Recenzie ” Toate Luminițele” de Jamie McGuire

by | Apr 5, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA TOATE LUMINIȚELE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Când Elliott Youngblood a întâlnit-o pe Catherine Elisabeth Calhoun, ei erau doar doi copii iar legătura ce s-a format între ei era una inocentă și sinceră. Dar după o vară întreagă petrecută împreună, Elliott este smuls de lângă ea chiar de mama lui, în cel mai dificil moment din viața ei, când aceasta își pierde tatăl. În ciuda încercărilor lui de a se întoarce în Oak Creek, părinții lui l-au împiedicat dar, doi ani mai târziu, Elliott își ține promisiunea și se întoarce la cea mai bună prietenă a lui.Dar Catherine nu mai era aceeași fată pe care el o părăsise cu doi ani în urmă. Odată cu tatăl ei, a murit și o parte din sufletul ei iar femeia puternică în care s-a transformat poartă pe umeri o povară ce reprezintă mai mult decât poate ea să ducă. Casa lor, transformată în pensiunea Juniper, dorință a mamei sale, ascunde aspecte întunecate și reprezintă cheia pusă asupra libertății lui Catherine. Dar Elliott nu se dă bătut și încearcă să obțină iertarea ei, fiind sigur că ea este femeia pe care o iubește. Condițiile lui Catherine sunt simple: nu are voie să pună întrebări despre Juniper și nu are voie să intre în Juniper.

Elliott acceptă orice condiție pentru a putea fi parte din viața ei. Cu toate astea, Catherine nu înțelege cum el, vedeta echipei de fotbal a școlii, iubit de toată lumea, poate să o iubească pe ea. Dar el are grijă să îi arate în fiecare secundă cât de mare este dragostea lui, și-a promis să o protejeze cu orice preț și să nu o mai abandoneze niciodată.

Dar  promisiunea unui viitor era greu de ținut pentru Catherine, a cărei libertate era legată de Juniper. Dragostea pentru Elliott creștea pe zi ce trece iar barierele ei erau dărâmate una câte una. În adâncul sufletului ei știa că ziua în care el va pleca se apropie și că ea va rămâne pe veci cea care stă la baza pensiunii mamei ei.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jamie McGuire

Când Catherine îl iartă iar fericirea pare să aterizeze și în viața lor, în Oak Creek are loc o crimă iar dragostea lui Elliott pentru Catherine îl transformă pe acesta în principalul suspect. Tot ce au construit atârnă de un fir de ață iar viitorul care părea în sfârșit posibil, pare tot mai departe acum. În încercările prin care trec, iubirea lor nu slăbește nici măcar o secundă. Încrederea, dragostea și protecția lui Elliott sunt singurele luminițe din viața lui Catherine, dar ce este de făcut când secretul ei pare să le îngreuneze situația? Catherine ajunge în postura în care trebuie să aleagă între sentimentele pentru Elliott sau a-și trăda familia. Prinsă între două alegeri, Catherine descoperă un lucru șocant iar Elliott știe că secretul lui Catherine este singurul care le mai decide acum viitorul.

Titlu: Toate Luminițele
Autor: Jamie McGuire
An apariție : 2019
Editura: TREI
Nr. Pagini: 509
Limba: Română
Gen Literar: Fictiune
Publicată la 5.04.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 237 zile și a scris până acum 72 articole. Se află pe poziția 19 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments