🔥 CARTEA PRINȚUL MECANIC ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Prințul mecanic de Cassandra ClareTocmai când Tessa s-a decis să rămână printre vânătorii de umbre la Institutul din Londra pentru a putea învăța cât mai multe despre originile ei și pentru a fi protejată, cei mai întunecați membrii ai Conclavului își propun să o dea jos pe Charlotte din postul de conducător al Institutului dacă nu îl găsește pe Magistru în două săptămâni. Nu numai că toată familia lor era la Institut dar și Teessa, cea mai nouă țintă a Magistrului care ar putea pune mâna pe ea profitând de puterile ei dacă Charlotte n-ar mai deține Institutul. 

 Astfel, trio-ul nostru minunat pleacă în curând spre conacul Chiswick cu misiunea de a-l găsi pe Magistru și de a-l împiedica să creeze dispozitivele infernale. Situația devine din ce în ce mai complicată iar nefilimii noștri au nevoie de ajutor. Astfel, apar noi personaje, în special frații Lightwood. Curând, în familia Lightwood are loc un eveniment teribil iar acțiunea prinde tot mai mult dinamism și intrigă. Nefilimii încearcă să îl demaște pe Magistru iar planurile lor și evenimentele prin care trec nu sunt cele mai blânde. 

 Însă odată cu acțiunea ia amploare și triunghiul amoros dintre Will, Tessa și Jem. Tessa este prinsă între dragostea ei pentru Will care suferă pe urma unui blestem străvechi aruncat asupra lui, incapabil să o iubească pe Tessa. De fiecare dată când pare să se apropie de el, inima Tessei mai suferă o lovitură din cauza indiferenței și durerii provocată de această indiferență din sufletul lui Will. Suferința pe care i-o provoacă Will o împinge pe Tessa în brațele lui Jem, al parabatai-ului lui care pare să țină la Tessa cu toata inima sa.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Cassandra Clare.

 Însă Jem este grav bolnav iar promisiunea unei vieți lungi alături de el este aproape imposibilă. Cu toate acestea, Tessa este tulburată de sentimentele pe care le are pentru cei doi iar Will probabil că nu o va putea iubi niciodată asa cum îl iubește ea. Probabil că o va durea inima pentru tot restul vieții ei.

Când dragostea devine posibilă, destinul își pune amprenta iar ceea ce cândva părea irelevant acum lasă răni adânci. Când Will îi arată dragostea Tessei, totul este prea târziu iar inima lui amenință să se facă țăndări. Dar ce este de făcut când devine clar că o inimă va fi frântă? Va fi oare Will cel care alege să își pună inima în joc? Pusă să facă o alegere, Tessa știe că împreună cu suferința celui căruia îi va frânge inima va veni și suferința ei. Într-o lume nedreaptă, cu dușmani pe urmele lor, iubirea era singura lor armă. Dar ce e de făcut când iubirea devine la fel de dureroasă ca realitatea?

🔥 CARTEA PRINȚUL MECANIC ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Prințul Mecanic
Autor: Cassandra Clare
An apariție : 2016
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 430
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 22.03.2020
Nota recenzorului: 10/10

Mihaela Ruxandra Dinu
Autor: Mihaela Ruxandra Dinu
Ruxandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 64 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu