🔥 CARTEA POVEȘTI DE LA ACADEMIA VÂNĂTORILOR DE UMBRE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Simon Lewis a avut o viață complicată. A fost mundan, vampir diurn iar acum va fi nefilim. Problema este că toate lucrurile vin cu un preț iar pentru că acum este vânător de umbre a dat la schimb un lucru foarte important: amintirile sale. Simon înoată acum în confuzie iar tot ce știe este că a fost prieten foarte bun cu Clary Fairchild și a fost împreună cu Isabelle Lightwood.

Îndurerat să vadă nerăbdarea și așteptările din ochii celor două femei din viața lui care se așteaptă ca el să își amintească de ele, Simon alege un drum care speră să îl definească și să îi alunge căderea în derivă din viața în care nu se mai regăsește. Astfel, când se redeschide Academia Vânătorilor de Umbre, Simon decide să meargă acolo și să învețe cum să fie nefilim.

O problemă este faptul că toți îl știu pe el ca Diurnul care a fost înainte și este barjocorit și privit cu dezgust de cei prin ale căror vene curge sângele îngerilor. Dar Simon nici măcar nu își poate aduce aminte de perioada în care a fost vampir.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Cassandra Clare

Să fii nefilim nu este ușor iar atunci când Simon începe să intre în pielea vânătorilor, ceremonia runelor se apropie. Dar nesiguranța pe care o simte față de Isabelle și de Clary reapare atunci când Isabelle încearcă să intre iar în viața lui, fiind împinsă de sentimentul de dor pe care îl simte pentru el. Pentru Simon, Isabelle este o enigmă iar de cele mai multe ori nu o poate înțelege, mai ales atunci când apare la Academie iar privirea lui nu se poate despărți de ea toată ora.

Însă atunci când trebuie să își aleagă parabatai-ul lucrurile se complică. El nu cunoștea pe nimeni, cel puțin nu mai cunoștea. Știa că poate înainte ar fi ales-o pe Clary, dar acum? Ce alegeri putea să ia Simon Lewis fără să rănească oamenii din viața lui care îl iubeau? Când  totul pune presiune pe el, singura dorință a lui este să își recapete amintirile, așa ar fi mult mai simplu… dar oare le va recupera vreodată?

🔥 CARTEA POVEȘTI DE LA ACADEMIA VÂNĂTORILOR DE UMBRE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Povești De La Academia Vânătorilor De Umbre
Autor: Cassandra Clare
,
Sarah Rees Brennan
,
Maureen Johnson, Robin Wasserman
An apariție : 2018
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 606
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.04.2020
Nota recenzorului: 10/10

Mihaela Ruxandra Dinu
Autor: Mihaela Ruxandra Dinu
Ruxandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 117 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu