Recenzie „Povestea Poveștilor” de Sergiu Urma

de | iul. 8, 2021 | Beletristică, Jurnale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA POVESTEA POVEȘTILOR ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

„Povestea Poveștilor (pentru cititorii adulți americani)” Sergiu V Urma

Care este cea mai bună conversație pe care o poți avea? Cea cu un om deștept, erudit. Aș merge mai departe, iar dacă îți mai și vorbește ca un prieten, poți considera că ești un Norocos/oasă!

Cartea pe care am citit-o este ca o oază de gânduri evidente, dar de care toți fug pentru că se tem de political correctness! Un buzunar plin cu idei amestecate din 2 culturi total diferite, cea americană și cea română. Idei, fresce, glume, unele atât de negre, încât și cel mai bronzat afro-american ar fuma nervos într-un colț.

Glume intelectuale, dialoguri cu ale mele gânduri, nimic furat, dar de peste tot adunat! Când te împotmolești în etică și zâmbet fals, scoți cartea lui Sergiu Urmă și dai palme, și ție și lor! O carte de suflet care are ce spune, un comentariu pentru multe evenimente, pentru poveștile în care am crescut, pentru generațiile care par pierdute, atenție! Par.

În acest monolog-dialog am cunoscut un om care s-a transformat de-a lungul anilor, știe să citească printre rânduri, este genial în exprimarea sonoră a înjurăturilor și reușește să păstreze o delicatețe adorată de editori.

Am chicotit cu plăcere, am luat notițe și vă îndemn să nu citiți doar cărți care dor sau cărți dulci, asta e acră și amară de te iau fiorii, o revigorare intelectuală pentru cei care vor să lase masca la o parte!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții POVESTEA POVEȘTILOR?

Vezi toată lista de cărți scrise de Sergiu Urma sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA POVESTEA POVEȘTILOR CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Povestea Poveștilor
Autor: Sergiu Urma
An apariție : 2019
Editura: EIKON
Nr. Pagini: 180
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 8.07.2021
Nota recenzorului: 8

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Lemnuci” de AG Saga

Recenzie „Lemnuci” de AG Saga

Lemnucii sunt acele noduri ce se găsesc în scânduri sau în orice lucru fabricat din lemn. Cu siguranță fiecare dintre noi a văzut cel puțin o dată în viața sa un Lemnuc... un Lemnuc tăcut și ascuns în obiecte banale ce ne înconjoară dar cărora nu le dăm importanță....

Recenzie „Lună nouă” de Stephenie Meyer

Recenzie „Lună nouă” de Stephenie Meyer

Lună nouă - New Moon în engleză - este volumul doi din seria Twilight. La fel ca și primul volum, și acesta are destul de multe diferențe față de ceea ce cunoaștem deja din renumitul film. Cel mai tare mi-au atras atenția divergențele din scenele în care Bella află...

Recenzie ”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms

Recenzie ”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms

”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms a fost aleasă ca o carte de divertisment și mă bucur mult că a fost o lectură chiar bună. Cartea atinge subiecte relevante, lovește cu profunzimea și sinceritatea ei. Aceasta este o poveste modernă, interesantă, despre...

0 0 votes
Article Rating
Stella Popa este redactor Booknation.ro de 221 zile și a scris până acum 94 articole. Se află pe poziția 7 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Stella Popa aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments