Recenzie ”Prefă-te că mă iubești” de Georgiana Sandu

Titlu: Prefă-te Că Mă Iubești
Autor: Georgiana Sandu
An apariție : 2017
Editura: Titronic
Nr. Pagini: 625
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Recenzie de Cristina Dobrescu
Publicată la 4.05.2019
Nota recenzorului: 10/10

🔥 CARTEA PREFĂ-TE CĂ MĂ IUBEȘTI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

 


”Avea să regrete asta tot restul vieții ei. Era sigură. Natura frumoasă și electrizantă din interiorul ei avea să fie distrusă apocaliptic, atunci când va veni vremea să-și spună adio. În fosta ei natură, castă și aproape fără viață, nu existase riscul unei distrugeri devastatoare”.


”Prefă-te că mă iubești” de Georgiana Sandu este o carte genială, care te binedispune instant și te ține cu zâmbetul pe buze până la final. Este amuzantă, coerentă, ușoară și bineînțeles, de dragoste. O poveste ingenioasă, care are un început unic și interesant, și un final în tandem cu delicioasa întâlnire a protagoniștilor.

Găsirea unui inel pe plajă este începutul buclucaș al poveștii de dragoste dintre Henry și Jenn, sau mai bne zis, aventurile lui Tom și Jerry. Deoarece toată aventura celor doi se transformă, dintr-o joacă de adolescenți zăpăciți, într-o dramă de familie… cu de toate.

Jenn și Henry sunt două emisfere diferite, ei aflându-se la poli opuși atât ca și caractere, cât și din punct de vedere social. O întâlnire banală, o joacă inocentă de copii se transformă într-o invitație la o cină pompoasă, în familia celui mai râvnit burlac al Americii.

Un scenariu inventat pe loc, în urma evenimentelor ce au loc pe parcursul cinei, o aruncă pe Jenn într-un joc periculos pentru inima ei. Motivul pentru care acceptă acest târg, care o va duce aproape de marginea prăpastiei, este acela de a scăpa o dată pentru totdeauna de glumele proaste ale lui Henry, la adresa ei.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Georgiana Sandu.

Henry este moștenitorul unei averi colosale, dar orgoliul său masculin și competiția în care se află dintotdeauna cu fratele său, îl determină să inventeze un scenariul desăvârșit, alături de “logodnica perfectă”. Întâmplarea face ca Universul să se alinieze instant la planurile sale, ceea ce duce la o poveste copios de amuzantă.

Jenn este fata perfectă din toate punctele de vedere, cuminte, frumoasă și devreme acasă. Provenind dintr-o lume dificilă, orfană fiind, Jenn caută dintotdeauna  să se descurce pe cont propriu, fără ajutorul nimănui. Glumele batjocoritoare ale lui Henry la adresa ei o obosesc din toate punctele de vedere, neînțelegând de ce ajunge să fie atracția celui mai popular băiat din școală.

Magia și romantismul nasc o relație, dar prietenia dintre persoanele implicate face relația să se consolideze și să dureze. Prietenia dintre parteneri face ca ”fericiți pe vecie ” să fie începutul, nu sfârșitul unei povești de dragoste. Începutul unei relații este interesant, dar ce se întâmpă pe parcurs este profund și contează cu adevărat, pentru că ”în dragoste și în război, totul este permis. ”


”Crezuse că nu e în stare să iubească, că iubirea nu e făcută pentru el, poate asta îl orbise și nu fusese în stare să își dea seama că femeia pe care o iubea nebunește era chiar lângă el. Își dăduse seama abia când ea îi spusese că o folosește”.


Dacă vreți să aveți o stare de bine, vă recomand să citiți această carte. Eu una m-am îndrăgostit iremediabil de povestea celor doi. Fiecare personaj este conturat perfect, începutul este original și povestea lor de dragoste vă va duce cu gândul la realitate, la adolescență, la primii fluturi în stomac.

🔥 CARTEA PREFĂ-TE CĂ MĂ IUBEȘTI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.