Recenzie „Răzbunarea sluților” de Rodica Ojog Brașoveanu

de | ian. 13, 2021 | Beletristică, Ficțiune, Literatură Contemporană, Literatura Română, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA RĂZBUNAREA SLUȚILOR ARE REDUCERE PE:

Răzbunarea sluților de Rodica Ojog Brașoveanu„Răzbunarea sluților” este o carte de suspans scrisă de regina genului polițist din România, Rodica Ojog Brașoveanu. Am mai citit cărți de la ea și îi ador stilul atât amuzant, cât și realist.

„Răzbunarea sluților” de Rodica Ojog Brașoveanu a fost publicată inițial în anul 2001 și este una dintre scrierile cele mai iubite ale autoarei. Scrierile Agathei Christie de România citite de mine sunt „Crimă prin mica publicitate”, „Bună seara, Melania!” și „Ochii jupâniței”. 

Cel mai mult mi-a plăcut romanul polițist și din seria Melania. Am citit și un roman istoric scris de ea, dar nu m-a atras atât de tare precum celelalte volume crime.

„Răzbunarea sluților” este un roman amuzant, cu un limbaj savuros care parcă te trage de mânecă să continui să îl citești

Povestea e realistă. Când eram pe la începutul ei abia așteptam să descopăr ce vor face soții Patrick și Clotilda în continuare. Cum avea de gând să intervină Fulguleț în viața iubituluiei fiu și ce rol va avea Ioana, verișoara, în toată tevatura asta.

În această carte cu un limbaj neaoș, hazliu, dar și mușcător, se face haz de necaz, dar situația este chiar scoasă din viața reală. Tipi tineri și frumoși care nu vor să pună mâna la treabă pentru a-și face o situație intră în relații cu doamne mai în vârstă pentru banii lor și pentru tot ceea ce pot obține material de la acestea. Interesul poartă fesul cum s-ar spune.

Mame tigroaice care caută ceeea ce e mai bun pentru puii lor, chiar dacă vor călca peste cadavre pentru asta. Tați decepționați de progeniturile lor care nu sunt înțeleși de restul familiei. Actori tineri frumoși și geloși cu povești de dragoste tragice. Foste stele de cinema sau de operă care încă mai caută strălucirea tinereții și încearcă să se răzbune pe cineva.

Această carte plină de suspans și de intrigă e despre urâți/sluți contra frumoși/răsfățații soartei

Mi-a plăcut teribil romanul acesta al Rodicăi Ojog Brașoveanu. Este o scriere plină de situații realiste și felul în care acționează diferitele tipologii umane în diferite scenarii. Aș putea spune că este un roman psihologic foarte bun, deoarece vei da la tot pasul de caractere și personalități diverse, care gândesc diferit și acționează conform propriului set de valori și obiective.

Avem mama tigru, avem tatăl tradiționalist, dezamăgit de copiii săi. Îl avem pe băiatul mamei, care așteaptă ca totul să îi vină pe tavă. O avem pe fata săracă, dar vicleană, care este trecută prin toate și profită de orice situație care poate veni în avantajul ei. De asemenea, este și matroana în vârstă care vrea să trăiască o a doua tinerețe alături de un tinerel frumos, indiferent de ceea ce presupune asta.

O sumedenie de personaje există în povestea „Răzbunarea sluților” de Rodica Ojog Brașoveanu și toate sunt captivante. Vei iubi pe câțiva, vei urî pe alții. Dar toți au defecte și o sete de răzbunare imensă, indiferent de vârstă, statut social, avere sau trăsături fizice.

Asta e o carte tare bună, pe care o vei citi dintr-o răsuflare.

Ți-a plăcut recenzia cărții RĂZBUNAREA SLUȚILOR?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Rodica Ojog Brașoveanu

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA RĂZBUNAREA SLUȚILOR CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Răzbunarea Sluților
Autor: Rodica Ojog Brașoveanu
An apariție : 2018
Editura: NEMIRA
Nr. Pagini: 408
Limba: Română
Gen Literar: Literatura romana
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 196

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Legendarii, o poveste despre legendele Arthuriene După ce mama Brianei Matthews moare, aceasta încearcă să facă orice pentru a uita de durere și de suferință. Așa că programul pentru liceeni de la colegiul din Carolina de Nord pare cea mai bună decizie pentru ca Bree...

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Atunci când ai un feeling bun în legătură cu o carte sau cu un personaj, urmează acel feeling pentru că știe el ce zice. Exact așa am făcut și eu cu Tristan Miles, pentru că am simțit o chimie super puternică cu acesta atunci când citeam "Escala". M-a atras mult mai...

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Sunt doar cuvinte, iar cuvintele n-au nicio valoare. Numai faptele au valoare. După ceva timp, Jennifer L. Armentrout revine în rubrica mea de recenzii. În ultima perioadă m-am confruntat cu un reading slump cum nu cred ca am mai avut vreodată. Trebuia să știu că...

0 0 votes
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 1406 zile și a scris până acum 343 articole. Se află pe poziția 4 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici. Oana Maria Stefan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments