🔥 CARTEA REGATUL DRAGONULUI DE AUR ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Trilogia Aventurile acvilei şi a jaguarului formată din Oraşul fiarelorRegatul dragonului de aur şi Pădurea pigmeilor, a apărut la editura Humanitas, anul acesta fiind recomandată copiilor de peste 13 ani.

După aventura lui Alexander în Oraşul fiarelor, Isabel Allende nu ne lasă prea mult în aştepare, pornim alături de cele două personaje îndrăgite deja Alexander şi Nadia în altă aventură plină de mister şi situaţii palpitante. De data aceasta aventura este mai mult una cu tentă spirituală.

Calendarul este o invenţie omenească, timpul nu există la nivel spiritual.

Alexander are 16 ani acum şi situaţia s-a schimbat, mama lui scăpase de cancer, tatal lui zâmbea din nou, iar cu surorile lui Nicole şi Andrea nu se mai mai certa aşa des, iar fata pe care o plăcea Cecilia îi cerea să-i facă tema la matematică. Se duce iar la bunica lui şi o reîntâlneşte pe Nadia pornind într-o altă aventură.

Nu şi-l aducea aminte atât de înalt şi se schimbase la faţă, avea trăsăturile mai proeminente. În cele din urmă, bucuria învinse nedumerirea şi fata alerga spre prietenul ei. Alexander vazu că Nadia nu crescuse în acele luni, rămase aceeaşi fată, cu pielea de culoarea mierii şi cu pene de papagal înfipte în părul creţ.

Misiunea lor este să afle despre Regatul interzis, o țară montană îndepărtată care deține Dragonul de Aur, o statuie încrustată cu bijuterii, cu puteri magice.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Isabel Allende

În timp ce se familiarizează cu locul,un sanctuar ecologic unde se găseau multe specii aflate pe cale de dispariţie, Secta Scorpionilor efectuează o schemă pentru a fura statuia prețioasă și a răpi regele împreună cu câteva tinere din sat, printre care şi Nadia.

Alexander se găsește încă o dată pus în încurcătură într-o misiune periculoasă despre care nu vă mai povestesc nimic vă las să o descoperiţi în paginile cărţii.

Cu toţii ne putem schimba, dar nimeni nu ne poate sili să o facem. Schimbarea intervine atunci când ne confruntăm cu un adevăr de netăgăduit, ceva ce ne obligă să ne revizuim credinţele.

Lectură plăcută !!!

🔥 CARTEA REGATUL DRAGONULUI DE AUR ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Regatul Dragonului De Aur
Autor: Isabel Allende
An apariție : 2018
Editura: HUMANITAS
Nr. Pagini: 333
Limba: Română
Gen Literar: Actiune, aventura
Publicată la 8.12.2018
Nota recenzorului: 10/10

Avatar
Autor: Daniela
Daniela e Redactor Foarte Activ
Redactor de 1177 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Daniela