Recenzie ” Stăpânul Umbrelor” de Cassandra Clare

by | Jul 28, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA STĂPÂNUL UMBRELOR ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Emma și Julian știu că dragostea lor este interzisă și ca legea este dură iar pedeapsa încălcării ei este pe măsură.,, Un parbatai e partenerul tău în luptă. Un parabatai e cel mai bun prieten al tău. Doi parabatai pot reprezenta totul unul pentru celălalt. Legătura dintre parabatai e una sacră, și e consfințită printr-un ritual anume. Dar nu au voie să se îndrăgostească unul de celălalt!”. Cei doi sunt puși în pericol de atâtea, inclusiv de dragostea lor. În timp ce toți au nevoie de Cartea Neagră a morții, tinerii vânători de umbre încheie o înțelegere cu Regina Elfilor Luminii care își dorește să dețină Cartea. Astfel, Julian și Mark Blackthorn împreună cu Emma Carstairs si cu Cristina Rosales călătoresc la Curțile spiritelor naturii dar între timp, tensiunile dintre Vânătorii de umbre si repudiați au dus la apariția Cohortei, o facțiune de Vânători care nu îi au prea mult la suflet pe repudiați.

Deși Malcolm este mort, acesta le dă și acum bătăi de cap vânătorilor, împreună cu centurionii care o au ca și căpetenie pe Zara. Ce își doresc ei? În urma Păcii Reci, vor să întoarcă totul în favoarea lor , împotriva repudiaților.

Julian are pe cap conducerea Institutului, grija fraților săi și a lui Christopher Herondale, amenințarea Cohortei și, mai presus de toate, pe Emma. După ce s-a prefăcut că ea și Mark au o relație,trebuie să-și ascundă dragostea față de parabatai-ul ei , lucru care-l rănește atât pe Julian cât și pe ea.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Cassandra Clare

Cu toate acestea, ei trebuie să se apere de Stăpânul umbrelor- Regele Elfilor întunericului care ,după ce repudiații s-au întors împotriva conclavului, apare ca fiind o amenințare pentru familia Blackthorn. La fel ca și ei,Stăpânul Umbrelor își dorește Cartea Neagră a morții. Oare unde se află aceasta? Și oare vor reuși tinerii vânători de umbre să scape de amenințările care îi atacă din toate părțile? Emma și Julian trebuie să treacă peste toate împreună deoarece știu că așa sunt mai puternici; dar ce vor face cu iubirea pe care și-o poartă unul celuilalt?

Într-o poveste de dragoste îmbinată cu drama unei lumi fantastice cu reguli stricte și cu amenințări de pretutindeni, Cassandra Clare creează niște personaje curajoase, gata să renunțe la orice și să lupte până la moarte pentru a-i salva pe cei pe care îi iubesc.

🔥 CARTEA STĂPÂNUL UMBRELOR ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Stăpânul Umbrelor
Autor: Cassandra Clare
An apariție : 2018
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 655
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 28.07.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 188 zile și a scris până acum 61 articole. Se află pe poziția 20 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments