🔥 CARTEA PE STRADA JAMAICA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Pe strada Jamaica de Samantha young Olivia este fiica lui Mick, cea după care a plecat acesta în Pe strada Londra. Ea a crescut fără tată primii treisprezece ani din viața ei iar când a aflat de el i-a trimis o scrisoare iar acesta a renunțat la toată viața lui din Scoția, cât și la Jo, fetița căruia îi fusese ca un tată, pentru a fi alături de Liv care avea grijă de mama ei bolnavă.

Olivia și-a sacrificat toată școala și mare parte din adolescență, având grijă de mama ei care s-a îmbolnăvit de cancer și în ciuda anilor în care Liv s-a străduit să aibă grijă de ea, mama ei s-a stins din viață.

În Pe strada Londra, Cam, a reușit să îl găsească pe Mick, singura figură paternă din viața lui Jo care plecase de lângă ea la treisprezece ani. Mick s-a întors la Jo împreună cu Liv care a fost imediat primită în grupul ei de prieteni și, desigur, în iubitoarea, numeroasa și călduroasa familie Carmichael.

Liv este imediat atrasă de Nate Sawyer, prietenul lui Cameron, care pare la rândul său să simtă o atracție foarte mare față de ea. Cu toate acestea, cei doi ajung să fie prieteni foarte buni, fiind legați de pasiunea pentru jocuri și filme, acesta fiind pretextul pentru care își petrec timpul împreună mereu în apartamentul ei de pe strada Jamaica.

Deși atracția dintre ei e mare, trecutul fiecăruia este dureros, Liv este lipsită de experiență iar Nate a suferit în urma morții Alanei, iubitei sale care a murit de cancer la optsprezece ani. Amândoi au promis să stea departe de relațiile amoroase.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Samantha Young.

Deși era atrasă de Benjamin,un masterand cu care nu își găsea niciodată curajul să vorbească, Nate îi face în curând propunerea ca el să o învețe tot ce ține de relații, de la haine provocatoare, până la săruturi și chiar mai mult. Deși fiecare ședință îi tulbura pe amândoi, Nate o învață cum să sărute, să flirteze, cum să se comporte cu un bărbat, până ajunge să se culce cu el după ce ea îi propune să fie prieteni cu beneficii, timp în care ea realizează că nu se mai simte atrasă de Benjamin, ci de Nate, deși ei au promis la început că nu se vor implica emoțional.

Când Liv îi destăinuie lui Nate toate sentimentele ei, iar el amintește de angajamentul lor de a nu se implica, ea îi aruncă în față fiecare noapte în care el a rămas adormind cu ea în brațe, fiecare gest din partea lui care a reprezentat promisiunea de ceva mai mult, fiecare moment care a fisurat scutul din inima lui. Liv îi spune că el a învățat-o să aibă încredere în ea însăși iar ea merită să fie iubită, însă bântuit de fantomele trecutului, Nate dă înapoi.

Liv este îndurerată pentru că a început să îl iubească pe Nate iar suferința ei se datorează faptului că nu l-a pierdut doar pe cel pe care-l iubea, ci și pe prietenul ei cel mai bun cu care se uita la filme și cu care râdea. Jo îi spune lui Liv că și Nate suferă însă ea știe că merită mai mult, merită să fie iubită cel puțin la fel de mult cum Nate încă o iubea pe Alana. Va reuși Nate să treacă peste suferința din trecut și să își recunoască faptul că o iubește pe Liv? O alegere greșită ar putea să distrugă ceea ce se dovedește a fi cea mai mare iubire din viața lui…

🔥 CARTEA PE STRADA JAMAICA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Pe Strada Jamaica
Autor: Samantha Young
An apariție : 2013
Editura: TREI
Nr. Pagini: 387
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 20.03.2020
Nota recenzorului: 10/10

Mihaela Ruxandra Dinu
Autor: Mihaela Ruxandra Dinu
Ruxandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 65 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu