centrul atenției pe Hannah, sora mai mică a lui Braden (Pe strada Dublin), care acum a crescut și are parte de propria-i poveste.

Așa cum probabil cititorii romanelor Samanthei Young s-au obișnuit și de această dată avem parte de o povestea deosebită, cu o bogată încărcătură emoțională ce atrage atenția asupra mai multor subiecte demne de menționat, cum ar fi, printre altele: violența domestică, avortul, sarcina și repercursiunile acesteia, precum și prietenia, familia etc.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Samantha Young.

În ceea ce privește stilul de scriere, acesta este cursiv, ușor de parcurs, transformând romanul într-o lectură placută.

Personajele sunt de asemenea bine aspectate, tridimensionale, autoarea dând iluzia cititorului că are în față o poveste reala despre oameni obișnuiti cu probleme și sentimente firești.

Recomand cartea în mod deosebit celor ce iubesc literatura romantică contemporană, dar și celor ce nu citesc în mod obișnuit acest gen literar, însa vor să încerce ceva nou și bine realizat.

În încheiere vreau să reamintesc că romanul face parte dintr-o serie și recomand a se citi în ordinea publicării.

🔥 CARTEA PE STRADA INDIA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Pe Strada India
Autor: Samantha Young
An apariție : 2016
Editura: Trei
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 29.12.2018
Nota recenzorului: 9/10
Avatar
Autor: Andreea Puf
Redactor de 455 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Andreea Puf