Recenzie: “Încearcă să îmi reziști” de Georgiana Sandu

by | Jun 3, 2019 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNCEARCĂ SĂ ÎMI REZIȘTI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO


– Nu o să se întâmple nimic între noi…

Tonul ei serios îl făcu pe el să zâmbească de data asta, dar așa cum probabil i-a zâmbit șarpele Evei înainte să-i dea mărul. 

-Încearcă să-mi reziști…


Vă mai aduceți aminte de probleme întâmpinate de Henry și Jenn datorită fratelui acestuia, șarpele Ryan, mărul discordiei familiei Steward? După trei ani de la nuntă, Henry și Jenn  își trăiesc liniștiți povestea de dragoste, presărată cu picanterii din partea neastâmpăratului lor fiu, micul Timmy, care se dovedește a fi un mic terorist pus pe șotii, ce înnebunește toți membrii familiei.

”Încearcă să îmi reziști” de Georgiana Sandu este continuarea romanului ”Prefă-te că mă iubești” și este scrisă în accelași stil relaxant și amuzant, care te binedispune de la primele pagini.

Odată cu trecerea timpului și cu pierderea teritorială dintre el și fratele său, Ryan devine din ce în ce mai dur și mai puternic, ținând la distanță pe toți cei care încearcă să se apropie de el. Singurul care i-a pătruns iremediabil la suflet, nici el nu știe când și cum s-a întâmplat asta, este micul Timmy, care se pare că-l îndrăgește foarte tare pe unchiul său pe care l-a poreclit Lion.

Samantha, cea mai bună prietenă a lui Jenn, are tot ce și-a dorit vreodată: carieră, bani, recunoaștere, dar un inel care să o transforme într-o femeie împlinită lipsește cu desăvârșire. Relația ei de șase ani cu Derek se pare că a rămas pe loc, acesta focusându-se pe cariera lui înfloritoare, uitând să mai facă planuri care să-i implice pe amândoi.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Georgiana Sandu

După petrecerea lui Timmy, Sam se pregătește să plece spre casă pe o vreme îngrozitoare și reușește să dea nas în nas cu propriile temeri legate de moarte. Accidentul produs în urma vremii imposibile o aruncă într-un labirint al fricii, pasiunii, regretelor. Emoțiile pe care le accesează după aceea îi dau tot Universul peste cap și se trezește într-o buclă de extaz când își permite să viseze la ce îi este interzis.


Nu face asta, Sam, nu mă determina să te vreau. Pentru că atunci când o să te vreau, o să te am, iar tu aștepți inelul de la alt bărbat.


Derek se confruntă cu niște probleme grave, trezindu-se implicat în afaceri cu oameni dubioși, furând droguri și punând în pericol cea mai apropiată ființă din viața lui. Ca să-și salveze pielea, concepe un plan egoist care-i va lăsa întreaga familie într-o încurcătură de zile mari, viața lor fiind amenințată și dată peste cap total.

Ryan și Sam se cunosc de la nunta lui Henry cu Jenn, petrec destul de mult timp în sânul familiei și al prietenilor, dar se ignoră reciproc cu fiecare ocazie.  A existat o scânteie între ei în acea seară, dar a fost stinsă mult prea repede și povestea a fost uitată de ambii. Sau cel puțin așa credea fiecare, până în acel moment critic… când stările febrile ale lui Sam îl pun în dificultate pe Ryan,  încețoșându-i mintea și dezghețându-i ușor inima.

Începând din acest moment, dragostea pune un văl pe chipul neclintit al rațiunii. Orbirea se petrece instant, golind orice urmă de regret în urma ei. Din această clipă, nimic nu mai contează: relația pe care o ai, întrebările pe care ți le pui, nici chiar propria persoană. Totul începe să devină permis, din secunda în care un foc mistuitor începe să prindă contur în pântece și sentimentele intră în forță, ca la ele acasă.

Nicio urmă de rațiune nu ar mai putea să oprească avalanșa de adrenalină care te cuprinde, și de ce ar face-o? Viața e făcută pentru a fi trăită și dacă până acum nu ai mai simțit așa ceva, este timpul să începi să o faci. Fără temeri sau regrete, fără privit înapoi sau mustrări de conștiință… nu-ți mai rezista, pur și simplu dă-ți voie să trăiești!

🔥 CARTEA ÎNCEARCĂ SĂ ÎMI REZIȘTI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Încearcă Să îmi Reziști
Autor: Georgiana Sandu
An apariție : 2018
Editura: TRITONC
Nr. Pagini: 412
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 3.06.2019
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Cristina Dobrescu este redactor Booknation.ro de 590 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 23 din 142 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Dobrescu aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments