🔥 CARTEA SADIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Titlu: Sadie

Autor: Courtney Summers

Editura: Leda Edge

An apariție: 2018

Număr pagini: 352

Trecuseră câteva luni de când nu mai citisem un thriller bun, cu o întâmplare care să te țină cu sufletul la gură. Simțeam nevoia de puțin suspans, iar cartea aceasta a fost fix ceea ce îmi trebuia. Un roman plin de adrenalină, plin de răsturnări de situație. Fix atunci când crezi că totul se rezolvă, intervine altceva ce întoarce totul la 90 de grade.

Mulți nu pot înțelege amprenta pe care mama și tata și-o lasă asupra copiilor, însă Sadie și Mattie știu asta foarte bine, fiind nevoite să se descurce singure așa cum pot, deoarece mama lor le-a părăsit.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Courtney Summers

Sadie este o adolescentă de liceu care trebuie să aibă grijă de sora ei Mattie, de doar 10 ani. Chiar dacă este la liceu, în timpul liber lucrează la o benzinărie pentru a se putea întreține. Dar, într-o zi, Mattie este lovită de o depresie cruntă, iar sora ei mai mare hotărește să renunțe la școală pentru a fi alături de ea, temându-se că Protecția Copilului le va despărți. Ceea ce nu știa Sadie, era că destinul le va separa.

Sadie nu primisese niciodată dragoste maternă sau paternă. Dar cu toate astea, din ziua în care Mattie a venit pe lume, ea i-a fost și mama și tată. Acest lucru m-a impresionat cel mai mult. Sadie știe să fie o mamă mai bună decât cea care o adusese pe lume, dăruind sprijin și alinare surioarei sale. Până într-o zi, când ea dispare.

Unde a dispărut Mattie ? Ce face Sadie  când află de dispariția ei ? Ce se va întâmpla cu cele două ? Vă lăsăm pe voi să descoperiți asta.

Cred că ați auzit de Sadie sau cel puțin ați văzut în mediul online, deoarece a stârnit multe controverse de-a lungul timpului.

Recomandăm Sadie, tuturor persoanelor peste 14 ani care vor să citisească un thriller bun. Puteți citi această carte într-un weekend în care vreți să vă relaxați sau într-o zi ploioasă în care vă plictisiți.

🔥 CARTEA SADIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Sadie
Autor: Courtney Summers
An apariție : 2018
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 86 zile și a scris până acum 32 articole. Se află pe poziția 32 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments