Recenzie ”Șoapte de Iubire” de Jamie McGuire

by | Aug 31, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA ȘOAPTE DE IUBIRE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Josh Avery este un paramedic sexy care a pus de ceva vreme ochii pe Avery Jacobs, o asistentă medicală din același spital unde lucrează acesta. Atât Avery cât și Josh se află sub trista amintire a unui trecut negru plin de suferință.Viața, soarta sau destinul au făcut ca cei doi să se afle în aceeași intersecție într-o seară când au ieșit din tură de la spital în timp ce se tachinau și discutau fiecare din mașina lui.

În timp ce secundele semaforului se scurgeau, Josh își încerca norocul cu femeia care îl atrăgea de ceva vreme. Tocmai atunci când râdeau de refuzul lui Avery de a-i da numărul de telefon, Josh o acuză că este prea serioasă iar replica lui Avery plutește între ei în timp ce micul ei Prius verde este izbit de un camion și propulsat în mașina lui Josh:

,,- Ești prea serioasă.

– Bănuiesc că n-o să afli niciodată cum sunt cu adevărat…”

Trezită din comă, Avery pleacă din spital și ia prânzul singură în timp ce se trezește tocmai cu Josh Avery lângă ea. După accident, Josh realizează că ar fi putut s-o piardă pe Avery înainte să o fi avut și simte că universul i-a dăruit o a doua șansă și ia o alegere care îi va schimba viața, așa că se așază pe locul liber de lângă Avery.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jamie McGuire

,,- Mănânci singură? […]

-Da,[…] Știu, e cam jalnic.

-Nu cred. […] Cred că e un pic romantic.”

Josh îi povestește despre cum a scos-o dintre fiarele mașinii iar ea, deși confuză, se simte bine în preajma lui deși știe ce fel de reputație are renumitul Josh Avery și totuși, alege să îi dea o șansă. Șoapte de iubire prezintă o poveste atipică, povestea a doi oameni care au primit o a doua șansă de la viață, care o primesc și trăiesc o viață frumoasă împreună timp de doi ani, ani în care, deși au dat și peste obstacole, dragostea lor a crescut dar nu i-a pregătit pentru lovitura pe care urmau să o primească.

Se presupune că Domnul și Doamna Avery ar fi trebuit să fie în culmea fericirii dar relația lor se prăbușește tocmai când aveau cel mai mult nevoie unul de celălalt iar când totul nu putea fi mai rău, Jamie McGuire și Teresa Mummert ne dau și nouă o adevărată lovitură cu întorsătura de situație care ne izbește din plin!

Titlu: Șoapte De Iubire
Autor: Jamie McGuire
,
Teresa Mummert
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 335
Limba: Română
Gen Literar: Fictiune
Publicată la 31.08.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 237 zile și a scris până acum 72 articole. Se află pe poziția 19 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments