Recenzie „Povestea Poveștilor” de Sergiu Urma

de | iul. 8, 2021 | Beletristică, Jurnale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA POVESTEA POVEȘTILOR ARE REDUCERE PE:

„Povestea Poveștilor (pentru cititorii adulți americani)” Sergiu V Urma

Care este cea mai bună conversație pe care o poți avea? Cea cu un om deștept, erudit. Aș merge mai departe, iar dacă îți mai și vorbește ca un prieten, poți considera că ești un Norocos/oasă!

Cartea pe care am citit-o este ca o oază de gânduri evidente, dar de care toți fug pentru că se tem de political correctness! Un buzunar plin cu idei amestecate din 2 culturi total diferite, cea americană și cea română. Idei, fresce, glume, unele atât de negre, încât și cel mai bronzat afro-american ar fuma nervos într-un colț.

Glume intelectuale, dialoguri cu ale mele gânduri, nimic furat, dar de peste tot adunat! Când te împotmolești în etică și zâmbet fals, scoți cartea lui Sergiu Urmă și dai palme, și ție și lor! O carte de suflet care are ce spune, un comentariu pentru multe evenimente, pentru poveștile în care am crescut, pentru generațiile care par pierdute, atenție! Par.

Dacă îți place recenzia cărții POVESTEA POVEȘTILOR, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Sergiu Urma

În acest monolog-dialog am cunoscut un om care s-a transformat de-a lungul anilor, știe să citească printre rânduri, este genial în exprimarea sonoră a înjurăturilor și reușește să păstreze o delicatețe adorată de editori.

Am chicotit cu plăcere, am luat notițe și vă îndemn să nu citiți doar cărți care dor sau cărți dulci, asta e acră și amară de te iau fiorii, o revigorare intelectuală pentru cei care vor să lase masca la o parte!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA POVESTEA POVEȘTILOR CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: POVESTEA POVEȘTILOR
Autor: Sergiu Urma
An apariție : 2019
Editura: EIKON
Nr. Pagini: 180
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 504

Alte recenzii de la Sergiu Urma:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Societatea din care faceți parte crede chiar că fiecare om este perfect înlocuibil. O carte premoniție. Cu siguranță Constantin Virgil Gheorgiu a fost un vizionar care a prevăzut că va exista cândva în viitor acest schimb de putere între om și tehnică. Mai întâi...

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

"Anna Hibiscus" și "Bravo, Anna Hibiscus!" sunt două volume de povestiri despre o fetiță care locuiește în Africa ("extraordinara Africă!"), alături de familia ei extinsă (numeroasă!). Bunicii ei sunt tradiționaliști, și încearcă să îi facă pe ceilalți membri ai...

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

               N-a primit degeaba cartea aceasta premiul Orange în 2015. Este atât de bine scrisă, atât de dezinhibată, sinceră și intra atât de adânc în miezul problemei încât a fost o încântare s-o citesc cu toate că tratează un subiect incomod, delicat și...

0 0 votes
Article Rating
Stella Popa este redactor Booknation.ro de 639 zile și a scris până acum 137 articole. Se află pe poziția 7 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Stella Popa aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments