Recenzie „Prefă-te că mă iubești” de Georgiana Sandu

Titlu: Prefă-te Că Mă Iubești
Autor: Georgiana Sandu
An apariție : 2017
Editura: Tritonic
Nr. Pagini: 625
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 24.06.2017
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA PREFĂ-TE CĂ MĂ IUBEȘTI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Fiecare zâmbet răpește o inima, care urlă  după iubire, deși orgoliul acesteia nu o lasă să recunoască acest fapt. Bătăile inimii se sparg în piept, amplificandu-se bucuria de a simți libertate alături de persoana iubită. Henry și Jennifer din Prefă-te că mă iubești de Georgiana Sandu, sunt două suflete distincte care pășesc împreună sub aceeași cer. Îşi lasă orgoliile deoparte pentru o înțelegere pe care au făcut-o crezând că vor scăpa repede unul de celălalt, însă destinul le-a rezervat alte planuri, iar cei doi sunt aruncați în uraganul dragostei.

Jennifer Rey reprezintă prototipul de femeie aproape perfectă. Frumoasă, deșteaptă, încăpățânată și cel mai important lucru, este imună la farmecele lui Henry Steward, moștenitorul unei averi impresionante care nu face altceva decât să o enerveze pe Jennifer de fiecare dată când o vede.

O tânără ce cunoaște de mică greutățile vieții, orfană, fără niciun sprijin în viața, Jennifer a trebuie să lupte pentru ceea ce-şi dorește. Neînțelegerile cu Henry, au făcut-o vulnerabilă în fața acestuia, iar singurul lucru pe care l-ar putea face ea în această situație, este doar să spere că totul se va termina, iar ea se va întoarce la viață sa liniștită.

Atunci când pe plajă o lovește cu mingea de volei, iar aceasta cade cu nasul în nisip, lovindu-se de un obiect ascuțit ce a înțepăt-o la nas, Jennifer nu se poate abține și îi spune câteva lucruri arogantul Henry, care tot ceea ce face este să râdă de ea.
Un diavol care nu are inimă sau nu își dorește să o arate, o face să trăiască  lucruri pe care nu credea că ar putea să le simtă pentru un astfel de băiat, iar planul acestuia de a se da drept iubita sa pentru o noapte, nu-i ușurează lucrurile deloc.

Henry Steward este cel mai râvnit burlac,  frumos, bogat, cu un corp învăluit în tatuaje și un playboy notoriu, acesta poartă un război cu fratele său Rayn, care de mici au fost mereu în competiție.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Georgiana Sandu.

Când Rayn le spune părinților că le va prezenta pe iubita sa, Henry nu a putut să nu intervină și să nu adauge o mică și nevinovată minciună: Și el o va aduce pe iubita sa la cină pentru a o prezenta familiei.
Însă îi vine ideea geniala de a-şi caută iubita perfectă pentru o singură noapte, o caută, dar nu o găsește, iar atunci când Jennifer apare în calea sa, totul ia o întorsătură drastică.

Aceștia se aruncă fără să știe în pactul  care le va schimba rațiunea, le va face inimile să pluseze în numele iubirii, își vor pași unul altuia prin suflet, încălzindu-şi simțurile, iar “camera” care adăpostește iubirile imposibile se va deschide, iar la un moment dat se vor întâlni un înger și un demon, care se vor completa perfect.

Ce va face Jennifer când dintr-o singură iubită de o noapte va ajunge o logodnică gata să-și omoare partenerul? Oare acel inel gasit pe plajă, a fost un semn că cei doi vor rămâne împreună? Îl vor păcăli oare pe bunicul lui Henry, astfel încât acesta să rămână cu cele 3 Herghelii? Toate răspunsurile le veți afla dacă veți citi acest roman extraordinar.

Recomand Prefă-te că mă iubești, tuturor cititorilor care încercă să descopere cărți noi scrise de autori romani. Aceast roman are la baza o idee originală, care merită descoperită. Lectură plăcută!☺

🔥 CARTEA PREFĂ-TE CĂ MĂ IUBEȘTI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Mi-a plăcut ideea romanului, iar acest lucru mi-a stârnit curiozitatea de al descoperi. Lupta continuă dintre frați, vorbele aruncate spre Jennifer menite să o enerveze mereu, creionează această poveste minunată. Henry e acel bărbat care nu se dă bătut, iar atunci când își dă seama că simte mai mult decât o simplă prietenie pentru Jennifer, acesta face tot ce-i stă împutință pentru a o cuceri. Iar aventurile ce se intersectează în drumul lor, vor fi adevărate provocări.❤

Aspecte Negative:

Nu mi-a plăcut faptul că are prea puține pagini😂sunt foarte puține😢, voiam să fie o carte mai mare, dar se pare că nu s-a putut.😔 Oricum abia aștept volumul al doilea❤ Lectură plăcută☺

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.