Recenzie ” Toate Luminițele” de Jamie McGuire

by | Apr 5, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA TOATE LUMINIȚELE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Când Elliott Youngblood a întâlnit-o pe Catherine Elisabeth Calhoun, ei erau doar doi copii iar legătura ce s-a format între ei era una inocentă și sinceră. Dar după o vară întreagă petrecută împreună, Elliott este smuls de lângă ea chiar de mama lui, în cel mai dificil moment din viața ei, când aceasta își pierde tatăl. În ciuda încercărilor lui de a se întoarce în Oak Creek, părinții lui l-au împiedicat dar, doi ani mai târziu, Elliott își ține promisiunea și se întoarce la cea mai bună prietenă a lui.Dar Catherine nu mai era aceeași fată pe care el o părăsise cu doi ani în urmă. Odată cu tatăl ei, a murit și o parte din sufletul ei iar femeia puternică în care s-a transformat poartă pe umeri o povară ce reprezintă mai mult decât poate ea să ducă. Casa lor, transformată în pensiunea Juniper, dorință a mamei sale, ascunde aspecte întunecate și reprezintă cheia pusă asupra libertății lui Catherine. Dar Elliott nu se dă bătut și încearcă să obțină iertarea ei, fiind sigur că ea este femeia pe care o iubește. Condițiile lui Catherine sunt simple: nu are voie să pună întrebări despre Juniper și nu are voie să intre în Juniper.

Elliott acceptă orice condiție pentru a putea fi parte din viața ei. Cu toate astea, Catherine nu înțelege cum el, vedeta echipei de fotbal a școlii, iubit de toată lumea, poate să o iubească pe ea. Dar el are grijă să îi arate în fiecare secundă cât de mare este dragostea lui, și-a promis să o protejeze cu orice preț și să nu o mai abandoneze niciodată.

Dar  promisiunea unui viitor era greu de ținut pentru Catherine, a cărei libertate era legată de Juniper. Dragostea pentru Elliott creștea pe zi ce trece iar barierele ei erau dărâmate una câte una. În adâncul sufletului ei știa că ziua în care el va pleca se apropie și că ea va rămâne pe veci cea care stă la baza pensiunii mamei ei.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jamie McGuire

Când Catherine îl iartă iar fericirea pare să aterizeze și în viața lor, în Oak Creek are loc o crimă iar dragostea lui Elliott pentru Catherine îl transformă pe acesta în principalul suspect. Tot ce au construit atârnă de un fir de ață iar viitorul care părea în sfârșit posibil, pare tot mai departe acum. În încercările prin care trec, iubirea lor nu slăbește nici măcar o secundă. Încrederea, dragostea și protecția lui Elliott sunt singurele luminițe din viața lui Catherine, dar ce este de făcut când secretul ei pare să le îngreuneze situația? Catherine ajunge în postura în care trebuie să aleagă între sentimentele pentru Elliott sau a-și trăda familia. Prinsă între două alegeri, Catherine descoperă un lucru șocant iar Elliott știe că secretul lui Catherine este singurul care le mai decide acum viitorul.

Titlu: Toate Luminițele
Autor: Jamie McGuire
An apariție : 2019
Editura: TREI
Nr. Pagini: 509
Limba: Română
Gen Literar: Fictiune
Publicată la 5.04.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ,,Prin ochii ei” de Sarah Pinborough

Recenzie ,,Prin ochii ei” de Sarah Pinborough

Louise are nevoie să iasă din rutină iar când îl întâlnește pe David la bar, atracția dintre ei este zguduitoare. Însă David se retrage după un sărut iar șocul lor apare atunci când află că vor munci împreună și că David va fi șeful ei. David îi arată lui Louise că nu...

Recenzie ,,Frânturi de lumină” de Amie Kaufman și Meagan Spooner

Recenzie ,,Frânturi de lumină” de Amie Kaufman și Meagan Spooner

Sofia a plecat de pe Avon cu un an în urmă, când tatăl ei a murit. Acum singurul ei scop este să îl omoare pe cel care i-a distrus viața, cel care conduce universul și din cauza căruia se pierd atâtea vieți nevinovate. Gideon este un hacker expert, cu o viață secretă...

Recenzie ,,Fărâme de șoapte” de Amie Kaufman & Meagan Spooner

Recenzie ,,Fărâme de șoapte” de Amie Kaufman & Meagan Spooner

Treaba lui Jubilee Chase este  să supună coloniștii rebeli de pe Avon.  Și să aibă grijă la cei care sunt afectați de Furie pentru că ea este singura pe care nu o poate afecta întrucât ea nu visează. Nu a mai visat din copilărie. Și nici dacă ar fi visat nu ar fi...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 275 zile și a scris până acum 90 articole. Se află pe poziția 15 din 151 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments