Recenzie “Regina Aerului și a Întunericului” de Cassandra Clare

by | Aug 29, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA REGINA AERULUI ȘI A ÎNTUNERICULUI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Acum că sângele a fost vărsat pe treptele sălii de Consiliu, războiul civil amenință să învăluie Conclavul. Centurionii, Cohorta, preiau funcțiile onorabile și încearcă să conducă nefilimii cu forța. În curând Idris-ul va fi opusul a ceea ce a însemnat cândva.

Julian și Emma sunt cei care trebuie să își apere familia și să o răzbune. Ajunși pe Tărâmul Elfilor într-o misiune sinucigașă, cei doi parabatai descoperă lucruri ce pot distruge pe veci nefilimii, lucruri ce pot asupri gena angelică a acestora. Cu durerea pierderii lui Livvy și cu blestemul parabatai-lor asupra lor, Julian recurge la o alegere greșită iar Emma nu îl mai poate recunoaște. Julian al ei nu ar face așa ceva. Alegerea lui l-a îndepărtat atât de Emma cât și de micul Tavy și de restul fraților lui.

Cei doi au misiunea de a lua Cartea Neagră a Morții de la Curtea Elfilor dar sunt prinși iar singura lor scăpare pare a fi cea mai mare greșeală a lor…sau poate că nu. Magicienii din întreaga lume suferă de o boală neobișnuită iar familia Blackthorn încearcă din răsputeri să găsească sursa bolii și, totodată un leac.

Universul lor se destramă iar familia Blackthorn pare că trece la infinit printr-un șir nesfârșit de nenorociri, deși, Julian și Emma nu știau că cea mai grea încercare pentru ei este cea mai mare binecuvântare pe care o puteau primi.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Cassandra Clare

Pentru Emma, Jules a însemnat dintotdeauna, încă din copilăria lor, un echilibru, o ancoră care o salva din oceanul învolburat, dar, asemenea unei ancore, el o trage pe Emma în cele mai adânci trăiri ale ei. Dragostea lor este interzisă iar atâta timp cât nefilimii trăiesc după legi, blestemul plutește deasupra lor la orice pas, al Emmei, frumoasa lui Emma, și al lui Jules, parabatai-ul ei, cel mai bun prieten al ei.

Totul amenință să se destrame iar prețul adevăratei iubiri constă într-o pedeapsă veșnică. Cum vor reuși Emma și Julian să salveze lumea, să își salveze familia, fără să îi distrugă pe aceștia și pe ei înșiși? Iubirea este mare, dar prețul ei este și mai mare iar când credeau că viața lor se zbate în zadar, undeva, între două lumi, pluteau secretele și rezolvările tuturor problemelor lor. Dar oare au destul timp înainte ca focul lor interior să pună stăpânire pe ei?

Titlu: Regina Aerului și A Întunericului
Autor: Cassandra Clare
An apariție : 2019
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 863
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 29.08.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 237 zile și a scris până acum 72 articole. Se află pe poziția 19 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments