Recenzie “Șapte porți, originile lui Jayden Wiker” de Radu Octavian

de | sept. 28, 2020 | Beletristică, Fantezie, Mister, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ȘAPTE PORȚI ORIGINILE LUI JAYDEN WIKER ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Un erou vulcanic, ce-si doreşte  cu orice preț puteri supranaturale, fascinează întodeauna cititorii. Un astfel de erou  este Jayden Wiker – personajul principal al romanului Șapte porți, originile lui Jayden Wiker de Radu Octavian. Cartea a fost lansată recent la editura StoryCraft Publishing.

Jayden, fiul unei familii bogate, este student și este considerat unul dintre cei mai deştepți elevi din district. O iubește pe frumoasa și blânda Olivia, și este invidiat de toți colegii.

Dar Jayden Wiker este departe de a fi încântat de viața sa. Își simte sufletul gol. Face parte dintr-o familie disfunctională. Nu are prieteni și nici nu își dorește, găsindu-i superficiali. El nu acceptă să-și traiască viața fară un sens sau o direcție, … o viață în care zilele au trecut doar pentru că au fost la rând. Jayden face parte din acea categorie de oameni în interiorul carora arde un vis, prea tare și prea puternic ca să îl lase să adoarmă în ignorantă.

Șapte porți, originile lui Jayden Wiker este un roman care aparține prozei fantastice. Un punct forte al romanului este modul în care Radu Octavian reconstruiește mitul faustic, Jayden intră în contact cu misteriosul Randall Blackwell care îi deschide calea spre ceea ce eroul își dorește: crearea supraomului. Cum anume, veți afla citind cartea.

StoryCraft Publishing este o nouă editură pe piața de carte din România. Daniel Zărnescu, managerul editurii, își propune să aducă publicul înapoi la cartea românească. Astfel, publică autori români care au talentul de a crea povești. Povești care <<să ne facă să vibrăm și să dăm pagina cu întrebarea în minte: “ce naiba se întâmplă mai departe?”>>. (interviul cu Daniel Zărnescu publicat în Gandul.ro în 7.09.2020)

Tema principală a romanului o reprezintă lupta lui Jayden de a-și depăși limitele prin crearea supraomului. Magia, evenimentele supranaturale, creaturile fabuloase nu lipsesc din roman. Mi-a placut modul în care planul real se intrepătrunde cu planul imaginar, cum frontiera dintre realitate și miraculos dispare.

În romanul Șapte porți de Radu Octavian m-a surprins și m-a încântat imaginația bogată  și ritmul alert cu care este depănată povestea stârnind astfel curiozitatea cititorului, care da, ajunge să spună: “ce naiba se întâmplă mai departe?”

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ȘAPTE PORȚI ORIGINILE LUI JAYDEN WIKER?

Vezi toată lista de cărți scrise de Radu Octavian sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ȘAPTE PORȚI ORIGINILE LUI JAYDEN WIKER CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Șapte Porți Originile Lui Jayden Wiker
Autor: Radu Octavian
An apariție : 2020
Editura: STORYCRAFT PUBLISHING
Nr. Pagini: 245
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 28.09.2020
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Gânduri de pe o planetă nervoasă” de Matt Haig

Recenzie „Gânduri de pe o planetă nervoasă” de Matt Haig

"Gânduri de pe o planetă nervoasă" este o carte de non-ficțiune scrisă de Matt Haig. Este continuarea bestsellerului său "Câteva motive să iubești viața" și de asemenea a devenit apreciată de multă lume. Eu aș spune că nu este o carte de citit doar de către cei ce...

Recenzie „Ruină și Blestem” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Ruină și Blestem” de Jennifer L. Armentrout

Nu pot să cad cât timp ești lângă mine, și pe tine nu te va învinge nimeni cât sunt eu prin preajmă. Așa că scoate-ți frica asta din minte. Jennifer L. Armentrout a ajuns într-un timp scurt personajul principal al recenziilor mele, pentru că fiecare serie care îi...

Recenzie „Fata din Zlataust”, de Ionel Teodoreanu

Recenzie „Fata din Zlataust”, de Ionel Teodoreanu

Înainte de toate, eu vreau să mă adresez editurilor care au greutate și putere în lumea noastră cititorească: Vă rog eu, și încă câteva suflete, care au citit această carte în versiunea pdf sau găsite cu greu prin anticariate, reeditați această carte, demonstrați că...

5 1 vote
Article Rating
Alexandra Mircea este redactor Booknation.ro de 650 zile și a scris până acum 49 articole. Se află pe poziția 14 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Alexandra Mircea aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments