Recenzie „Iubire Periculoasă” de Georgiana Sandu

by | Jul 2, 2017 | Dragoste, Fantezie, Mister, Recenzii cărți

🔥 CARTEA IUBIRE PERICULOASĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Atunci când intri în jocul dorințelor, nimic nu-ți m-ai stă în cale. Fiecare pas spre fericire îți amplifică clipele de neuitat pe care le trăiești alături de omul care te face fericită, care îți creionează existența și care îți este alături la bine și la rău. Nu contează cu ce se ocupă și dacă a m-ai răpit vieți, tot ceea ce contează e că te vrea pe tine și orice ar face în continuare, tu mereu vei avea un loc în mintea sa. Doar Tu ești lumina unui Demon.

Iubire Periculoasă volumul 1 Obsesie de Georgiana Sandu este povestea a doi adolescenți ce încearcă să se regăsească pe ei înșiși, însă tot ceea ce găsesc este o prăpastie a pericolului. Cei doi nu cunosc semnificația fericirii, se hrănesc cu iluzii pe care le ascund adânc în suflet pentru a nu le găsi nimeni.

Kath este fata cu un caracter puternic, îndrăgostită de pericol și adrenalină. Încrezătoare, curajoasă și încăpățânată, Kath nu a fost mereu un copil rebel, când era mica era un îngeraș, însă totul s-a schimbat în momentul când mama sa si-a dorit o alta viața: o viață departe de ea și tatăl său.

Divorțul părinților săi, a provocat un cutremur în sufletul lui Kath, iar craterele care s-au format au adus-o în punctul în care Kath s-a transformat în îngerul sălbatic, iar drogurile au fost “prietenii” ei ce mai devotați.

În noaptea când ea și “echipa” ei doresc să jefuiască un fast-food, ea este prinsă în plasa drogurilor și nu m-ai reușește să fugă, iar Kath ajunge la politie, fiind arestată pentru vandalizarea unui local.
După acest episod, tatăl acesteia decide că cel mai bine pentru fiica sa este să se mute departe de tot ceea ce-i cauzează rău.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Georgiana Sandu

Harris Stone, este adolescentul de care toți se tem. Demonul pe 4 roți care nu are inimă, o întâlnește pe Kath, chiar în prima ei zi la liceul cel nou.  Privirile lor se întersecteaza, iar inimile lor bat în ritmul iubirii. Demonul care vine din întuneric, învăluit în flăcările iadului și plin de tatuaje, o face pe Kath să simtă ce nu a m-ai simțit pana acum: Iubire.

Un înger sălbatic și un demon se luptă pentru supremație, oare cine va câștiga?  Harris îi va dezvălui secretele lui? Kath va rămâne lângă el atunci când află cine e de fapt Harris?

Un roman foarte frumos, ce mi-a plăcut enorm de mult. Recomand acest roman pentru ideea și pentru personajele care sunt imprevizibile. Lectură plăcută.

Titlu: Iubire Periculoasă
Autor: Georgiana Sandu
An apariție : 2016
Editura: TRITONIC
Nr. Pagini: 522
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 2.07.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Îmi place cartea și îmi place cum e structurată, are tot ceea ce-i trebuie pentru a deveni un bestseller☺

Aspecte Negative:

Are multe scene +18, mi-ar fi plăcut să aflu mai multe despre personajele cărții. Dar sunt sigură că în volumul următor voi fi surprinsă.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Maria Tănase. Artista, omul, legenda” de Stejărel Olaru

Recenzie „Maria Tănase. Artista, omul, legenda” de Stejărel Olaru

„Pe această mare Doamnă a cântecului popular românesc trebuie să o revedem, cu ochii minţii noastre, numai cântând: atunci trăia ea cu adevărat, atunci era ea cea adevărată.” Mi-am dorit să descopăr un personaj feminin care a lăsat o amprentă asupra culturii muzicale...

Recenzie „Autobiografia” de José Luís Peixoto

Recenzie „Autobiografia” de José Luís Peixoto

„Autobiografia”, de José Luís Peixoto, este un roman care împletește biografia cu ficțiunea publicat în 2019, fiind cea mai recentă carte de acest autor. Peixoto, născut în 1974, este unul dintre cei mai citiți scriitori portughezi contemporani, câștigător a numeroase...

Recenzie ”Așteaptă-mă” de Elisabeth Naughton

Recenzie ”Așteaptă-mă” de Elisabeth Naughton

Pe Elisabeth Naughton am cunoscut-o prin intermediul seriei Casa Păcatelor. M-am îndrăgostit iremediabil de stilul ei de a scrie și am savurat fiecare carte din serie ca și cum ar fi fost ultima mea lectură. Urmează să scriu o recenzie și pentru această serie, însă...

Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1225 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 30 din 151 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments