🔥 CARTEA PE STRADA LONDRA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Pe strada Londra de Samantha Young Johanna Walker este o tânără  care lucrează ca și barmaniță și pe care o cunoaștem din primul volum, fiind colegă cu Joss. Jo are un frățior de zece ani, Cole, de care are grijă întrucât viața lor nu a fost foarte ușoară,  tatăl ei fiind abuziv cu ea care făcea tot ce era posibil să îl protejeze pe micuțul Cole. Într-o zi când acesta și-a pierdut cumpătul a bătut-o pe Jo dar norocul a fost că Mick, unchiul lor a ajuns tocmai în acel moment, protejând-o pe Jo. Mick a rămas în viața lui Jo până ce aceasta a împlinit treisprezece ani iar el a fost nevoit să plece, aflând că are o fiică în America iar mama ei era foarte bolnavă. Rămasă cu Fiona, mama ei alcoolică, Jo este nevoită să muncească pentru a avea grijă de Cole.

 Scopul lui Jo este de a găsi bărbați care o ajută financiar și speră ca Malcolm Hendry, bărbatul cu cincisprezece ani mai mare decât ea care a apărut în viața ei, să fie cel care rămâne lângă ea, să fie alesul.

 Jo merge cu Malcolm la o galerie de artă organizată de fosta lui iubită dar el mai intrigant lucru nu este întâlnirea lui Jo cu Becca, ci întâlnirea acesteia cu iubitul ei, Cameron McCabe, la vederea căruia Jo a simțit că se topește. Atracția dintre ei este mistuitoare dar mai târziu Cam îi adresează niște cuvinte pline de insulte sugerând că Jo este doar o femeie materialistă. Jo îi răspunde cu aceeași monedă însă mai târziu află că acesta are nevoie de o slujbă și discută cu managerul de la barul unde lucrează iar Cam primește slujba iar destinul face ca el să se mute în același bloc cu ea.

 Jo a rămas la Malcolm peste noapte știind că fratele ei este plecat la prietenul lui, însă a doua zi ea află că a ajuns acasă în timpul nopții. Îngrozită că a rămas singur cu Fiona, Jo pleacă acasă unde îl găsește pe Cam în apartamentul lor împreună cu Cole. Enervată la culme că acesta e în apartamentul lor îl ia deoparte dar el o jignește învinovățind-o că și-a lăsat fratele acasă cu o mamă alcoolică în timp ce ea se culca cu un bogătan.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Samantha Young.

 Jo vede roșu în fața ochilor când află că Fiona l-a lovit pe frățiorul ei și sare la gâtul e amenințând-o dar Cole o vede iar ea fuge plângând, plină de rușine. Dar Cam este acolo și o îmbrățișează cu trupul lui puternic  iar această scenă a reprezentat momentul în care relația lor s-a schimbat, Cam povestindu-i la rândul lui de greșelile din adolescență.

 În curând, Cam face un gest emoționant pentru ea dar Jo nu știa că trecutul avea să reapară feroce în viața ei. Când totul pare fără scăpare, oamenii din viața ei ar putea salva ceea ce ea iubește cel mai mult. Dar ea îi va lăsa? Și îl va lăsa oare pe Cam să fie lumina din întunericul ei?

🔥 CARTEA PE STRADA LONDRA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Pe Strada Londra
Autor: Samantha Young
An apariție : 2013
Editura: TREI
Nr. Pagini: 477
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 20.03.2020
Nota recenzorului: 10/10

Mihaela Ruxandra Dinu
Autor: Mihaela Ruxandra Dinu
Ruxandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 59 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu